07.10.15, 00:20
Swiatlo wprowadza goraca atmosfere wyborcza to ja wrzuce cos na uspokojenie mojej wlasnej produkcji.
Enjoy, genießen, jouir.

Bo czy tak naprawde co innego jest az ta wazne?

Obserwuj wątek
    • jutka1 Re: Atmosfera 07.10.15, 08:27
      Like! :-)
      • maria421 Re: Atmosfera 07.10.15, 08:33
        No i prosze jak ladnie! Wchodzi czlowiek (zakatarzony ze ledwo patrzec moze) na forum i od razu poprawia mu sie atmosfera :-)

Dodaje podklad muzyczny :

www.youtube.com/watch?v=cgPqmRNjoTE
        • ewa553 Re: Atmosfera 07.10.15, 09:22
          Maryska, dlaczego Ci sie otwarlo, a u mnie pokazal sie tylko meldunek, ze w Niemczecg nie wolno Ertesa ogladac:(
          • maria421 Re: Atmosfera 07.10.15, 09:37
            Ewa, tez mi sie nie otwarlo, ale do pierwszego obrazka dokomponowalam sobie w wyobrazni reszte i dodalam inny podklad muzyczny :)

• ewa553 Re: Atmosfera 07.10.15, 09:50
              :)
            • jutka1 Re: Atmosfera 07.10.15, 19:28
              W tej Waszej Germanii jakiś straszny zamordyzm
              Hahahahahahaha
              :-)))
              • maria421 Re: Atmosfera 07.10.15, 19:31
                jutka1 napisała:

> W tej Waszej Germanii jakiś straszny zamordyzm
                > Hahahahahahaha
                > :-)))
                >

Tak jest naprawde, niestety :(
                • jutka1 Re: Atmosfera 07.10.15, 19:41
                  Aaa, nie chciałam zrobić przykrości, Marysiu...
                  • maria421 Re: Atmosfera 07.10.15, 19:54
                    jutka1 napisała:

> Aaa, nie chciałam zrobić przykrości, Marysiu...
                    >

Jutka, ja jestem ostatnio tak wkurwiona na cale Niemcy, ze Ty nie mozesz mi sprawic przykrosci :-)
                    • jutka1 Re: Atmosfera 07.10.15, 21:06
                      Świat się kończy. Maryśka napisała "wkurwiona". KJAP. :-)
                      Chyba pójdę odpełznąć kroczonc. Czycuś.
                      :-)))))))))))))
                      • maria421 Re: Atmosfera 08.10.15, 09:00
                        jutka1 napisała:

> Świat się kończy. Maryśka napisała "wkurwiona". KJAP. :-)
                        > Chyba pójdę odpełznąć kroczonc. Czycuś.
                        > :-)))))))))))))
                        >

No widzisz jaka jestem zdesperowana ? :-)))
                        • ewa553 Re: Atmosfera 08.10.15, 09:29
                          co sie stalo, Maryska??
                          • maria421 Re: Atmosfera 08.10.15, 13:28
                            ewa553 napisała:

> co sie stalo, Maryska??

A chociazby to:

www.hna.de/kassel/kreis-kassel/lohfelden-ort53240/fluechtlinge-hornbachmarkt-5598164.html
                            to jest okolo kilometra , moze poltora kilometra ode mnie....

• ertes Re: Atmosfera 08.10.15, 14:58
                              To mialby watek relaksacyjny ale widze ze sie nie udalo :(
                              • maria421 Re: Atmosfera 08.10.15, 15:15
                                ertes napisał:

> To mialby watek relaksacyjny ale widze ze sie nie udalo :(

Sorry, Ertes, juz znikam z tego watku .
                                • ewa553 robisz mnie w konia, Maryska? 08.10.15, 15:47
                                  nie masz zamiaru wyjasnic, co Cie tak wkurzylo?
                                  • maria421 Re: robisz mnie w konia, Maryska? 08.10.15, 18:13
                                    ewa553 napisała:

> nie masz zamiaru wyjasnic, co Cie tak wkurzylo?

WYJASNILAM w Pierdulach, wiec sie nie unos.
                              • swiatlo Re: Atmosfera 08.10.15, 19:08
                                ertes napisał:

> To mialby watek relaksacyjny ale widze ze sie nie udalo :(

Keep trying! lol

• ewa553 Re: Atmosfera 08.10.15, 15:04
                              niestety Marysiu, nie rozumiem o co Ci chodzi? Bedziesz musiala w ich namiotach mieszkac? Albo bedzie Ci sie serce kroic na widok biednych uchodzcow, ktorzy nie mieszkaja w willi jak Ty? Mozesz mi swoj problem przyblizyc?
                              • ertes Dziekuje 08.10.15, 16:03
                                za zapsucie atmosfery.
                                • iwannabesedated Re: Dziekuje 08.10.15, 21:04
                                  Ertesie, po prostu już dawno minął termin semi-annualnej rozpierduchy na forum. I ludziom się zbiera. Bo chyba ostatnio się naparzaliśmy w styczniu lub lutym. No i cudowna okazja, pojawienia się naszego nieocenionego swiatly gotowego do czynienia dymu, została, nie wytykając palcyma, zmarnowana. A tak się pięknie zapowiadało. Zaraz by powstał ruch i ferment, zleciała by się cała masa hien i sępów, którym się zwykle pierdnąć nic nie chce, dopóki nie wyczują na forum dymu. Wtedy się nagle okazuje, że owszem, są cały czas w czujnej gotowości, stają się elokwentni, wymowni i niezywkle dobrze poinformowani co się u nas dzieje :)

No ale Ty musiałeś tym swoim widłem, które nota bene, jest bajkowe, wszystko rozpuścić w nastroju sielskim. Natomiast co się odwlecze to nie uciecze. Prędzej czy później musi nastąpić lanie sztachetami z płota, jak na góralskim weselu :)
                                  • swiatlo Re: Dziekuje 08.10.15, 22:14
                                    Odczep się od Światły! lol
                                    On nic nie zrobił, nikogo ani niczego nie zaatakował, po prostu napisał własne opinie na temat wyborów w Polsce? Dokładnie takie same znajdziesz w każdej polskiej gazecie z wyjątkem GW. Dlaczego to ma być od razu rozpierducha?? :)
                                    • swiatlo Re: Dziekuje 08.10.15, 22:28
                                      Oto Skokrota po usłyczeniu słów: "Bóg" i "religia": :)

https://a4.mzstatic.com/us/r30/Purple1/v4/1a/73/4e/1a734e3d-ea94-f6c7-f21e-f32c745ef4ce/icon400x400.png
                                      • ertes Re: Dziekuje 08.10.15, 23:26
                                        Hmm gdybym nieznal ze fejsa to nawet nawet ale w rzeczywistosci calkiem przystojna laska, nie powiem.
                                        • iwannabesedated Re: Dziekuje 08.10.15, 23:43
                                          E, takie ujęcie, no wiesz, korzystne :D
                                      • iwannabesedated Re: Dziekuje 08.10.15, 23:29
                                        Mój drogi, skoro się tak do mnie tutaj familiarnie adresujesz. Wszyscy dokumentnie wiedzą, iż forum traktujesz instrumentalnie, jak masz ochotę przypierprzyć swojemu bratu. Który, jak żona damskiego boksera, potem twierdzi, iż ma znakomite relacje z Tobą, tylko ma złe na forum z nikiem światło. Czyli dobry mąż, a w mordę leje po wódce ten pijak w którego się zamienia. On - niczemu nie winien.

Forum bardzo ceni Wasze mordobicia, sekunduje, i zapewnia Wam ten ring bokserski. Więc nie żałuj sobie, wpadaj, dym, a potem udawaj kochającego brata przed rodziną jak rasowy polski hipokryta.

My się tym tutaj różnimy od Ciebie, iż traktujemy się jak osoby. Lubimy, szanujemy, troszczymy i pomagamy sobie nawzajem. Dla Ciebie natomiast jest to jedynie wygodne miejsce aby wpaść, obnażyć dupsko i pierdnąć.

Pozdrówka.
                                        • swiatlo Re: Dziekuje 08.10.15, 23:59
                                          Stokroto, chyba Ci się wszystko dokładnie myli :)
                                          Wiesz, jak użyjemy słowa typu "dupa" i "pierdnąć" to jest to efektowne, ale bardzo często chybione. Zagranie na efekt które w sumie nigdzie nie prowadzi.

Akurat tutaj teraz nikt nie dupy nie obnażał, nikt nie pierdział. Uważam że rozmowa była akurat OK. Mój brat zapytał o opinię na temat wyborów, więc ludzie odpowiadali. Poziom był zachowany. Oczywiście moje poglądy dalece odbiegają od Twoich, ale na tym polega tzw. "tolerancja" (wiesz co to znaczy? Sprawdź w słowniku.), że ludzie o odmiennych poglądach potrafią mimo wszystko rozmawiać.
                                          Oczywiście dla Ciebie, osobie niezwykle "progresywnej", słowo "tolerancja" dotyczy tylko Ciebie samej. Ale niech tylko ktoś spróbuje być mniej "progresywny". :) Biada!

Kochana, nie zamierzam się kłócić. Obrazek umieściłem dla śmiechu. Jak chciałaś pokazać klasę, to mogłaś umieścić podobny obrazek na mój temat. Wtedy oboje byśmy się pośmieli.
                                          Ale po Twojej obecnej reakcji widzę że być może obrazek nie odbiega tak bardzo od rzeczywistości... :)

A mojego brata nie mieszaj do tej dyskusji. On nie ma z tym nic wspólnego.
                                  • ertes Re: Dziekuje 08.10.15, 23:27
                                    > apowiadało. Zaraz by powstał ruch i ferment, zleciała by się cała masa hien i s
                                    > ępów, którym się zwykle pierdnąć nic nie chce, dopóki nie wyczują na forum dymu
                                    > . Wtedy się nagle okazuje, że owszem, są cały czas w czujnej gotowości, stają s
                                    > ię elokwentni, wymowni i niezywkle dobrze poinformowani co się u nas dzieje :)

hahahaha piekne bo jak najbardziej prawdziwe :)
                                    • kan_z_oz W temacie. 09.10.15, 09:47
                                      Wkleje swoj watek z sasiedniego Forum, nad ktorego produkcja sie napracowalam. Jest swietnym uzupelnieniem do filmu Ertesa.

Enjoy, I hope.

forum.gazeta.pl/forum/w,12248,158919533,158919533,Australijskie_wedrowki_tropikalne.html
                                      Kan
                                      • ertes Atmosfera 09.10.15, 16:23
                                        sie poprawila. Fajny reportaz. Ciekawe krajobrazy.
                                        Smieszne ze dla Australijczykow gory to juz 1350 metrow. Swiadczy to o tym ze jednak dosc plaski kontynent :)
                                        Zazdraszczam tych pieknych ptakow.
                                        Ten most na zdjeciu cos przypomina mi ten choc to inny kraj:
                                        Tekst linka

• jutka1 Re: Atmosfera 09.10.15, 22:40
                                          Omg...
    • iwannabesedated Re: Atmosfera 11.10.15, 19:20
      To ja dodam parę klimatycznych fotek zmierzchu w jesiennej Warszawie.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/hd/ve/saya/Tpb0PdaPTvE5NvGDTB.jpg
    • iwannabesedated Oooops... 11.10.15, 19:32

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/hd/ve/saya/OZDErg7ZH3DkmF0BjB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/hd/ve/saya/WpitjcGx497rocgLpB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/hd/ve/saya/6UMj2toNpPs41YgvpB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/hd/ve/saya/bTzVTlBltpqN5pMrJB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/hd/ve/saya/5amBwWGbVFv8BfPxDB.jpg

--
      wasza stokrotka
      • jutka1 Re: Oooops... 11.10.15, 20:52
        Like, like, like! :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się