27.07.14, 02:09
Kurde, nie moge wyszperac twojego adresu emailowego, a i ja sie niepokoje, i inni w kulisach. Doszlas do siebie? Daj znac.
Obserwuj wątek
    • narfi Re: Luiza! 27.07.14, 06:13
      No wlasnie. Wyszukiwarka pokazuje ostatni post Luizy 09/07/14 w ktorym pisze, ze ma silne bole abdomenu i juz nic wiecej.
      Hej, ludziska, jezeli ktos cos wie, to niech cos skrobnie.
    • jutka1 Re: Luiza! 27.07.14, 08:23
      22.07 pisała ostatnio na facebooku, więc chyba jest ok. Pewnie na fora nie wchodzi i przetworami na zimę się zajmuje. :-)
      Niech się odezwie, no, Luizo, daj głos. :-)
      • jutka1 PS. Re: Luiza! 27.07.14, 13:06
        Luiza wzruszona dziękuje za troskę i przeprasza za forumową nieobecność, ale miała grypę z wysoką gorączka, z której niedawno wyszła, a potem multum prac ogrodowych i pada na nos. Ale na dniach się odezwie. :-)
        • narfi PS. Re: Luiza! 27.07.14, 13:33
          ...no, bo my tu z niepokoju drzymy i sie zastanawiamy kto przejmie piecze nad Forum Australia.
          No, nic. Trzeba bedzie jeszcze troche poczekac.
          Luiza, w Himalaje sie nie wybierasz, albo balonem nad Andami, hehehe...
    • jutka1 Wpis Luizy 29.07.14, 11:04
      Drodzy, Luiza poprosiła mnie o wklejenie jej wpisu, którego nie może zamieścić, bo ma problem z logowaniem na GW.

"Ale narobilam... Milo ze sie o mnie martwicie, ale nic sie nie stalo. Po USG i innych badaniach moj dokladnie obfotografowany woreczek zolciowy jest pod kontrola lekarza TCM i mojej lekarki domowej. Pije absolutnie rzygliwe chinskie ziolka, piekace po wypiciu jak pokrzywa i jestem na scislej diecie przez jakies pol roku a potem sie zobaczy. Nie oddam woreczka chirurgowi! Ledwie sie wykaraskalam z powyzszego i zaraz wpadlam w paskudne ni to przeziebienie ni to grype. z 40 stopniami goraczki 10 dni temu. A potem Buszmen to dostal (nizsza goraczka, ale za to padlo mu na oskrzela). Tydzien temu wysiadla uszczelka w zbiorniku cieplej wody, Buszmen zdazyl zdiagnozowac i sie rozchorowal, tak ze ciepla wode mamy dopiero od niedzieli. Ale mamy! Napisalabym wczesniej, tylko ze po pierwsze klawiatura w laptoku odmowila posluszenstwa, po drugie wysiadl zasilacz a po trzecie od niedzieli nie moge sie zalogowac na forum GW. To znaczy wlogowuje sie, ale jak cos napisze, to znowu wylogowuje i tak w kolko!"znaczy zalogowuje sie, ale jak cos napisze, to mnie wylogowuje. Niemniej jest wiosna i wszystko idzie ku lepszemu, czego i Wam zycze ;-) "
      • chris-joe Re: Wpis Luizy 29.07.14, 21:08
        Dzieki Jut. I chwala ze Lu zywi i broni :)
        • ach_dama_byc_z_kanady Re: Wpis Luizy 30.07.14, 04:33
          fajnie ze sa jakies wiadomosci od Luizy :)
          pozdrowcie ja ode mnie !

Minnie
          • blues28 Re: Wpis Luizy 30.07.14, 08:51
            Mnie też cieszy powrót na łono Luizy, tylko skąd te plagi egipskie aż w AU? Czyżby zlazwszy z Xura powlekły sie aż na antypody namolniakować Lu?
            Luizo, ciesz się wiosną, my tu "radujemy się" latem aż nadto :-)
            • narfi Re: Wpis Luizy 31.07.14, 11:22
              Jaka wiosna. Lipiec to odpowiednik polskiego stycznia, a sierpien - lutego. Czy wyscie zwariowali.
              U mnie ogrzewanie chodzi na calego, 24/24, w nocy spada do 5C, kazdego dnia pada mniej lub wiecej, ale trawy kosic sie nie da. Za to cytryny dojrzewaja jak glupie. Wlasnie wystawilem jakies 300kg do zabrania jako garden waste.
              ... a ile sie uyebalem, zeby je pozrywac, co by sie galezie nie polamaly, to moje :)
      • jutka1 Wiadomość od Xurka 31.07.14, 22:35
        Xurek prosiła zawiadomić, że też nie może się zalogować na GW, jak Luiza. Poradziłam wyczyszczenie cookies, ale nie wiem, czy to coś da. :-(((
        • blues28 Re: Wiadomość od Xurka 01.08.14, 08:14
          A cóż to za sabotaż jakiś?? Co sobie GW wyobrażą? Jestem oburzona!
          A u Narfiego wysyp cytryn jak nie przymierzając ogórków (na działce mojej siostry).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka