ertes 13.04.04, 23:57 Uwazam za chamstwo nie posiadanie przez nas zoltej gwiazdki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Zolte gwiazdki 14.04.04, 00:06 Ja posiadam na firmamencie cale gwiazdozbiory:-) Wlasnei mi przypominaja ze czas na spanko... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Zolte gwiazdki - ? 14.04.04, 00:08 ertes napisał: > Uwazam za chamstwo nie posiadanie przez nas zoltej gwiazdki. ********* Glab?? Nie rozumiem.... Odpowiedz Link
ani-ta Re: Zolte gwiazdki - ? 14.04.04, 00:11 ci latajacy chyba taka gwiazdke dostali:) albo ktos obok na liscie forow;) widac jak wejdziesz na forum przez link rozne:) uwazam ze nie powinnismy posiadac zoltej gwiazdki! jeszcze nam tu troli potrzeba... a one jak muchy do miodu... tfffffffuuuu... trole do zoltych gwazdek sie zleca:))))) a.:) Odpowiedz Link
ertes Re: Zolte gwiazdki - ? 14.04.04, 00:15 eee nie jest az tak zle z tymi trollami. Jak na razie na P2 widuje tylko jednego, no ale to maskotka podobno. Tak czy inaczej uwazam ze powinnismy miec zolta gwiazdke chocby dlatego ze jestesmy jednym z dynamiczniejszych for. Rowniez iloscia postow mozna zaimponowac. Szkoda ze nie mozna polaczyc bisa tutaj bo by lo prawie 60 tysiecy :( Ale to jest chamstwo i tyle. Odpowiedz Link
sabba a ja chce 14.04.04, 09:31 zolty gwizdek. przynajmniej mozna by sobie pogiwzdac haha Odpowiedz Link
basia553 Re: Zolte gwiazdki 14.04.04, 10:05 Nie przypominaj prosze o zöltych gwizdkach (nie mylic z zölta lina:)))) bo mi to ostatni strajk metalowcöw przypomina: koledzy chodzili po biurach i halach gwizdzac przerazliwie z zöltych gwizdköw. Jeszcze teraz jest mi zle jak to wspomne. Odpowiedz Link