jan.kran 05.07.04, 22:30 W PL leje, w DE leje, w Norge leje bardziej... Nienawidze parasol. Mam okulary i ciagle mi zaparowuja. Dlaczego nie ma lata? A moze chociaz u Ertesa slonce... Bilety do amerika tansze niz do PL. Moze powinnam ? K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Ja sobie wybuduje arke.... 05.07.04, 22:32 A jest slonecznie tylko rano jest pochmurno. Deszcz bedzie dopiero w pazdzierniku. Teraz jest tylko 23 i slonecznie. Lepiej? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Ja sobie wybuduje arke.... 05.07.04, 22:36 ertes napisał: > A jest slonecznie tylko rano jest pochmurno. > Deszcz bedzie dopiero w pazdzierniku. Teraz jest tylko 23 i slonecznie. > Lepiej? Znacznie . Zmiast 27 godzin do PL to lece w sierpniu na Floryde. Dwoje dzieci dobrze wychowanych do adopcji oddam. K. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Ja sobie wybuduje arke.... 05.07.04, 22:41 Wbrew pozorom sa jeszcze inne miasta w PL niz Warszawa. Breslau do latania drogi. Min .1000 euro za mnie i mlodziez plus przesiadka w Kopenhadze. O taxi na dworzec oraz pociag do samolotu nie wspomne. Za ta kase co wydam w Norge na dojazd do lotniska to mam na pewno bilet do N.Y. K. Odpowiedz Link
kokolores Re: Ja sobie wybuduje arke.... 05.07.04, 22:36 jan.kran napisała: > Bilety do amerika tansze niz do PL.~ ???????? Ja lece z Kolonii do Warszawy za 39 Euro za niecale 3 tygodnie!! No i mam cicha nadzieje ,ze lato zawita!!! :)) U mas od jutra ma byc slonecznie!!Pozyjemy zobaczymy!! Odpowiedz Link
basia553 Re: Ja sobie wybuduje arke.... 05.07.04, 22:44 Hej Ertes, mamy taka sama pogode w Mannheim jak w LA! Odpowiedz Link
lucja7 Kartagina 05.07.04, 22:59 W Kartaginie wybudowali juz dla ciebie duzy disneyland, z zespolem hoteli "w stylu miejscowym". Spijcie dalej, Amerykanie pracuja dla was!! Jadac tam zalatwisz dwie rzczy za jednym zamachem.. lucja7. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kartagina 05.07.04, 23:21 lucja7 napisała: > Staram sie. > lucja7:)) ********* Doceniam... :))) I bendem pisac na ktorym watku mi sie bedzie chcialo, i co mi sie bedzie chcialo. grigri, P.:))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Kartagina 05.07.04, 23:09 lucja7 napisała: > W Kartaginie wybudowali juz dla ciebie duzy disneyland, z zespolem hoteli "w > stylu miejscowym". > Spijcie dalej, Amerykanie pracuja dla was!! > Jadac tam zalatwisz dwie rzczy za jednym zamachem.. > lucja7. Oh, wiesz chyba ta Kartagina juz nieaktualna. Mam lepsze perspektywy. Zwlaszcza ze disnejlend i hotele malo mnie interesuja. Slyszalas nowe wiadomosci o otwarciu Libii na swiat... Fenicjanie tyz tam byli a tylko to mnie interesuje. Milego pobytu w disnejlend de Paris. K. Odpowiedz Link
lucja7 Re: Kartagina 05.07.04, 23:15 Libia to nieprawda, oni sa na starance zeby dostac jakas forse, miej sie na bacznosci!! Czuje ze skonczysz jak kazdy szanujacy sie Niemiec na wyspach Kanaryjskich:)) lucja7. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Kartagina 05.07.04, 23:19 lucja7 napisała: > Libia to nieprawda, oni sa na starance zeby dostac jakas forse, miej sie na > bacznosci!! > Czuje ze skonczysz jak kazdy szanujacy sie Niemiec na wyspach Kanaryjskich:)) > lucja7. Ja czytalam ze Libia jest bardzo pazerna na zachodnich turystow. Niemiec nie konczy na Kanarach . On tam przebywa... A ja wiem gdzie chce skonczyc i juz wydalam dyspozycje. K. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Ja sobie wybuduje arke.... 06.07.04, 07:22 Przyplyn arka do Australii, Kranie. U nas podobno ciagle sucha i sloneczna zima (okolo 20 stopni w dzien). W Poznaniu teraz przelotne deszcze i dosc duzo slonca. Po sydnejskiej suszy nie moge sie przyzwyczaic ze tyle pada. Chmury jakies inne niz u mnie. Anemiczne burze. Kwitna lipy. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ..._@/" ....._@/" ........_@/" .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link