ani-ta 08.09.04, 20:28 Polska-Anglia! Anglicy zmienili bramkarza - zly znak!:( Beckham gra - dobry znak:) <daj Boze karnego!> nasi... nie wiem... nie znam chlopakow;) poza Dudkiem;))) Duuudek!!! GOOO-LAAA!!! a.:)))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: ŁoMatko! MECZZZZZ!!!! 08.09.04, 20:40 Morsa co sie stalo ze Szwedami? Niezly lomot dostali od Czechow. Odpowiedz Link
morsa Re: ŁoMatko! MECZZZZZ!!!! 08.09.04, 21:08 ertes napisał: > Morsa co sie stalo ze Szwedami? Niezly lomot dostali od Czechow. Odpowiedz Link
ani-ta Re: ŁoMatko! MECZZZZZ!!!! 08.09.04, 20:58 OWEN dostaje zolta kartke!!! no wiecie panstwo.... no tak nie mozna! czerwona mu sie nalezala! strzelal na bramke po gwizdku sedziego! osobiscie zupelnie obiektywnie dalabym mu czerwona! a.:))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: bramka dla Anglikow 08.09.04, 21:18 morsa1 oni juz lepiej nie moga!:))))))) i tak jest calkiem niezle... tylko 1 bramka!:) a.:))) Odpowiedz Link
morsa Re: bramka dla Anglikow 08.09.04, 21:27 Czytam tylko relacje na zywo, nie mam mozliwosci ogladania meczu. Moze tutejsza TV pokaze jakies migawki. W tutejszym meczu narazie bezbramkowo, szanse raczej rowne. Spokojnie, malo sytuacji do strzelenia gola. Odpowiedz Link
ani-ta GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 08.09.04, 21:34 1:1:)))))) jeszcze chwila a w nich uwierze;))) <jakbym nie wierzyla...:PP> a.:))) Odpowiedz Link
morsa Re: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 08.09.04, 21:36 Chyba to moje "grac" pomoglo ;-)) Odpowiedz Link
morsa Re: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 08.09.04, 21:39 Chorwacja z rzutu wolnego (27 m) ;-(( Odpowiedz Link
ertes Re: 1:2 gol:( 08.09.04, 21:49 To chyba nie dziwne. Przeciez wiadomo ze przegraja. Odpowiedz Link
ani-ta Re: 1:2 gol:( 08.09.04, 21:52 niby wiadomo... ale nadzieja... (wiem - matka glupich!)... zawsze istnieje;) a noz widelec ktos im koszulki w szatni podmienil? albo sedzia zle zapisal? a.:) Odpowiedz Link
morsa Re: 1:2 gol:( 08.09.04, 21:52 Gorsze, ze druga bramka to samoboj. Polacy sami zaczynaja strzelac sobie gole? Odpowiedz Link
ani-ta i badz tu pilkarka;) 08.09.04, 22:10 cytuje: Szwedzkie piłkarki molestowane seksualnie Szwedzkie piłkarki skarżą się, iż na każdym niemal kroku są molestowane seksualnie. Szczególnie dokuczliwe są oferty składane im - wicemistrzyniom świata i czwartej drużynie olimpiady - w formie e-maili. "Każdą z nas to spotyka, chociaż formy zawarcia znajomości są różne" - stwierdziła na łamach Aftonbladet Karolina Westberg. Do tej gazety zwróciły się piłkarki o wzięcie w obronę. Swych praw zamierzają dochodzić także na drodze sądowej. E-maile z propozycjami spotkań w celach seksualnych, prośby o zdjęcia w co najwyżej w stroju kąpielowym - to liczne propozycje nadsyłane na adres internetowy klubów, w których grają. "Jest mi niezmiernie przykro z tego powodu. Zamierzamy zrobić wszystko, co jest możliwe, by uniknąć tego rodzaju ofert. W żadnym przypadku nie da się tego zaakceptować" - oświadczyła trenerka reprezentacji, Marika Domanski-Lyfors. Kluby piłkarskie wzięły w obronę swoje zawodniczki. Umea zamknęła wszystkie formy elektronicznego kontaktu z kibicami, Malmoe - zamierza natrętom wytoczyć sprawy sądowe. Większość reprezentantek zmieniła numery swoich telefonów. Odpowiedz Link
ertes Re: ŁoMatko! MECZZZZZ!!!! znowu przegrany.ntxt 08.09.04, 22:23 A na co liczylas? Chyba normalne ze Polacy w pilke nie za bardzo umieja grac. Odpowiedz Link
ozpol Ertes chyba nie jest az tak zle, gdyz.. 09.09.04, 07:42 te 2 3cie miejsca w mistrzostwach swiata mowia cos. Moze teraz poziom cienki ale to chyba ze wszystkim ..vide Olimpiada najgorsza od... Nie kopmy lezacego ..zyczmy ze sie kiedys podniosa ..a moze nie.. "Dostatek" nie przyciaga ludzi do sportu. Mozna zarobic inaczej i niezle. A 2:1 z Anglikami to i tak byl najmniejszy wymiar kary ..to moja ocena po sluchania transmisji w radio. Odpowiedz Link