tos.ka 14.06.04, 13:01 poprzedzone slubowanie milosci i wiernosci odbylo sie w dniu 12.06.2004, o czym ma zaszczyt zawiadomic wsyzstkich milych forumowiczow toska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xurek a zdjecia i sprawozdanie :)))? 14.06.04, 13:26 Zycze wszystkiego naj naj, mam nadzieje, ze bylo cudownie i niezapomnianie no i podziel sie wrazeniami :)). Xurek Odpowiedz Link
morsa Re: a zdjecia i sprawozdanie :)))? 14.06.04, 13:31 Gratulacje i zyczenia: miłości gorącej jak słońce, szlachetnej jak złoto, czystej jak łza, słodkiej jak miód oraz spełnienia pięknych marzeń i wspólnych planów. Wszystkiego najlepszego. Gdzie braliscie slub? Odpowiedz Link
tos.ka Re: a zdjecia i sprawozdanie :)))? 14.06.04, 13:41 zapraszam na galery:) na razie jest tylko kilka zdjaec z niestety nienajlepszego aparatu cyfrowego. czykam na dalsze. beda:) na razie probuje opanowac (absolutnie bezskutecznie) wszechpanujacy chaos poweselny. z dzikim przerazeniem w oku spogladam na walajace sie pudla z serwisami, szklankami do napojow wszelkich (cudownnie, wreszcie nie bedzie sztukowanych kiliszkow:))). GDZIE JA MAM TO WSADZIC? duchowo sie przygotowywuje na wyprawe do sklepu meblowego- zdecydowanie bedzie niezbedna.... nie kochani, na sprawozdanie poczekacie- Odpowiedz Link
xurek na galerii...... 14.06.04, 13:49 to jest toska, pod nia album wesele toski a w albumie....."this album is currently empty"...... Czy to zaproszenie do owego albumu ma jakis gleboki podtekst :)))))? Xurek Odpowiedz Link
tos.ka Re: na galerii...... 14.06.04, 13:57 > to jest toska, pod nia album wesele toski a w albumie....."this album is > currently empty"...... Czy to zaproszenie do owego albumu ma jakis gleboki > podtekst :)))))? > no nic, jeszcze jedno miejsce walki- to yahoo galeria. zdjecia sie wciaz laduja... Odpowiedz Link
tos.ka ps 14.06.04, 13:43 do wszytskich walczacych- mam najlepsza metode na odchudzanie. zorganizujcie wesele. ja juz w tej chwili osiagnale wage niemal idelana- 54 kilo, nawet nie wiem kiedy. w stosunku do punktu wyjscia- jest to niemal 10 kilo. xura, gdzie moja nagroda, he? Odpowiedz Link
basia553 Re: wesele toski 14.06.04, 13:51 Wszystkiego co najlepsze, samych szczesliwych dni, no, moze tez kilka odswiezajacych, temperamentych awanturek: )))))))) Wreszcie przestalas byc kobieta grzeszna: ))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: wesele toski 14.06.04, 13:56 Powtarzam zyczenia! :)))))) Niech Wam Gwiazda swieci milosnie, droge oswietla jak-cza, i daje wszystko, czego sobie zechcecie i wymarzycie! Jutka :) Odpowiedz Link
lucja7 Re: wesele toski 14.06.04, 14:29 Witamy w klubie mezatek. Czy pan Polak? Wesele, oby tak zostalo! lucja7. Odpowiedz Link
basia553 Re: wesele toski 14.06.04, 14:34 Tosko, wygladacie pjenknie!! Te 10 kg to pewnie schudlas z rozmyslem!: )))))) Odpowiedz Link
xurek teraz tez udalo mi sie zobaczyc :))) 14.06.04, 14:41 bardzo piekne, mnie najbardziej podoba sie to zatytulowane "to my". Tylko na tej kanapie cos za ciemno.... czy to jest ta kanapa w klubie co to Jutka pod nia siedzi i czy to ona wylaczyla wam swiatlo :))))? Wcale bym sie nie zdziwila...:))))) Xurek Odpowiedz Link
jutka1 Re: teraz tez udalo mi sie zobaczyc :))) 14.06.04, 14:44 xurek napisała: > czy to jest ta kanapa w klubie co to Jutka pod > nia siedzi i czy to ona wylaczyla wam swiatlo :))))? Wcale bym sie nie > zdziwila...:))))) ************ Wyjasnienie (pun intended ;)))))) W Klubie to jest szezlong. Jutka ostatnio przesiaduje za sedesem chlastajac sie tempym mydlem i szczotkom od domestosa :)) Nikomu nic nie wylanczam wrencz przeciwnie! Pytonia Pitunia Niewinna :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: mru mru ;)))))))))))))))))))))))))) 14.06.04, 14:59 lucja7 napisała: > Co to jest tempe mydlo? > bises, lucja7. *********** Lucjo, bo zaczne podejrzewac ze juz sie znamy!! ;)))) (joke alert :) Tempe mydlo, ortografia zamierzona :), jest to kostka mydla wymydlona na plasko, ktora osobnicy jak ja Odpowiedz Link
tos.ka Re: wesele toski 14.06.04, 15:04 galeria- cz.I - gotowe:) teraz moge oglosic tooficjalnie. jak dojd anowe zdjecia- to beda czesci dalsze. za zyczenia wszystkim dziekuje. caluuuuuuuusy (jeszcez w nastroju weselnym). tak nawiasem - to mi sie spodoabalo weselic:))))) muszom byc poprawiny! Odpowiedz Link
i.p.freely Re: wesele toski 14.06.04, 15:37 No to niechaj wam sie do konca wspolnego zywota weselnie uklada przemila mlodziezy.... Po wizycie na galerri nic tylko musze powiedziec - aaaach, jaka ta panna mloda sliczna!!!! Odpowiedz Link
maria421 Re: wesele toski 14.06.04, 20:14 Duzo szczescia na nowej drodze zycia! Niech Wam sie wiedzie jak najlepiej a Wasze milosc niech nigdy nie maleje! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Toska :-)))) 14.06.04, 20:55 Zycze Wam zebyscie zyli razem dluuugo i szczesliwie. Zebyscie mieli razem wiele milych chwil i radosci i smiechu :-)))) Sciskam weselnie. Kran. Odpowiedz Link
ani-ta Re: wesele toski 14.06.04, 21:03 noooooo pieeeeknie! a my sie wszystkiego po FAKCIE dowiadujemy! tak sie NIE robi droga Pani! kwiaty bym poslala... albo tylko dobre slowo?:))) a tak... musisz zaspokoic sie NAJSERDECZNIEJSZYMI ZYCZENIAMI ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ NIECH WAM SIE WIEDZIE !!! ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ CALUSKI:) dla Pana Meza:) a.:)) Odpowiedz Link
tos.ka na szczescie jest sezon truskawkowy 19.06.04, 19:01 na nieszczescie leje jak z cebra i truskawki sa kwasne (xura moze poratujesz). Po weselu pol naszego pokoju zajmowala Wialka Sterta. Eksploracja metoda odkrywkowa wykazala ze pod warstwa kwiatow i serwisow (spodziewana) znajdowala sie jeszcze jedna warstwa (niespodziewana)– warstwa kartonow pelnych szamapnow (no scisleje sektow, czy jakos tak, a nie prawdziwych champagnerow). A ja mylsalm, ze to serwisy; oczyma wyobrazni widzialam niekonczace sie wedrowki do sklepow meblowych, i kupno co najmniej trzech szafo-polko-witryn- coby to wszystko gdzies- jakos upachac.uff skonczylo sie na kupnie sztuki jednej:) Droga dedukcji ogolno rodzinnej wywnioskowalismy, ze szampany zstaly zakupione podwojnie- przez mego meza (30 butelek) i przez moich tesciow (30 butelek). Z czego wypito ok 20-25 butelek:). Pozostalo nam..... wole nie liczyc:)))))) Trudno. truskawki truskawkami. Szampan to najlepszy napoj na sniadanie obiad kolacje i w ogole. Z braku truskawek (czy raczej z ich marnej jakosci) ratujemy sie kawiorem. Stwierdzilam pondato ze szamapn doskonale pasuje do szparagow (tez na szczescie sezon). Pozdrawiam- z wolna chlonac z poweselnego amoku.:) Odpowiedz Link
maria421 Re: na szczescie jest sezon truskawkowy 19.06.04, 20:46 No to wreszcie wiem o co chodzi... Szampana poslubnego najlepiej w wannie pic. We dwoje. Ladne dzieci sie po takim szampanie rodza. Szampanskie. Odpowiedz Link
jutka1 Re: na szczescie jest sezon truskawkowy 20.06.04, 17:40 maria421 napisała: > Szampana poslubnego najlepiej w wannie pic. We dwoje. Ladne dzieci sie po takim szampanie rodza. Szampanskie. *********** no to teraz ja tez rozumiem! Szampan w wannie dobra rzecz. Jesli wieczorem po zmroku, nie zapomnij w calej lazience porozstawiac wielu swieczek "tea-candle" Odpowiedz Link
tos.ka skoro juz weszlam na temat 21.06.04, 20:59 to niech bedzie- prezenty weselne:) wciaz mam przed oczyma- wesele kolezanki sprzed lat...odkladjaca coraz bardziej zrezygnowanym gestem kolejne patelnie teflonowe (rok pozniej-albo i wczesniej- byly to komplety z duralexu):). dawne to byly dzieje co prawda- ale wyrazistosc tego obrazu utkwila mi gleboko w sercu. zwlaszcza gdy stalam- przed wyzej wspomniana sterta- zawierajac w mym przekonaniu- n-zestwow kieliszkow masci wszelkiej; oczywiscie daleko dramatyzmowi TEJ sytuacji do opisanej sytuacji sprzed lat. kiliszki sie tluka, a jesli sie nie tluka to mozan je tluc na szczescie z okazji wszelkich. czego oczywiscie nie mozna czynic z kompletami duralex, a tym bardziej z patelniami teflonowymi. skonczylo sie na dwoch koma etwas, kompletach krysztalowych, (roznych, ale jak najbardziej uzywalnych:)))) i zdaje sie 1 koma cos serwisach obiadowych. do przezycia:))))) natomiast nasi niemieccy goscie zdecydowanie nie zamierzali nas wprowadzac w zaklopotanie- i ofiarowali nam : para nr 1: "gutschein" (bon) do restauracyj- ("drugie danie glowne o wartosci nie wyzszej od pierwszego za darmo, bon jest nie wazny w piatki, weekendy, swieta, i kiedys- tam jeszcze- wtedy kiedy sa jakies lokalne festy; retsauracyje znajduja sie oczywiscie gdzies na koncu swiata); para nr2. podobny "gutschein" do aachenskich lazni (no te sa blisko:))). (czyzby odbyw3ala sie jakas akcja- przed-urlopowa w zakldach pracy?). pary nr 3 i 4 wykazaly sie w porownaniu- uderzajaca fantazja i zrzucily sie wspolnie na lampionik na "tee-lichte" (swieczki herbaciane). ale trzeba przyznac calkiem sympatyczny. pozdrawiam i pedze odstrzelac szampana czyli sekta:))) Odpowiedz Link
lalka_01 Wszystkiego najpiekniejszego 21.06.04, 08:55 a sekta zostaw dla nas jak przyjedziemy:-) Albo odsprzedaj dziewczynom na paryskie wesele. Odpowiedz Link
tos.ka Re: Wszystkiego najpiekniejszego 21.06.04, 10:22 > a sekta zostaw dla nas jak przyjedziemy:-) :)))) no wlasnie, tez tak mysle, ze to baaaardzo dobry pomys:) trza opic wesele:) > Albo odsprzedaj dziewczynom na paryskie wesele. eeee, tam sadzisz ze dziewczyny sie byle sektem zadowolom? a ja tam was najpierw wodkom napoje:))))) Odpowiedz Link
jutka1 sekt :)))) 21.06.04, 10:41 tos.ka napisała: > eeee, tam sadzisz ze dziewczyny sie byle sektem zadowolom? ******** podejrzewam mojom narzeczonom o wyrafinowane gusta alkoholowo-konsumpcyjne, ale oczywiscie moge sie mylic, bo przeciez tak wlasciwie to my sie z narzeczona tak dobrze nie znamy... ;))) Odpowiedz Link
jutka1 Tos.ka przynies troche tego szampana.... 21.06.04, 12:05 na Zebranie Klubu, to zrobimy "na odstrzal", ok? ja przyniose winogrona, truskawki i szparagi, zrobimy uczte! J.:) Odpowiedz Link
tos.ka Re: Tos.ka przynies troche tego szampana.... 22.06.04, 12:23 > na Zebranie Klubu, to zrobimy "na odstrzal", ok? no to postrzelamy:) sekt marki mumm, jak najbardziej pitny:). champagnera (chardonnay)podalismy ino na toasty pierwsze:) a jego ostatki wypite zostaly w niedzielny poranek. Odpowiedz Link