szfedka 08.09.04, 16:31 i szukam nowej pracy...obojetnie co byle bylo mam pijawke w robocie, codziennie sie przyssie, ucapnie, przylepi i chce wysysac wszytko z mojej glowy straszne, terror, szykany!!!! blagam o pomoc!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Man tego dosc... 08.09.04, 16:33 powiedz mu ze jak sie nie odpinkoli to go zaskarzysz o molestowanie i harasment, oraz straty moralne, zabieranie profesjonalnego czasu i utrudnianie dobrego wypelniania obowiazkow. to w SE powinno podzialac??.... Odpowiedz Link
szfedka Re: Man tego dosc... 08.09.04, 16:46 lalka_01 napisała: > bo kurka, za duzo wiesz. > :-) niestety, tak mysla...;) Odpowiedz Link
ertes Re: Man tego dosc... 08.09.04, 16:35 A nie przejmuj sie. Pijawka zdechnie z glodu dosc szybko. (JA) zeby bylo jasne. Odpowiedz Link
szfedka Szanowny JA...mam prosbe... 08.09.04, 16:37 Nie pisz do mie, nigdy. Nie dopisuj sie do moich postow, ani za moimi postami. Nie komentuj. Mam dosc Ciebie totalnie. Odpowiedz Link
ertes Re: Szanowny JA...mam prosbe... 08.09.04, 16:41 hehe sprawiasz mi przyjemnosc takimi postami. I widze ze JA nie zrozumialas czemu sie nie dziwie: J-oke A-lert Nie denerwuj sie zlotko. To tylko forum. Odpowiedz Link
bird_man Re: Man tego dosc... 08.09.04, 17:15 szfedka napisała: > i szukam nowej pracy...obojetnie co byle bylo > mam pijawke w robocie, codziennie sie przyssie, ucapnie, przylepi i chce > wysysac wszytko z mojej glowy > straszne, terror, szykany!!!! > blagam o pomoc!!! **************************************** Szwedka, o ile wiem to znasz sie na programowaniu PLC.. jakie znasz systemy? znasz dobrze angielski? mozesz pracowac w swiecie - od USA do Aazji- nawet przez dluzszy czas (do roku) jakie masz wymagania finansowe? (moze byc na PM) moge Ci zalatwic zlecenia od zaraz np. 1 rok w USA od stycznia.. pozdrawiam janusz > Odpowiedz Link
starypierdola Hej, Pak! 08.09.04, 18:31 Zapomniales dodac w opisie siebie ze sie znasz na PLC i ze zajmujesz sie posrednictwem pracy! A po angielsku to dobrze mowiisz?? No i o tym ze nie masz honoru tez nie wspominasz! SP Odpowiedz Link
bird_man Re: wiesz co dziadziu.. 08.09.04, 19:53 starypierdola napisał: > Zapomniales dodac w opisie siebie ze sie znasz na PLC i ze zajmujesz sie > posrednictwem pracy! > > A po angielsku to dobrze mowiisz?? > > No i o tym ze nie masz honoru tez nie wspominasz! > > SP +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ hallo dziaduniu, juz ci pisalem, ze programuje komputery dla przemyslu.. ludzie co sie znaja wiedza, ze to sie wlasnie PLC nazywa, ale czegoz moglbym od ciebie wymagac? Jeszcze moge ci dodac, ze ponad 20 lat mialem licencje pilota sportowego i szybowcowego oraz skoczka spadochronowego. Niestety przez maja prace stracilem je 3 lata temu (aby je utrzymac trzeba co roku miec wylatana pewna ilosc godzin i 3 skoki spadochronowe) bo nie moglem bedac na d.. swiata ani latac ani skakac. zostala mi tylko licencja na paralotnie z czego tego roku z duza przyjemnoscia korzystalem . Widzisz to jest powod dlaczego nazwalem sie na forum gazety wlasnie tak a nie inaczej. A jak nie wierzysz to poszukaj sobie w archiwach sprzed kilku lat (jeszcze zanim zaczalem pisac na polonii) pisalem duzo w forach zajmujacych sie lataniem. Poza tym bylem wiele lat ratownikiem i bardzo dobrze plywam. Aby cie zupelnie nie poglebiac to sie przyznam ze nie umiem jezdzic na nartach i w ogole mnie to nie ciagnie.. A co do pompek, dziadziu to nigdy nie jest za pozno, oczywiscie najpierw musialbys zgubic tak ze 40 kg, bo nawet gdybys w pozycji wyjsciowej do pompki sie ustawil to twoj brzuch by juz lezal na ziemi. Jeszcze cos cie ciekawi z moich umiejetnosci? Aha, tak dla ciebie specjalnie: w zyciu spalem juz z setkami kobiet.. caluski dziadziu i dobranoc, spij smacznie.. ptaszek Odpowiedz Link
don2 Re: wiesz co dziadziu.. 08.09.04, 20:13 Uff,ale sportsman z ciebie.zreszta walic tyle bab trza kondycje miec.A na koniu jezdzisz i w golfa grasz? Odpowiedz Link
bird_man Re:SP-konie i golf 08.09.04, 21:19 w zyciu nie siedzialem na koniu (poza dziecinstwem na karuzeli), w golfa tez nie gram A propos golfa, znasz to: "grasz w golfa, czy masz jeszcze sex? " pozdrawiam Odpowiedz Link
don2 Re:SP-konie i golf 08.09.04, 21:27 W Azji w kregach biznesu i tp przemyslowcow gra sie w golfa "obowiazkow" no a przy koniach jak zwykle wkolo paddoku pelno ladnych lasek.dobre pole polowow:))) Odpowiedz Link
ertes Re:SP-konie i golf 08.09.04, 21:45 Krowa co glosno ryczy daje malo mleka. Znasz to chyba. Nie wspominajac o kompleksach ktore widac jak na dloni. Odpowiedz Link
starypierdola He, he, he! Z innego watku zeby sie nie powtarzac. 08.09.04, 22:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=15568549&a=15603503 SP Odpowiedz Link
szfedka Ptaszku 09.09.04, 11:18 Dzieki :) Jasne ze znam sie na PLC no i SCADA oczywiscie. Mam pod opieka ok 60 tych pierwszych i 25 tych drugich ktore powiazalam sznureczkami do kupy i zrobilam calosc. Tylko ze ostatnio to raczej kupuje prace takich ptaszkow i dogladam aby robili tak jak my tu chcemy. Jasne ze wyklepalabym jakis FC, wstawila w FB, pogrzebala w DB. Czasami to jeszcze robie w mniejszym zakresie dla terapii. Kurde, pojechaloby sie w swiat. Skrobne do Ciebie na priva. pozdrawiam Odpowiedz Link
szfedka hej ho, hej ho, do domu by sie szlo... 10.09.04, 15:25 no i zaraz, za chwile i weekend... jak milo i przyjemnie, pijawki dzis nie bylo szef-maruda wyjechal na tydzien i tak my se z drugim kolegom spokojnie pracowali... i to by bylo na tyle Odpowiedz Link