ach_dama_byc_z_kanady 16.04.14, 04:07 .. jak w temacie. znacie Pinterest? lubicie? mnie sie podoba. duzo fajnych pomyslow. Minnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: Pinterest... 16.04.14, 09:09 sprawdzilam na guglach (i tu pozdrowienia dla Jutki:), nie interesuje mnie w najmniejszym stopniu. Sorry Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pinterest... 16.04.14, 09:18 Uśmiałam się, Basiu, z Twoich pozdrowień w temacie googla. :-))) Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Pinterest... 16.04.14, 13:46 A ja używam i mam 4 tablice gdzie umieszczam moje znaleziska oraz trofea :) www.pinterest.com/SohoBohoChic/ Odpowiedz Link
ach_dama_byc_z_kanady Re: Pinterest... 17.04.14, 03:29 Poodba mi sie retro chic!!! ja mam tu: Greenlime moje pinsy :) tym sie zachwycam. ale to dopiero zaczelam zwiedzanie. wlasnie zaszalam na punkcie drzwi - achhhh jakie piekne!!! CHCEM TAKIE !!!!!! je wszystkie!! podobaja mi sie tez doodle. boszsz jacy ludzie sa utalentowani. zaraz zaczne plakac ja nic nie potrafie :( zawsze marzylam aby miec kogos znajomego kto potrafi malowac rysowac i namaluje lub narysuje mi cos pieknego a tu g.. i nigdy nic nie dostalam co chcialam a ja tak kocham sztuke. choc nie, raz dostalam obraz, b ladny ale nie ma nic za darmo. hej no takie jest zycie. Minnie Odpowiedz Link