don2 04.05.04, 17:54 mnie korci,ale jeszcze poczekam.kto za? kto przeciw ? kto znowu sie wstrzymal? kto znowu sie pospieszy :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Ale..... 04.05.04, 18:02 don2 napisał: > mnie korci,ale jeszcze poczekam.kto za? kto przeciw ? kto znowu sie > wstrzymal? kto znowu sie pospieszy :) ******** Hmmmm...... zgadywac? glosowac za? tylko za czym? na wszelki wypadek mowie "maybe", tylko zeby sie to przeciw mnie nie obrocilo.... ;))))))) Odpowiedz Link
starypierdola Venga aqui... 04.05.04, 19:14 ... Jutka tiene una botella grande de Jerez... Esperamos. SP Odpowiedz Link
don2 Re: Venga aqui... 04.05.04, 20:48 starypierdola napisał: > ... Jutka tiene una botella grande de Jerez... Esperamos. > SP <<<<<<<<<<<<<<<<<<< voi ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Venga aqui... 04.05.04, 22:40 don2 napisał: > starypierdola napisał: > > > ... Jutka tiene una botella grande de Jerez... Esperamos. > > SP > <<<<<<<<<<<<<<<<<<< > > voi ! ********* butelka Jerez zawsze sie znajdzie!! Jeno... osssssochodzi???? same kurna misteria i tajemnice, mam juz dosc! Ide sie napic wina. o. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Nie tylko ciebie korci 05.05.04, 01:29 Zycie jest pelne niespodzianek (to tak zeby podtrzymac metnosc watku). Odpowiedz Link
basia553 Re: Ale..... 05.05.04, 16:43 Zajrzalam tu na chwile, bo czekam na list. I co widze? No, no, lepiej poczekaj az wroce z urlopu :)))) A nawiasem mowiac: Wlochz to kraj opjenkny!!!! Jak ci Wloch powie: za 10 min. to znaczy za godzine. Jak drogowskaz wskazuje na lewo, to znacyz ze kiedzs w niedalekiej przyszlosci, moze tak za 2 albo 5 km. musisz skrecic. A litery na tastaturze tez maja poprzestawiane. Kocham Wlochy :))))) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
starypierdola Re: Ale..... 05.05.04, 18:37 I uwazaj na "rallentare", zauwazylem ze zamiast zwalniac kazdy przyspiesza .... SP Odpowiedz Link
tos.ka kocham wlochy:))))) 06.05.04, 14:25 wlochy sa wspaniale, cudowne:)))) jak wloch powie : za 10 min. > to znaczy za godzine. jak powie za godzine- to znaczy (byc moze) w tym tygodniu :)))))) to co nie lezy w kasie pancernej- jest z definicji wlasnoscia wspolna a raczej tego, kto sie w poblizu znajdzie:))))) jak sie zapytasz o droge- to na pewno ktos sam pojedzie specjalnie ze dwadziescia kilometrow przed toba i na pewno to bedzie zle:)))) zakochalam sie w wloszech miloscia bezwzgledna i absolutna. wpadam zdyszana na dworzec, z obledem w oczach, za piec minut pociag, przed kasa kolejka, kolejkowicze z usmiechem milym przepuszczaja-ufff, bielt w rece- gdzie ten pociag- o rany - mily pan co mnie do kolejki wpuscil z usmiechem informuje mnie ze zmienili peron- trzeba isc tam, na drugo koniec - zdyszana wpadam- o rany gdzie ten pociag-peron pusty.... po jakis 10 min na pewron wchodzi spokojnie ow Pan- pokolejnycxh 20 min wjezdza ow pociag by po kolejnych 20 min ruszyc....:))))))))))))))))))) kocham wlochy!!!!!!! nie to jeszcze nie wsyzstko- wracamy pozna noca- no tak spokojnie, przeciez do odjazdu (wg planu) jest jeszcze co najmniej piec minut. na dworzec wchodzimy PUNKTUALNIE i widzimy- ogon odjezdzajacego pociagu- nagabniety pracownik kolei Z DUMA pokazuje zagarek! prosze bardzo. jest godzinma odjazdu. pociag odjechal PUNKTUALNIE! KOCHAM WLOCHY!!!!!!!!! Odpowiedz Link
lucja7 don2 06.05.04, 14:34 Wal prosto z mostu, nie krepuj sie, przeciez i tak wiesz ze ci pomozemy. O co chodzi? lucja7. Odpowiedz Link
basia553 Re: Ale..... 15.05.04, 20:51 No i czym sie to skonczylo? Niczym, Jak zwykle u facetöw: wiele halasu o nic. Odpowiedz Link
ertes Re: Ale..... 15.05.04, 21:23 bo rozumiesz don jest teraz jak dziewica: chcialby ale sie boi :) Odpowiedz Link