06.08.04, 23:15
hmm podoba mi sie ten calusek.
Szkoda ze tylko wirtualny :)
Obserwuj wątek
    • basia553 Re: Calusek 07.08.04, 08:13
      Hej Ty - Tajemniczy James: od kogo dostales caluska????
      • starypierdola Zobacz na Galerii!! 07.08.04, 08:19
        Az jestem zazdrosny!

SP
        • kan_z_oz Re: Zobacz na Galerii!! 07.08.04, 12:00
          Caluje was obywu na dobranoc.
          Oczywiscie musicie wiedziec, ze jestem ogromna bardzo otyla 'baba' z owlosinymi
          lydkami i twarza.
          Przyjemnych snow.
          Pzd
          • ertes Re: Zobacz na Galerii!! 07.08.04, 16:04
            Czy wy w tej Australii wszystkie macie jakies pierdolca na punkcie grubych bab z
            owlosionymi lydkami?
            Moze importujecie sobie taka toske albo kilka to stan beatifikajszon sie poprawi.
            • starypierdola Grube baby 07.08.04, 17:04
              >...Czy wy w tej Australii wszystkie macie jakies pierdolca na punkcie grubych
              bab ...<

Jak dotad to zuwazylem tylko jednego z Kalifornii ktory czesto wspomina grube
              baby!!
              :)))

SP
              • ertes Re: Grube baby 07.08.04, 17:20
                O wlasnie. Jade zaraz z moim kaszalotem do SD. Moze zahacze o tortuge.
                • starypierdola Have a geat time :))) n/t 07.08.04, 17:26
                  • kan_z_oz Re: Have a geat time :))) n/t 08.08.04, 11:09
                    Drogi Ertesie , myslalam, ze grube w twoim guscie. Pozdrawiam Ciebie i twojego
                    Kaszalota. Nie caluje Cie, mam Cie w Nosie razem z tymi innymi co
                    maja 'pierdolca' (nie wiem o czym mowisz tylko sie domyslam).
                    Caluje za to SP. No coz, tak sie sklada, ze jestem calkiem do rzeczy.
                    Kan
                    • kan_z_oz What an asshole???? 08.08.04, 11:22
                      Nie musisz sie do mnie odzywac.
                      Piss off
                    • ertes Re: Have a geat time :))) n/t 08.08.04, 16:24
                      Moja domowa teoria o szczegolnej frustracji emigracji australijskiej potwierdza
                      sie po raz kolejny. kanzoz nie dosyc ze nie rozumie wlasnych tekstow, odpowiedzi
                      na nie to jeszcze po kilku latach tam pobytu nie umie nawet przeklinac po polsku.
                      A moze wy tam wszyscy zujecie eukaliptusa jak reszta mieszkancow i stad ten
                      dziwny stan umyslu?
                      • kan_z_oz nie mialam checi na dyskuje ale... 10.08.04, 13:08
                        ertes napisał:

> Moja domowa teoria o szczegolnej frustracji emigracji australijskiej
                        potwierdza
                        > sie po raz kolejny. kanzoz nie dosyc ze nie rozumie wlasnych tekstow,
                        odpowiedz
                        > i
                        > na nie to jeszcze po kilku latach tam pobytu nie umie nawet przeklinac po
                        polsk
                        > u.
                        > A moze wy tam wszyscy zujecie eukaliptusa jak reszta mieszkancow i stad ten
                        > dziwny stan umyslu?

frapuje mnie jedno; dlaczego zwracasz sie do mnie w liczbie mnogiej? O ile
                        pamietam, to nie znam osoboscie zadnej z osob plci zenskiej piszacych na tym
                        czy innym forum. Zwracasz sie do mnie w bezosobowej formie, co powiem Ci
                        szczerze jest wyjatkowo nieprzyjemne.
                        Nie znasz mnie ani nikt z osob piszacych na tym forum.
                        Opieram sie tylko i wylacznie na tym co w wolnych chwilach przeczytam na forum.
                        Domyslam sie, ze nacisnelam 'guzik', ktory Cie zabolal. Stary nie znam Cie i
                        nie mam bladego pojecia o Ci tak naprawde chodzilo. Domyslam sie, ze znasz
                        czesc osob tu piszacych spoza forum, ale to jest Twoj problem. Nie osadzaj
                        ludzi ta sama miarka. Jestem taka sama w zyciu jak i na forum, zadnych ukrytych
                        podtekstow. Najpiekniejsza wizanek przeklenstw jestem w stanie tylko
                        wyprodukowac w jezyku angielskim.

Dostales dwie wersje; obie znacza to samo; pierwsza - co bym powiedziala, druga
                        co pomyslalam.
                        Pzd
                        • ertes Re: nie mialam checi na dyskuje ale... 10.08.04, 17:48
                          Ok, wytlumcze jak dziecku bo widze ze nic nie rozumiesz.

A wiec: napisalas cos o owlosionych lydkach itp. Twoja sasiadka Luiza dosc
                          czesto wlasnie tak pisze. Stad sie wzial moj komentarz o "pierdolcu". Rozumiesz
                          teraz?
                          Nie mialo byc w nim nic zlosliwego tylko zwykle skonstatowanie ze macie
                          PIERDOLCA na punkcie owlosionych lydek. Moglem napisac hopla, kuku na muniu itp.
                          Wybralem slowo "pierdolec" Nie przypuszczalem ze ty jestes taka cnotka
                          niewydymka i mimo niezrozumienia tekstu zamiast poprosic o wyjasnienie zaczniec
                          rzucac assholami.I tyle. Przestan dorabiac jakies teorie do prostej sprawy gdyz
                          mnie kojarzy sie to z frustracja. Frustracja gdyz sie doszukuje nieistniejacych
                          podtekstow, nie wpsominajac o chamskich wyzwiskach.

Dlatego wlasnie potwierdzasz maja domowa teorie ze emigracja australijska jest
                          szczegolnie sfrustrowana.
                          • kan_z_oz Ok, przyjelam n/tx 11.08.04, 07:53
                • pani-i-toto ryby 08.08.04, 15:11
                  kaszalot to jakis rodzaj ryby, prawda? Teraz rozumiem Twoja zazylosc z baranem
                  wielbicielem waleni. Zgodnosc zainteresowan, nie widze inaczej. Jednak
                  sklonnosc do duzych ryb moze sie okazac zgubna, vide stary czlowiek i moze
                  morze. Wiec ja juz raczej zostane przy tych duzych ptakach, indorach czycos.

stokrotka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka