pani-i-toto 17.08.04, 21:19 Morze przesławne, Bajkale ty nasz Łajbo dziurawa płyń burzy na przekór Żagle podarte wciągajcie na maszt Już niedalego do brzegu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani-i-toto święty święty święty 17.08.04, 21:21 bardzo proszę uszanować świętoświerzbliwość i intymność tego wątka-zakątka. Nie wpisywać się nad. Nie wpisywać się pod. Obok ani kurwa nigdzie indziej. Odpowiedz Link
pani-i-toto a w ogóle to mam uczucie 17.08.04, 21:22 że jestem prześladowana. To znaczy jakiś tłum mnie złośliwie wszędzie poprzedza. O co im chodzi? Czy to sekta? Czyco? Odpowiedz Link
pani-i-toto w temacie sekta 17.08.04, 21:24 to wygląda że są dwie główne sekty oczywiście z różnymi odłamkami tu i ówdzie, ale najważniejsze te dwie: sekta lepiej-nie i sekta nie-opłaca zastanawiam się do której się zapisać? Odpowiedz Link
pani-i-toto czystość intencji 17.08.04, 21:27 jest w ogóle w deficycie, mnie na przykład obficie i śliniasto komplementował ktoś po czym sznurek mnie z kieszeni wyciągnął - na szczęście nie mój. Odpowiedz Link
pani-i-toto objawienie 17.08.04, 21:32 sznurek zresztą odzyskał mój pies i zjadł. Co się okazało na spacerze gdy tak jakby się ten sznurek objawił ale nie w całokształcie. Tofik się zestresował niemożnością zerwania tej relacji, ale z krzaków się wyłonił dziadek z ogarzycą który mnie wytłumaczył że psa się prowadza w lewej ręce a ogarzyca nawiązała kontakt ze sznurkiem. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Moze Alojzy Mogarycz pomoze? 18.08.04, 03:02 Podobno mozna wyleczyc sie ze spiewania tej piesni, wiec nie martw sie stokrotko. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ____________________________ zycie to suka a potem ty kostka Odpowiedz Link
pani-i-toto Re: Moze Alojzy Mogarycz pomoze? 18.08.04, 20:49 to ze sie mozna wyleczyc, to wlasnie mnie martwi Luizka. Wolalabym nie. Odpowiedz Link