Dodaj do ulubionych

Licytacja watku horoskopowego

14.06.04, 14:17
czyli gnana przez Xurkowa mysl oddam w rece jakiekolwiek (lepsze dobre i
czyste ale niech bierze kto chce i da wiecej) horoskop. Tutaj jest link, jak
ktos bedzie sumienny i obowiazkowy niech bierze i niech bedzie z nim
szczesliwy. Dobra lub inne pieniadze z licytacji przeznacze na cel zbozny,
jakzesz by mozna bylo postapic inaczej.

dzis.dziennik.krakow.pl/?var/horoskop.html
Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: Licytacja watku horoskopowego 14.06.04, 14:46
      Bym sie nawet i zglosila, ale nie wiem czy moge zapewnic codzienne wczesne
      zamieszczanie, pardon.

J.:)
      • basia553 Re: Licytacja watku horoskopowego 14.06.04, 15:05
        Ja tysz kcem ale nie mogem. Jezdem w stalych rozjazdach. teraz np. w czwartek
        jade do berlina siem ukulturalniac, co bede czynic dni cztery.
    • jutka1 Uzgodnilysmy z Basia.... 14.06.04, 15:56
      Ze sie tym obowiazkiem podzielimy. Basia bierze jutro do czwartku, ja potem, a
      pozniej jakos sie ugodzimy :)
      • basia553 Re: Uzgodnilysmy z Basia.... 14.06.04, 16:03
        Wszystkie uzgodnienia kaze Ci trzy razy przepisywac, bo wszystko mylisz:))))
        W czwartek juz mnie nie ma!
        • jutka1 Re: Uzgodnilysmy z Basia.... 14.06.04, 16:05
          basia553 napisała:

> Wszystkie uzgodnienia kaze Ci trzy razy przepisywac, bo wszystko mylisz:))))
          > W czwartek juz mnie nie ma!
          Czy ja napisalam do czwartku WLACZNIE??????
          :))))))))))
          • basia553 Re: Uzgodnilysmy z Basia.... 14.06.04, 16:09
            acha!aha!
            • lucja7 Re: Uzgodnilysmy z Basia.... 14.06.04, 16:23
              Wiec ja zabieram tu glos przez znajomosci. Horoskop jako taki nie interesuje
              mnie zupelnie, miedzy innymi dlatego ze jak on sie zaczyna tutaj drukowac to ja
              juz koncze pierwsza i najbardziej wydajna czesc dnia, czyli wczesne rano.
              Ale dla etykiety i dobrego wrazenia, chcialabym wynegocjowac zebyscie
              przekrecaly tekst dla skorpiona, codziennie, na pozytywny i radosny i najlepszy
              jaki wymyslicie. Jutus, zalatwisz? To moze zaczne czytac.
              lucja7.
              • jutka1 Najpierw konkrety!!!! :)))))))))))))))))))))) 14.06.04, 16:27
                lucja7 napisała:

> Ale dla etykiety i dobrego wrazenia, chcialabym wynegocjowac zebyscie
                > przekrecaly tekst dla skorpiona, codziennie, na pozytywny i radosny i
                najlepszy jaki wymyslicie. Jutus, zalatwisz? To moze zaczne czytac.
                > lucja7.
                jak po znajomosci, to najpierw konkrety poprosze! :)))) Kiedy to wesele i ta
                satysfakcja?? ;))))

Nio. bedzie wesele, pozmieniam Ci horoskop... :)
                PS. Wiesz, ze jestesmy nie bardzo kompatybilne (zna sie te.... ;))
                zodiakalnie?? moze sie jeszcze zastanowisz, co?
                bises, P.:)
                • lucja7 Re: Najpierw konkrety!!!! :))))))))))))))))))))) 14.06.04, 16:42
                  Niekompatybilne? A co ty jestes? Przestan mnie straszyc! Moge ci tu wytoczyc
                  zalety skorpionow ktore, obawiam sie, sa obce wiekszosci sluchaczy, ale czy ty
                  masz juz swiadkow?
                  lucja7.
                  • jutka1 Re: Najpierw konkrety!!!! :))))))))))))))))))))) 14.06.04, 16:46
                    lucja7 napisała:

> Niekompatybilne? A co ty jestes? Przestan mnie straszyc! Moge ci tu wytoczyc
                    > zalety skorpionow ktore, obawiam sie, sa obce wiekszosci sluchaczy, ale czy
                    ty masz juz swiadkow?
                    Ja jestem strzelec :))))
                    Dawaj te zalety skorpionow!! :)

Ja jednego swiadka, Ty drugiego, musi byc po rowno. Ja juz mam ale nie
                    powiem :))))
                    I co z tom satysfakcjom??? ;) (pamietaj o mojej starej sygnaturce!! :)))))
                  • jutka1 ALE ALE !!!!!!!!!!!!!!!! 14.06.04, 17:05
                    lucja7 napisała:

> Niekompatybilne? A co ty jestes? Przestan mnie straszyc! Moge ci tu wytoczyc
                    > zalety skorpionow ktore, obawiam sie, sa obce wiekszosci sluchaczy, ale czy
                    ty masz juz swiadkow?
                    Kurdebalans. Ale co ze stokrotka?????????
                    oj chyba mi sie oberwie !! ;))))))))))))))))))
            • jutka1 Re: Uzgodnilysmy z Basia.... 16.06.04, 17:56
              Od jutra do niedzieli ja zamieszczam. pardon. ;)))

Bendem falszowac: dla tych co lubiem albo tych co zaplacom bendem pisac dobry i
              piekny, a dla calej reszty co na kicie siedzi: o-kro-pny!!! ;)))))))))))))))
              Ale sobie pouzywam!! ;))))))
              • basia553 Re: Uzgodnilysmy z Basia.... 16.06.04, 18:05
                mnie mozesz horoskop przysylac SMSem:)))))
    • go.ga Jesli 16.06.04, 18:06
      wystarczy Wam raz na miesiac, to moge Wam serwowac horoskop. A nawet
      Cosmohoroskop!!!

Oto probka:

Rak (22 czerwca - 22 lipca)
      Pokaż trochę ciała. Odsłonięte ramiona i muśnięta opalizującym pudrem naga
      skóra sprawią, że staniesz się łakomym kąskiem. W połowie miesiąca użyj
      wrodzonej, kobiecej intuicji, by wybrać jednego z tych dwóch facetów, którzy
      usilnie starają się cię uwieść. Jesteś w związku? W połowie miesiąca oboje
      możecie być zestresowani z powodu sytuacji finansowej. Jedzenie na wynos i
      gorący seks pomogą wam zapomnieć o problemach.

Lew 23 lipca - 22 sierpnia
      Czerwiec minie pod znakiem podtrzymywania kontaktów towarzyskich. Pojawią się
      jednak sytuacje, w których będziesz musiała wykazać się dużym taktem. W połowie
      miesiąca możesz poczuć zmęczenie. Weę wolne i odzyskaj siły. Na początku lipca
      znowu wkroczysz do akcji. Nie opędzisz się od mężczyzn, nic więc dziwnego, że
      poczujesz się jak bogini.

Panna 23 sierpnia - 22 września
      Nadmiar pilnych spraw może sprawić, że staniesz się roztrzepana. Poradzisz z
      tym sobie, jeśli tylko odzyskasz potrzebny dystans. Mogą pojawić się przed tobą
      szanse na rozwój kariery. Po 20 opadnie napięcie zarówno w pracy, jak i w domu,
      będziesz więc mogła zaangażować się w życie towarzyskie i wykorzystać okazje do
      dobrej zabawy.

Waga 24 września - 23 października
      Bierzesz na siebie zbyt wiele obowiązków i żałujesz, że doba nie trwa dłużej?
      Uważaj na siebie i nie ryzykuj zdrowiem. Postaw na spokój. Krótka ucieczka od
      codzienności i trochę egoistycznych przyjemności - oto, czego ci teraz trzeba.
      Przed tobą podróże - w czasie jednej z nich możesz spotkać opalonego
      przystojniaka i na dłużej wpaść w jego ramiona.

Skorpion 23 października - 21 listopada
      W tym miesiącu uczucia i pieniądze nie idą w parze. Nie pozwalaj, by ludzie
      wykorzystywali twoją hojność. Maksimum czasu i energii poświęć domowi. Teraz
      każda inwestycja związana z nieruchomościami przyniesie zyski. Ostatnio w życiu
      miłosnym zrobiło się drętwo, ale nie martw się - szybko przypomnisz sobie, czym
      jest namiętność. W lipcu skup się na karierze i zacznij realizować cele.

Strzelec 22 listopada - 21 grudnia
      Ludzie mogą igrać z twoimi uczuciami. Zachowaj spokój i pamiętaj, że nie warto
      rozdmuchiwać drobnych nieporozumień. W połowie czerwca ty i twój facet
      będziecie gruchać jak dwa gołąbki, podobnie w lipcu - wasz związek przeżyje
      letnie ożywienie. Jeśli jesteś wolna, wyrusz w podróż i nastaw się na gorący
      romans w egzotycznej scenerii.

Koziorożec 22 grudnia - 19 stycznia
      W sprawach osobistych postępuj rozważnie - pochopnie podjęta decyzja może
      okazać się błędem. Zanim cokolwiek postanowisz, rozważ wszystkie za i przeciw.
      Sytuacja zawodowa i finansowa będzie korzystna. Spróbuj zmienić tryb życia.
      Pohamuj wilczy apetyt, ćwicz regularnie, wychodę na słońce. Z ochotą oddaj się
      także miłosnym zapasom.

Wodnik 20 stycznia - 18 lutego
      Uważnie dobieraj słowa, rozmawiając o finansach. I nie kupuj niczego bez
      zastanowienia. Układ planet pomoże ci wytrwać w postanowieniach dotyczących
      trybu życia. Wykorzystaj to i zapisz się na jakieś fajne zajęcia fitness.
      Poczujesz się jak nowo narodzona. Czułe rozmowy z ukochanym poprawią ci nastrój
      i sprawią, że będziesz miała ochotę na więcej.

Ryby 19 lutego - 20 marca
      Denerwuje cię niesłowność ludzi, z którymi jesteś blisko. Nie czekaj i powiedz
      otwarcie, co ci się nie podoba. Skup się na sobie, zadbaj o wygląd, kup sobie
      nowe ciuszki. Najważniejsze, żebyś czuła się dobrze sama ze sobą. Po 22 czerwca
      będziesz miała wielką ochotę na zabawę. Przy okazji nawiążesz znajomości, które
      mogą przerodzić się w wakacyjny romans. Nie bój się uczucia.

Baran 21 marca - 19 kwietnia
      Ważne plany zaczną się krystalizować i nabierać właściwych kształtów. Jeśli
      jesteś wolna, około 19 czerwca przeżyjesz nagłą fascynację. Skup się jednak na
      sprawach zawodowych. Najpierw zrób, co do ciebie należy, a potem myśl o
      zabawie. Gorączka lata rozgrzeje cię do białości, będziesz miała w głowie tylko
      seks. Twój facet może się poparzyć!

Byk 20 kwietnia - 20 maja
      Uważaj, żeby nie przesadzić z wydatkami, może być bardzo krucho z pieniędzmi.
      Po 19 czerwca będziesz tak zajęta, że sama nie będziesz wiedziała, od czego
      zacząć. Najwięcej pilnych spraw będzie związanych z domem. Latem masz szansę
      poznać wiele ciekawych osób. Jeśli wpadnie ci w oko jakiś fajny facet, nie
      wstydę się zaprosić go do siebie.

Bliźnięta 21 maja - 21 czerwca
      Nie zanosi się, żeby udało się szybko załatwić najważniejsze sprawy. Około 15
      czerwca popsuje się sytuacja w związku: ty i twój chłopak zacznie walczyć o
      władzę. Uda wam się jednak zawrzeć rozejm i zacząć wszystko od nowa. Poprawi
      się sytuacja w pracy. Mars doda ci seksapilu. Staniesz się tak atrakcyjna, że
      tłumy facetów będą potulnie jadły ci z ręki.

• xurek Goga, 16.06.04, 18:11
        ten horoskop mnie zaniepokoil. Moj 3-letni synek jest Strzelec a na dodatek
        ostatnio mnie wyluszczyl, ze on sie juz nie ozeni z Carmen, tylko ze swoim
        najlepszym przyjacielem José. Nie wiem, czy nie powinnam go zabrac z tego
        przedszkola natychmiast, bo polowa czerwca blisko....

Xurek
        • go.ga Re: Goga, 16.06.04, 18:22
          zabierz go z przedszkola, poki nie za pozno.
          A ja wlasnie czytam, ze Jutka tez strzelec...
          • basia553 Re: Goga, 16.06.04, 18:25
            czy to znaczy, ze Juitke tez trzeba zabrac z przedszkola?
            • go.ga Re: Goga, 16.06.04, 18:27
              basia553 napisała:

> czy to znaczy, ze Juitke tez trzeba zabrac z przedszkola?

Nie, ale powinna byc bardzooo ostrozna. Patrz na pierwsze zdanie w jej
              horoskopie. Martwie sie o nia :)))))))
          • jutka1 Re: Goga, 16.06.04, 21:54
            go.ga napisała:

> zabierz go z przedszkola, poki nie za pozno.
            > A ja wlasnie czytam, ze Jutka tez strzelec...
            Jutka nie ma z kim sie kitlasic w polowie miesiaca, i prosze Pituni nie
            dokuczac. :(

Z TEGO przedszkola Pitunia chce byc jak najbardziej zabrana. Nic sie nie
            zgadza!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka