jutka1 02.03.05, 05:00 Ponad setka, wiec nastepny odcinek zakladam.. Za chwile srodowe przepowiednie.. J.:-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czesc 9 02.03.05, 05:02 ... za chwile nie da rady, misicie wiec poczekac do ok. 13:00 czasu europejskiego... Chyba, ze ktos za mnie to rano zrobi, bo Wasze rano to moj srodek chrrrrrrr.... :-))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czesc 9 02.03.05, 09:08 aaa... rozumiem... a myslalam... eeee... wpis z poprzedniej czesci uznajmy za niewazny:) o! Odpowiedz Link
sabba no to lu, sroda 2.03.05 02.03.05, 10:25 BARAN (21 III - 20 IV): Flirty, zabawy, zycie cala geba. Pelnia! Fantazja! I... finezja. BYK (21 IV - 21 V): "Samotnosc, coz po ludziach, czym spiewak dla ludzi?" Owszem. Nawet bardzo. Pora sie obudzic. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Wielkie pomysly, wspaniale idee, szlachetne przedsiewziecia - ciagle idziesz w gore. To nie do pojecia. RAK (22 VI - 22 VII): W dobrym nastroju, co bylo, minelo. Czas wielkich podbojow rozpoczety. Pora podjac dzielo. LEW (23 VII - 22 VIII): Zlosliwy, ironiczny - wyluzuj sie troche. Wykonaj najpierw swoje obowiazki! PANNA (23 VIII - 22 IX): Ja nie moge! O rany! Co za heca! Pojawiaja sie nowe szanse, to, co nas podnieca. WAGA (23 IX - 22 X): Pies na kobiety, lub suka na facetow - buzuja wiosenne emocje. W powietrzu wyczuwa sie juz odwilz. SKORPION (23 X - 21 XI): Dyskretne rozmowy. Przewrot wymaga pewnych przygotowan. Rewolucja bedzie klasyczna, palacowa. STRZELEC (22 XI - 21 XII): W roli detektywa. Drogi Watsonie, tak to bywa... KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Powrot na tron. Milosciwie nam panujacy (z przerwami, co prawda, to prawda) znow w koronie. Ministrowie szemrza, dwor szemrze. Ale wojsko walczy. WODNIK (21 I - 18 II): Unikaj alkoholu i roznych ekscesow. Badz soba. Mimo roznych stresow. RYBY (19 II - 20 III): Sympatycznie, milo, radosnie, wesolo - buzuje i rosnie, kreci sie dokola - nasz wiosenny baczek. Ksiezyc w znaku Skorpiona, potem Strzelca - czas porozumienia i radosnych emocji. Odpowiedz Link
ani-ta Re: no to lu, sroda 2.03.05 02.03.05, 13:16 :))) slicznie;) tylko slowo - wiosenny - nie pasuje mi do zestawu:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: no to lu, sroda 2.03.05 02.03.05, 13:34 Dzieki, Sabbciu :-) "W roli detektywa. Drogi Watsonie, tak to bywa..." Niekcemisiem... O! ;-))) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek, 3 marca 03.03.05, 06:23 Milego dnia zycze.. ;-) Trzecia kwadra Ksiezyca w znaku Strzelca. Czas wydechu, relaksu i kuracji zdrowotnych. BARAN (21 III - 20 IV): Kreatywny - architekt nowej rzeczywistosci, wielki budowniczy, stachanowiec. Wykonaj plan! Norma 500 procent! BYK (21 IV - 21 V): Lut szczescia i usmiech fortuny beda Ci towarzyszyc. Tylko ostro, tylko dynamicznie. Az poleca iskry. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Pedagog. Wytrwaly, spokojny i cierpliwy - umiesz przekonywac, jestes spolegliwy. RAK (22 VI - 22 VII): Dyplomata - inteligentny, silny i skuteczny. Potrzebny ludziom jak... bar mleczny. LEW (23 VII - 22 VIII): Jak milo, fajnie, raduje sie serce - dusza rusza, bez kontusza. PANNA (23 VIII - 22 IX): Nie ulegaj emocjom: spokojnie, powoli, krok za krokiem... Prosto albo bokiem. WAGA (23 IX - 22 X): Swiatly szef, inteligentny doradca, znakomity pracownik. Tempo 44, kolki w zeby. SKORPION (23 X - 21 XI): Nowe wyzwania, nowe szanse - alianse, nowe radosci i nowe starania. Rosniesz! Rosniesz! STRZELEC (22 XI - 21 XII): Idziesz jak burza - ostro, dynamicznie, wesolo, radosnie, kategorycznie. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Mistrz biznesu. Zwyciezca we wszystkich kategoriach. (Uklady, kontrakty, interesy). Jak plonaca pochodnia. WODNIK (21 I - 18 II): Pieniadze, pieniadze, pieniadze... spadaja z nieba! Niosa wolnosc. RYBY (19 II - 20 III): Marzenia, pragnienia, nadzieje i fantazje. A zycie sobie, praca sobie... JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek, 3 marca 03.03.05, 17:40 Idziesz jak burza - ostro, dynamicznie, wesolo, radosnie, kategorycznie. Jakbys mi pan, panie Kubusiu, nie powiedzial, to bym nie zauwazyla.... ;-) Odpowiedz Link
tortugo Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek, 3 marca 03.03.05, 22:51 wlasnie... ten pan kubus jakis strasznie nierowny bywa. Jednego dnia potrafi palnac cos tak rzeskiego jak "Sympatycznie, milo, radosnie, wesolo - buzuje i rosnie, kreci sie dokola - nasz wiosenny baczek", a nastepnego cos tak prozaicznego (zeby nie powiedziec oklepanego i nudnego) jak "Marzenia, pragnienia, nadzieje i fantazje. A zycie sobie, praca sobie..." Nic dziwnego, ze jestem coraz bardziej porabany. Chyba przestane go czytac ;)) ~:O:=o PiEs: czas na gimnastyke! :) (: :) (: :) (: (bis) Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek, 3 marca 03.03.05, 23:23 gimnastyka sie przydala - szyja mnie od rana pobolewa... :-) Nie przestawaj, zawsze trzeba miec nadzieje ;-) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Piatek, 4 marca 04.03.05, 06:07 Milego dnia.. a Lucji serdecznosci imieninowe :-))) Ksiezyc w znaku Strzelca, Wenus w ladnych ukladach z Uranem. Czas otrzymywania listow. Dobre pomysly zawodowe! BARAN (21 III - 20 IV): Skuteczny - dobrze rozgrywasz swoje sprawy. Rezolutnie i inteligentnie. Po prostu wspaniale. BYK (21 IV - 21 V): Sportowy duch. Pragniesz walczyc, pokonywac trudnosci i wygrywac. Z ogromna radoscia! BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Srednia forma. Wiele spraw Cie meczy, irytuje. Nawet kolega, co wlasnie blaznuje. RAK (22 VI - 22 VII): Rozwiazywanie spraw zaleglych: zamykanie. Poszukiwanie nowych, wspanialych sukcesow. LEW (23 VII - 22 VIII): Zabawy, flirty i rozrywki. Jest cudownie. Nastroj po prostu - supermiodzio! PANNA (23 VIII - 22 IX): Idz prosta droga, nie sluchaj ekspertow. Oni maja swoje wlasne cele. WAGA (23 IX - 22 X): Banki, urzedy, stowarzyszenia - jestes wszedzie. Radosny i skuteczny. SKORPION (23 X - 21 XI): Odwazne poczynania - idziesz jak burza przez zycie, zalatwiasz sprawy, osiagasz sukcesy. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Flirty, zabawy i... romanse? Kto wie? Istnieja rowniez takie szanse. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Va banque. Po zloto, diamenty, perly i korale. Bez cienia strachu. Generale! WODNIK (21 I - 18 II): Cenne znajomosci - z waznymi osobami. Radosc - jak aksamit! RYBY (19 II - 20 III): Mnostwo spraw, ale srednio udanych. Trzeba sie starac, walczyc, podejmowac nowe wyzwania. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
sabba Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek, 4 marca 04.03.05, 07:40 PANNA (23 VIII - 22 IX): Idz prosta droga, nie sluchaj ekspertow. Oni maja swoje wlasne cele tak wlasnie zrobilam, ale pare tygodni temu. Czy horyskop dziala takze wstecz??? Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek, 4 marca 04.03.05, 14:34 Sabbciu, dziala wstecz, wpieriod i naabarot! Zawsze i wszedzie amen. ;-))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek, 4 marca 04.03.05, 15:17 Flirty, zabawy i... romanse? Kto wie? Istnieja rowniez takie szanse. Te, Kubas! Ty mnie tu nie irytuj kurdebalans. Nic dobrego z takich rzeczy nie wychodzi, wiec sie ode mnie odwal, ok? Nie kooperuje! ;-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek, 4 marca 04.03.05, 17:45 RYBY (19 II - 20 III): Mnostwo spraw, ale srednio udanych. Trzeba sie starac, walczyc, podejmowac nowe wyzwania. chyba okres idzie... ~:O:=o ... no co, masz lepszy pomysl? ;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek, 4 marca 04.03.05, 17:53 Faqceci tez podobno miewaja odpowiednik PMS-u - wahania poziomu testosteronu czycus... Podobno wplywa na nastroje, ehem, oraz inne zachowania... ;-))))) ps. czytalam gdzies tylko, ja oczywiscie nie mam w tych sprawach za-dne-go doswiadczenia :-)))))) Odpowiedz Link
jutka1 Mimowolne slowotwostwo.... 04.03.05, 17:55 Literowka sie zrobila, a tak slicznie wyszlo..... "Faqceci", hahahahahahaha :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link
morsa Szukam Lwa 04.03.05, 18:46 "STRZELEC (22 XI - 21 XII): Flirty, zabawy i... romanse? Kto wie? Istnieja rowniez takie szanse." Jakie flirty? Jakie romanse? I zabawy? Ledwo dycham. Mam teraz 3 dni wolne. Najpierw musze odespac, pozniej zabrac sie za odgruzowanie chalupy. Odpowiedz Link
ani-ta Re: ani-ta, kiedy masz urodziny? :)))) (n/t) 04.03.05, 21:07 w wiek jezusowy wkrocze 16marca;) a ty?:) jeszcze jest don do kompletu rybnego...:))) Odpowiedz Link
tortugo Re: ani-ta, kiedy masz urodziny? :)))) (n/t) 07.03.05, 17:59 hmmmm.... no wiec tak: nie dosc, ze urodziny mam 16-go marca, to jeszcze sam akt dokonal sie w zakopanem, co czyni ze mnie... pieronskiego gorola! musimy to kiedys opis spirytusem ;)))) ~:O:=o Odpowiedz Link
bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Piatek, 4 marca 05.03.05, 00:01 jutka1 napisała: > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Va banque. Po zloto, diamenty, perly i korale. Bez > cienia strachu. Generale! wlasnie sie wybieram po te trzecie i czwarte ale musze przyznac, ze sie boje, a kocham je od zawsze... Odpowiedz Link
jutka1 Re: co to znaczy....???? n/t 05.03.05, 02:29 nie turbuj sie Bella, zamieszczaja miedzy 4:00 a 6:00 rano, zobacze czy juz jest... Odpowiedz Link
bella-donna Re: ale ja nie o tym... 05.03.05, 14:18 Post napisal mi sie o polnocy a traktowal o wyprawie po perly i korale czy to aby nie jakis omen... Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 5 marca 05.03.05, 02:31 Milego dnia... Milego week-endu... I w ogole... :-)))) Ksiezyc w znaku Strzelca, Wenus w ladnych ukladach z Uranem. Czas otrzymywania listow. Dobre pomysly zawodowe! BARAN (21 III - 20 IV): Skuteczny - dobrze rozgrywasz swoje sprawy. Rezolutnie i inteligentnie. Po prostu wspaniale. BYK (21 IV - 21 V): Sportowy duch. Pragniesz walczyc, pokonywac trudnosci i wygrywac. Z ogromna radoscia! BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Srednia forma. Wiele spraw Cie meczy, irytuje. Nawet kolega, co wlasnie blaznuje. RAK (22 VI - 22 VII): Rozwiazywanie spraw zaleglych: zamykanie. Poszukiwanie nowych, wspanialych sukcesow. LEW (23 VII - 22 VIII): Zabawy, flirty i rozrywki. Jest cudownie. Nastroj po prostu - supermiodzio! PANNA (23 VIII - 22 IX): Idz prosta droga, nie sluchaj ekspertow. Oni maja swoje wlasne cele. WAGA (23 IX - 22 X): Banki, urzedy, stowarzyszenia - jestes wszedzie. Radosny i skuteczny. SKORPION (23 X - 21 XI): Odwazne poczynania - idziesz jak burza przez zycie, zalatwiasz sprawy, osiagasz sukcesy. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Flirty, zabawy i... romanse? Kto wie? Istnieja rowniez takie szanse. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Va banque. Po zloto, diamenty, perly i korale. Bez cienia strachu. Generale! WODNIK (21 I - 18 II): Cenne znajomosci - z waznymi osobami. Radosc - jak aksamit! RYBY (19 II - 20 III): Mnostwo spraw, ale srednio udanych. Trzeba sie starac, walczyc, podejmowac nowe wyzwania. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Sobota 5 marca -- NIE LICZY SIE!!!! 05.03.05, 02:56 za wczesnie, daty mi sie pomieszaly, przekleta roznica czasu! na necie wczorajszy ciagle pokutuje sprobuje za pare godzin Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) --- Sobota 5 marca 05.03.05, 14:21 To juz dzisiejsze prognozy. Milego dnia zycze.. :-) Ksiezyc w znaku Koziorozca, Merkury w Baranie. Czas kosztownych inwestycji i drogich zakupow. BARAN (21 III - 20 IV): Male problemy - finansowe? Zwiazane z bliskimi lub rodzina? Pora je zaczac rozwiazywac! BYK (21 IV - 21 V): Biznesplan. Strategia obliczona na pokolenia. Dalekosiezna. Marzenia, marzenia... BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Dynamiczny i emocjonalny - rozwiazujesz problemy osobiste. Poslugujesz sie teraz szostym zmyslem. RAK (22 VI - 22 VII): Jesli nawet przezywasz maly spadek formy - spokojnie. Nie pora jeszcze na reformy. LEW (23 VII - 22 VIII): Dobre pomysly. Zakup daczy? Auta? Mebli? Trzeba sobie sprawic niewielka przyjemnosc. PANNA (23 VIII - 22 IX): Szczescie. Bo idzie znakomicie. Mnozysz, dodajesz i rozwijasz! WAGA (23 IX - 22 X): Dbaj o dobry nastroj w stosunkach rodzinnych. O milosc - bo kazde serce ma swoj wytrych. SKORPION (23 X - 21 XI): Idzie. Calkiem dobrze. Nawet z entuzjazmem. Slonecznie i radosnie. Czas narciarski. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Biznes. Sie kreci, rozwija, tetni i buzuje, poteznieje, ogromnieje - poteguje! KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Pieniadze. Moje. Kochane. Zlote krazki. Radosne baczki, krecace sie po stole. Pieniazki! WODNIK (21 I - 18 II): Sukcesy artystyczne: mozliwe i prawdopodobne. Duza szansa! Trzeba tylko walczyc troszke. RYBY (19 II - 20 III): Realizuj marzenia. Snuj barwne fantazje. Maluj swiat kolorowo. Uwierz w swoja szanse! JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
bella-donna Re: a pewnie, ze je kocham... 05.03.05, 14:30 jutka1 napisała: > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Pieniadze. Moje. Kochane. Zlote krazki. Radosne > baczki, krecace sie po stole. Pieniazki! no wiesz, obrazac sie na nie to bylby juz szczyt glupoty... Odpowiedz Link
jutka1 Re: a pewnie, ze je kocham... 05.03.05, 14:35 Take the money and run... Milego dnia :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) --- Sobota 5 marca 05.03.05, 15:19 Biznes. Sie kreci, rozwija, tetni i buzuje, poteznieje, ogromnieje - poteguje! Czyjs biznes na pewno sie gdzies tam kreci, buzuje etc.. Nie moj, panie Jakubie kochany, nie moj... I tysz piknie! :-))) Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: HORROR-SCOPE (c) --- Sobota 5 marca 05.03.05, 20:30 > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Pieniadze. Moje. Kochane. Zlote krazki. Radosne baczki, krecace sie po stole. Pieniazki! ____________________________ No fakt miedziaków ci u mnie dostatek. :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) --- Sobota 5 marca 06.03.05, 00:11 wkrasnicki napisał: > > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Pieniadze. Moje. Kochane. Zlote krazki. Rados > ne baczki, krecace sie po > stole. Pieniazki! > ____________________________ > No fakt miedziaków ci u mnie dostatek. :-) ************ no popatrz, jak wreszcie szczescie dopisalo Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: HORROR-SCOPE (c) --- Sobota 5 marca 06.03.05, 19:18 jutka1 napisała: > wkrasnicki napisał: > > > > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Pieniadze. Moje. Kochane. Zlote krazki. > Rados > > ne baczki, krecace sie po > > stole. Pieniazki! > > ____________________________ > > No fakt miedziaków ci u mnie dostatek. :-) > ************ > no popatrz, jak wreszcie szczescie dopisalo _________________________________________ Taaak. Też się cieszę. Odpowiedz Link
sabba Re: HORROR-SCOPE (c) --- Sobota 5 marca 06.03.05, 19:45 PANNA (23 VIII - 22 IX): Szczescie. Bo idzie znakomicie. Mnozysz, dodajesz i rozwijasz! Mnoze i dodaje, ale nie na moj rachunek niestety:))) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 7 marca 07.03.05, 14:54 Milego poniedzialku i dobrego tygodnia zycze.. Ksiezyc w znaku Wodnika, w ladnych ukladach z Merkurym. Czas koniunktury. BARAN (21 III - 20 IV): Klopoty powoli sie kurcza, jak Pigmeje. Jeszcze obrzuca Cie blotem, ale tylko grudka - zanim zamienia sie w mikroskopijne krasnoludki. BYK (21 IV - 21 V): Rozkojarzenie. Dzis stomatolog spiewa arie operowe! Sanitariuszka tanczy. Kontroler zamyka lewe oko. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Bar przekaskowy? Punkt uslugowy? Pora zalozyc interes. Dalej tak byc po prostu nie moze. RAK (22 VI - 22 VII): Lecisz naprzod. Jak rakieta kosmiczna. Fiuuuuuu! Fiuuuu! Chyba zrobisz biznes. LEW (23 VII - 22 VIII): Od tego musze zaczac, ze lece, bo zgubilem sie, niewiele pamietam, fa, ra, ra, ra, ra... PANNA (23 VIII - 22 IX): Pilny, logiczny, przenikliwy - stugebny zlosliwiec. WAGA (23 IX - 22 X): Koniec zlej astrologicznej passy. Nadchodzi pora kassy. Jedz zlote ananassy. SKORPION (23 X - 21 XI): Zapracowany. Zabiegany. Bierzesz na siebie potezne ciezary. Uff! Ach! Trach! Potezne ciezary. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Usmiech losu, jak pochwala tesciowej. Slodko - gorzki. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Pieniadze. (Subtelny krem wypelnia smietankowa babeczke i jak pachnie! Jak pachnie!). WODNIK (21 I - 18 II): Knajpa - kino, w dodatku z chlopcem lub z dziewczyna. RYBY (19 II - 20 III): Informacja + wladza + motywacja... tak rodzi sie dobra decyzja. Tak dziala teoria zarzadzania. I praktyka. Nadchodzi tworczy czas dzialania. Wygraj! JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 7 marca 07.03.05, 15:09 Usmiech losu, jak pochwala tesciowej. Slodko - gorzki. mam sie zaczac bac? tym bardziej, ze w podroz do Itaki dzis wyruszam? ;-) Odpowiedz Link
tortugo Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 7 marca 07.03.05, 18:04 RYBY (19 II - 20 III): Informacja + wladza + motywacja... tak rodzi sie dobra decyzja. Tak dziala teoria zarzadzania. I praktyka. Nadchodzi tworczy czas dzialania. Wygraj! ten facet mi tu o pracy, i to w poniedzialek! Ja go chyba przestane jednak... ;)) ~:O:=o PiEs. Ani-to (i Jutko) - odpowiedzialem Wam wczesniej w tym watku ;) Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek, 7 marca 07.03.05, 21:20 tortugo!! mnie sie wlasnie przypomnialo, ze ktoras z dziewczyn jest moja siostra blizniaczka z 16tego... a teraz... to robimy jak nic za TROJACZKI!!!:))))))))))))))))) hmm... tylko ktora?! lalka? pasuje mi do zestawu... ale glowy nie daje;) co do horroskopu... to mnie sie wszystko zgadza! pracoholizm kazal mi nawet dzisiaj lapy NaOH lekko podgrzanym poparzyc, co tylko utwierdzilo mnie w przekonaniu, ze zaden grzyb sie mojej osoby imac nie m prawa, bo dezynfekcje profesjonalna regularnie prowadze:PPPPPPPPP wladza co prawda tylko jednego urzadzenia dotyczyla... i z racji sniezycy konkurencja zadna na miejsce kieratu nie dotarla... ale jednak... co wladza to wladza... i byla ONA moja domena dzisiaj!:)))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czesc 9 08.03.05, 08:22 Obowiazek wypelniam z lotniska w Paris :-) Milego dnia Ksiezyc w znaku Wodnika, Jowisz swieci intensywnie - nadchodzi czas radosci towarzyskich. BARAN (21 III - 20 IV): Rozwijasz skrzydla i dzialalnosc. Podmiot gospodarczy! Przydalby sie nowy czolg, albo auto... BYK (21 IV - 21 V): Gubisz mysli. Wysypuja sie przez dziurawe kieszenie. Chciales cos, ale nie wiesz... BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Satysfakcja gwarantowana. Trzeba tylko podjac wiadome kroki. Dzialac, mnozyc! RAK (22 VI - 22 VII): Milosc zycia, przyjemnosc, marzenia o tworczosci. Wielkie spelnienia i wielkie radosci. LEW (23 VII - 22 VIII): Wypocznij, zrelaksuj sie, odetchnij - pasywnosc bedzie premiowana. Spokoj i komfort! PANNA (23 VIII - 22 IX): Masz wielkie pomysly! Potrafisz zapanowac nad sytuacja i nad ludzmi. Wskaz innym jedyny wlasciwy kierunek. WAGA (23 IX - 22 X): Zabiegany: na glowie wciaz tysiace spraw. A jak je juz rozstrzygniesz, to sie baw. SKORPION (23 X - 21 XI): Unikaj dominacji, badz mily i dowcipny. Szarmancki wobec plci przeciwnej. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Na fali powodzenia. Coraz wyzej i wyzej. Juz czas na wielkie, wiosenne spelnienia. Na milosc! KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Worek pieniedzy i czapka gruszek. To sie nazywa interes! Kto bedzie wielkim macherem? WODNIK (21 I - 18 II): Biznesy, sukcesy, mnozy sie flota, rosnie robota, przybywa kasy na koncie. RYBY (19 II - 20 III): Nie boj sie zamknac starych spraw. Trzeba porzucic przeszlosc i spojrzec prosto w slonce. Z radoscia, z nadzieja i z miloscia. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czesc 9 08.03.05, 08:32 PANNA (23 VIII - 22 IX): Masz wielkie pomysly! Potrafisz zapanowac nad sytuacja i nad ludzmi. Wskaz innym jedyny wlasciwy kierunek. No. wreszcie trafiony horoskop! Ide wskazywac wlasciwe kierunki ludziom ;oD Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czesc 9 08.03.05, 08:38 Na fali powodzenia. Coraz wyzej i wyzej. Juz czas na wielkie, wiosenne spelnienia. Na milosc! Taaaaak?? No dobra niech bedzie ;-))) Odpowiedz Link
tortugo Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czesc 9 08.03.05, 17:46 RYBY (19 II - 20 III): Nie boj sie zamknac starych spraw. Trzeba porzucic przeszlosc i spojrzec prosto w slonce. Z radoscia, z nadzieja i z miloscia. OK, oficjalnie zarzucam ciecia. PANIE JAKUBIE, JA PROSZE O ZWYCIESKIE NUMERKI NA LOTERIE!!! a ten mi tu o sloncu i nadziei. nadzieje na slonce to chyba wszyscy juz mamy w tym roku, co? echhhh........ ;))))) ~:O:=o Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czesc 9 08.03.05, 18:20 ze przepraszam... ze co?... jakie slonce?:) ja z piwnicy stukam:P numerki!!!!!!!!! taaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!! Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 9 lutego 09.03.05, 15:01 Milego dnia zycze :-) Ksiezyc w znaku Ryb, w ladnych ukladach ze Sloncem i Wenus. Altruizm, dobroc, przyjazn, milosc. Intuicja! BARAN (21 III - 20 IV): Odwazny i dynamiczny - czlowiek sukcesu! Walczysz, podejmujesz wyzwania, pokonujesz stresy. BYK (21 IV - 21 V): Sie uklada. Pieniadze przyplywaja. Mozna zainwestowac w sztuke! Albo zmienic auto. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Smutek za uplywajacym czasem, coz poczac, dni biegna i biegna. Ale golonka jest tylko jedna! RAK (22 VI - 22 VII): Menago. Autorytet. Wciaz rosnie Twoj parytet. LEW (23 VII - 22 VIII): A pozyj sobie, uciesz sie, uzyj, precz z samokontrola! Wolnosc - la, la, la! Kocham i rozumiem. PANNA (23 VIII - 22 IX): Ciemne, mruczace przedmioty Rilkego. Nieodgadnione, tajemnicze. Lepiej uciekac w swiat przyrody! Wraz z bratem Franciszkiem. WAGA (23 IX - 22 X): Relaks. Odpoczynek. Spokoj. Cieszysz sie zyciem i rozkwitasz. To zapowiedz wiosny. Ona nas powita. SKORPION (23 X - 21 XI): Szybkie myslenie, jeszcze szybsze dzialanie. Raz - dwa, raz - dwa. Sciana przy scianie. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Cisza stoi w pokojach. Stoi i gestnieje. Trzeba ja przeciac mocnym slowem, przynoszacym nadzieje. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Porzadkowanie wnetrza. Pranie serca i wieszanie na sznurku. Cieply wiatr odnowi wiare. WODNIK (21 I - 18 II): Pora sukcesu. Satysfakcja gwarantowana. Mozesz sie cieszyc od samego rana! RYBY (19 II - 20 III): Barometr uczuc idzie w gore. Ludzie staja sie ludzcy. Gdzies uciekaja wstretne oblesne kreatury. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 9 lutego 09.03.05, 15:37 Cisza stoi w pokojach. Stoi i gestnieje. Trzeba ja przeciac mocnym slowem, przynoszacym nadzieje. Dobrze panie Kubusiu... ide nastawic jakas muzyke :-)))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 9 lutego 09.03.05, 18:28 jutka1 napisała: > > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Porzadkowanie wnetrza. Pranie serca i wieszanie na sznurku. Cieply wiatr odnowi wiare. chwileczke, musze tylko pomyslec ktorego by sie pozbyc... Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 9 lutego 09.03.05, 18:45 najgorszego i najbardziej irytujacego tak tylko sugeruje... :-) Odpowiedz Link
bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 9 lutego 10.03.05, 00:31 wyobraz sobie ze jeszcze mysle...o; Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 9 lutego 10.03.05, 00:36 DB, przeciez szczerze radzilam... co sie irytujesz? oj z temy babamy.... :-)))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 9 lutego 10.03.05, 01:14 jutka1 napisała: > DB, przeciez szczerze radzilam... > co sie irytujesz? > > oj z temy babamy.... > :-)))) jak wroci, sznureczek sie przyda...o; Odpowiedz Link
tortugo Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 9 lutego 09.03.05, 20:48 RYBY (19 II - 20 III): Barometr uczuc idzie w gore. Ludzie staja sie ludzcy. Gdzies uciekaja wstretne oblesne kreatury. faktycznie, paru osob juz dawno nie widzialem tu na forum... ;))) ~:O:=o Odpowiedz Link
bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda, 9 lutego 10.03.05, 00:32 tortugo napisał: > RYBY (19 II - 20 III): Barometr uczuc idzie w gore. Ludzie staja sie ludzcy. > Gdzies uciekaja wstretne oblesne kreatury. > > faktycznie, paru osob juz dawno nie widzialem tu na forum... ;))) > ~:O:=o no to mialam szczescie, wpisalam sie tuz przed Toba... Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Znowu trafiony! Pan Jakub sie poprawil 10.03.05, 01:21 Te "Ciemne, mruczace przedmioty Rilkego. Nieodgadnione, tajemnicze." to chyba mentalnosc menedzerow, dla ktorych pracuje... A w swiecie przyrody zawsze bylam, czemu Franciszek swiadkiem. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 10 marca 10.03.05, 10:05 Milego dnia... :-) Now w konstelacji Ryb. Wszystko zaczyna sie na nowo! Znow mamy szanse, znowu mozemy marzyc, urzeczywistniac pragnienia. BARAN (21 III - 20 IV): Emocjonalny. Przezywasz gleboko i szeroko. Jak gornik dolowy - na weglowym przodku. BYK (21 IV - 21 V): Otwarte rozmowy. Juz pora na wyjasnienia. Na negocjacje. Na pojednawcze usmiechy. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Male smuteczki, lezki emocji. Zjedz cukiereczka i sobie wypocznij. RAK (22 VI - 22 VII): Romantyk i idealista - czlowiek powszechnie uwielbiany! Wzor, ideal! Socjalista. LEW (23 VII - 22 VIII): Wolnosc! Swinica o swicie, w rozowej poswiacie, swieci sie swiatlo, co nie z tego swiata. PANNA (23 VIII - 22 IX): Dieta, oczyszczanie organizmu, troska o higiene. Czystosc. Sterylna biel odrodzenia. WAGA (23 IX - 22 X): Sztuka. Radosci artystyczne. Nowy obraz? Nowa fotografia? Przestrzen piekna i milosci. SKORPION (23 X - 21 XI): Psycholog. Terapeuta. Telefon zaufania. Doskonaly kontakt - az do zameczania. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Bilans firmy. Olaboga! Jest potrzebna nowa droga. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Poszukuj ciepla, piekna i milosci. Unikaj jednak namietnosci. WODNIK (21 I - 18 II): Uczucia. One sa najwazniejsze. Ulatuja i unosza dusze, ku zielonym lakom nadziei. RYBY (19 II - 20 III): Trzeba marzyc. Snic. Realizowac pragnienia. Walczyc o prawo do nadziei. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 10 marca 10.03.05, 10:25 Bilans firmy. Olaboga! Jest potrzebna nowa droga. Panie Kubusiu drogi! Nie mam firmy i jak na razie miec nie bede. Nowa droga, owszem, potrzeba odsniezenia drogi do powiatu bo musze zakupy jedzeniowe zrobic... :-) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 10 marca 10.03.05, 10:42 "Dieta, oczyszczanie organizmu, troska o higiene. Czystosc. Sterylna biel odrodzenia." Dieta, ha! Ocototototonie. Od kiedy odrodzenie jest sterylne i biale? Cosik mi tu smierdzi... Ide zadbac o higiene w postaci prysznica i lulu. Dobranoc kolezenstwu Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- TGIF, 11 marca 11.03.05, 10:01 Milego piatku. :-) Ksiezyc w znaku Barana, w pieknych ukladach z Merkurym. Czas dzialania i odnoszenia sukcesow finansowych. BARAN (21 III - 20 IV): Silny i przebojowy - odnosisz sukcesy. Dzialasz. Niepokoisz otoczenie. Mistrz Biznesu! BYK (21 IV - 21 V): Wysilek fizyczny. Krople potu spadaja rytmicznie na podloge. Jeszcze raz, i jeszcze - ja nie moge! BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Interes, forsa, kreci sie maszynka. Slychac cudowny szelest - o, jak milo! RAK (22 VI - 22 VII): Wladczy, stanowczy - ambasador postepu i nowoczesnosci. Kreator wielkich faktow biznesowych. LEW (23 VII - 22 VIII): "Niech z bolu ryczy ranny zwierz". Ogromne slonce wschodzi nad Afryka. Dzida jest lekka, szybkostrzelna, a ruch Masaja precyzyjny. PANNA (23 VIII - 22 IX): Pelen pomyslow, genialny, przedsiebiorczy - osiagasz sukces przedwyborczy. WAGA (23 IX - 22 X): Unikaj przemeczenia - spokojnie, wypij, zjedz, zapal i na druga noge. Goraluuuuu! SKORPION (23 X - 21 XI): Ambitny. Szkolisz sie i rozwijasz - stale rosniesz. Dynamicznie, jak to na przedwiosniu. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Mily, pogodny dzien - przynosi rozluznienie. Poczucie humoru idzie w cene. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Drogi tyranie! Okaz nieco laski. Inni rowniez maja nadzieje na oklaski. WODNIK (21 I - 18 II): Sprawy urzedowe. Wazne. Zasadnicze. Bo jednak bedzie forsa. Trzeba ja wydac nalezycie. RYBY (19 II - 20 III): W przededniu podejmowania waznych decyzji zyciowych. Musisz sie bardzo dobrze, wszechstronnie zastanowic... JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- TGIF, 11 marca 11.03.05, 10:21 Mily, pogodny dzien - przynosi rozluznienie. Poczucie humoru idzie w cene. Tak jest, panie Kubusiu. Dostosuje sie... :-) Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) -- TGIF, 11 marca 11.03.05, 18:18 > RYBY (19 II - 20 III): W przededniu podejmowania waznych decyzji zyciowych. > Musisz sie bardzo dobrze, wszechstronnie zastanowic... > no dobra! dobra! wiem co mam robic! toc od trzech dni siedze i mysle!!! tylko... skad wasc wiesz o tym?!!! <jasnowidz psia krew... albo inszy tarocista:P> Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 12 marca 12.03.05, 07:31 Milego week-endu :-) Ksiezyc w znaku Barana - czas sportu, rozrywki, rekreacji! BARAN (21 III - 20 IV): Porzadkowanie swiata. Ukladanie wielkiej strategii. Slalom - gigant! BYK (21 IV - 21 V): Trzezwy, ekonomiczny, przyszlosciowy. Dzialasz i podejmujesz decyzje. A problemy z glowy. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Szybka akcja. Jestes wszedzie. Tu, tam, tedy i owedy. RAK (22 VI - 22 VII): Dobry nastroj. Wszystko powoli sie udaje, satysfakcja rosnie, emocje rosna. Jak to z wiosna! LEW (23 VII - 22 VIII): Przyjemnie, cieszysz sie zyciem - cukiereczek! Jak milo, o jak slodko! PANNA (23 VIII - 22 IX): Na klopoty jodoform. Potem juz radosnie - mycie okien, przedswiateczne porzadki. WAGA (23 IX - 22 X): Goscie. Znajomi. Mnoza sie i koca. Oto oni. Juz do Twych drzwi dzwonia. SKORPION (23 X - 21 XI): Ludzka sympatia niechaj Ci pomoze przezywac piekne chwile, cieszyc sie wolnoscia. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Mlody, silny, dynamiczny - dzialasz efektywnie: raz, dwa, trzy. La, la, la, la, la, la - jaki piekny walczyk. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Odpocznij, polez sobie na sofie, chlapnij drinka. O, jak dobrze! WODNIK (21 I - 18 II): Fortuna sprzyja i zacheca: dzialaj ostro! A bedziesz zwyciezca. RYBY (19 II - 20 III): Pieniadze, rozmaite dobra, od przybytku glowa nie boli, jeszcze, wiecej, mniam, mniam - czy cos Cie wreszcie zadowoli? JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 12 marca 12.03.05, 07:50 KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Odpocznij, polez sobie na sofie, chlapnij drinka. O, jak dobrze! __________________________________ Kurde jakbym sam ze sobą gadał. No dobra, rozkaz to rozkaz. Odpowiedz Link
bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 12 marca 12.03.05, 12:32 wkrasnicki napisał: > > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Odpocznij, polez sobie na sofie, chlapnij drinka. > O, jak dobrze! > __________________________________ > > Kurde jakbym sam ze sobą gadał. No dobra, rozkaz to rozkaz. zawsze taki posluszny ? Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 12 marca 12.03.05, 09:27 Mlody, silny, dynamiczny - dzialasz efektywnie: raz, dwa, trzy. La, la, la, la, la, la - jaki piekny walczyk. Panie Kubusiu. Drogi. Kochany. Co pan mi tu pindolisz? Walczyka to ja se moge, ale jakies "dzialanie"?!?! Zeby dzialac to trzeba miec mozliwosc wyjscia z domu i ew. wyjechania z wioski. Marne szanse na razie. :-))) Odpowiedz Link
bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 12 marca 12.03.05, 12:31 jutka1 napisała: > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Odpocznij, polez sobie na sofie, chlapnij drinka. O jak dobrze! a pewnie, ze dobrze... ale tak z samego rana ? Odpowiedz Link
szfedka Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sobota 12 marca 12.03.05, 15:59 jutka1 napisała: > Milego week-endu > :-) > > Ksiezyc w znaku Barana - czas sportu, rozrywki, rekreacji! > > BARAN (21 III - 20 IV): Porzadkowanie swiata. Ukladanie wielkiej strategii. > Slalom - gigant! Ksiezyc w znaku Barana? To dzis? czy na tydzien? Czy to znaczy ze podwojnie dobrze? Slalom gigant bedzie ale za dwa tygodnie a nie dzis... Odpowiedz Link
chris-joe Jodoform? 12.03.05, 12:03 Co To? Kapsulki, pigulki, zaklecia??? Musze wiedziec natychmiast, by sie ratowac! Wszystko nie tak: w robocie perturbacje, resztki zimy wykanczaja resztki mnie, Swiatlo zupelnie sfaszyzowany (wymazalem go z pamieci, wiec go juz nie widze na forum, chwalic pania), Braz wcale nie pomaga. I'm GOING POSTAL!!! Odpowiedz Link
bella-donna Re: Jodoform? 12.03.05, 12:34 chris-joe napisał: > Wszystko nie tak: w robocie perturbacje, resztki zimy wykanczaja resztki mnie, > Swiatlo zupelnie sfaszyzowany (wymazalem go z pamieci, wiec go juz nie widze na forum, chwalic pania), Braz wcale nie pomaga. I'm GOING POSTAL!!! co taki nerwowy ? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jodoform? 12.03.05, 13:07 bella-donna napisała: > co taki nerwowy ? ************* co taka czepliwa? :-))) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Jodoform? 12.03.05, 13:12 Bella, chwycilas mnie za serce swoja troska:) Dlaczego jednak, gdy wyjasniam skad moja nerwowosc, pytasz- skad moja nerwowosc?:)) Jestes Enigma, wielu facetow tak lubi. Ale -jak wiesz- ja jestem z lekka wyjatkowy facet:))) Kisses, bellissima:) Odpowiedz Link
bella-donna Re: Jodoform? 12.03.05, 18:07 chris-joe napisał: > Bella, chwycilas mnie za serce swoja troska:) > Dlaczego jednak, gdy wyjasniam skad moja nerwowosc, pytasz- skad moja > nerwowosc?:)) poniewaz wiadomo, ze nie o te drobiazgi chodzi... > Jestes Enigma, wielu facetow tak lubi. Ale -jak wiesz- ja jestem z lekka > wyjatkowy facet:))) > Kisses, bellissima:) i to i to zostalo ladnie powiedziane... Ps. ach Ci mezczyzni... Odpowiedz Link
chris-joe Re: Jodoform? 12.03.05, 18:18 Jezu jak sie ciesze!- poniewaz wiesz o ktore drobiazgi nie chodzi, z pewnoscia musisz wiedziec, o ktore chodzi. Wal, please! Zaoszczedze na jodoformie :)) Odpowiedz Link
bella-donna Re: Jodoform? 12.03.05, 18:22 chris-joe napisał: > Jezu jak sie ciesze!- poniewaz wiesz o ktore drobiazgi nie chodzi, z pewnoscia > musisz wiedziec, o ktore chodzi. Wal, please! Zaoszczedze na jodoformie :)) przestraszyles mnie...bardzo nerwowy jestes Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jodoform? 13.03.05, 09:44 Bym ci byla pomogla (gram. zam.), ale zapodawalam sobie swoj wlasny jodoform ;-)) I bylam z uczniem zajeta, sorry bud. :-)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jodoform? 12.03.05, 12:58 Sweetiepie. Nie rob tego. Go to a pub instead. ;-))))) Odpowiedz Link
morsa Re: Jodoform? 12.03.05, 13:11 STRZELEC (22 XI - 21 XII): Mlody, silny, dynamiczny - dzialasz efektywnie: raz, dwa, trzy. La, la, la, la, la, la - jaki piekny walczyk. Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek 14 marca 14.03.05, 06:46 Milego dnia, milego tygodnia :-) Ksiezyc w znaku Byka, w ladnych ukladach z Jowiszem, Neptunem i Wenus. Czas duzych, udanych interesow. BARAN (21 III - 20 IV): Organizacja imprez, marketing, reklama - porywa Cie wielki wir od samego rana. BYK (21 IV - 21 V): Pewnosc czasem prowadzi na manowce. Zakochanie w sobie. Jakie slodkie! BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Tworczy, dynamiczny - walczysz o kariere. Rozwijasz sie, rosniesz i peczniejesz. RAK (22 VI - 22 VII): Marketing kultury. Poszukiwanie sponsora. Polowanie. Bigosik juz bulgoce. Zapachy w gore sie unosza. LEW (23 VII - 22 VIII): Twarda reka - rzadzisz i kierujesz. A jak sie zmeczysz, no to polegujesz. PANNA (23 VIII - 22 IX): Liczne talenty - zwlaszcza artystyczne: frajda wielka, klopoty symboliczne. WAGA (23 IX - 22 X): Zagadujesz, flirtujesz, ekscytujesz, grasz, bawisz sie, zastawiasz romantyczne sidla. I wpadasz. SKORPION (23 X - 21 XI): Samolot grzeje silniki, lot 707 do Lizbony. - Prosze o zgode na start. Pas znika, a noc gestnieje. Wokolo szumia zimne konstelacje gwiazd. STRZELEC (22 XI - 21 XII): "Jak oblok wiedza tajemna, jak oblok fantasmagorie. Oblooooki!". KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Patrz czesto przez przezior. Powiekszaj wyobraznie za pomoca imaginoskopu. Albo obcegami. WODNIK (21 I - 18 II): Cwaniacy i oszusci, zlodzieje i dranie - trzeba ich wszystkich pogonic widlami. RYBY (19 II - 20 III): Zaciecie naukowe i publicystyczne. Pazurek. Umysl jasny, krytyczny. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek 14 marca 14.03.05, 06:50 "Jak oblok wiedza tajemna, jak oblok fantasmagorie. Oblooooki!". Pan Kubus znowu sie napalil czegos czycus... Nie wiem, co dzis ma byc, ide czytac zaleglosci prasowe :-) Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek 14 marca 14.03.05, 10:42 tiaaa... wszyscy maja mniej lub bardziej zakrecone horoskopy... a ja?! ZWYCZAJNY! panie jakubku! troche szalenstwa poprosze!:)))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek 14 marca 14.03.05, 21:52 RYBY (19 II - 20 III): Zaciecie naukowe i publicystyczne. Pazurek. Umysl jasny, krytyczny. no to co, mam was tu znowu ochrzanic? ;)))) ~:O:=o Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek 14 marca 14.03.05, 22:01 dawaj! dobry ochrzan nie jest zly:)) tylko pamietaj - podstawa jest naukowe uzasadnienie ochrzanu na wstepie... w oczekiwaniu... Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Chris, glowa do gory! 14.03.05, 22:40 PANNA (23 VIII - 22 IX): Liczne talenty - zwlaszcza artystyczne: frajda wielka, klopoty symboliczne Pasuje jak ulal... I'm speechless ;oP Chris, slyszysz? Utalentowany jestes! Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
bella-donna Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek 14 marca 15.03.05, 00:59 jutka1 napisała: > KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Patrz czesto przez przezior. Powiekszaj wyobraznie > za pomoca imaginoskopu. Albo obcegami. SIEM OBRAZILAM Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: HORROR-SCOPE (c) -- Poniedzialek 14 marca 15.03.05, 07:36 bella-donna napisała: KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Patrz czesto przez przezior. Powiekszaj wyobraznie za pomoca imaginoskopu. Albo obcegami. SIEM OBRAZILAM _________________________________________ A to niby dlaczego? Ja potrafię obsługiwać oba te urządzenia, więc sobie powiększam (wyobraźnię). :-) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek 15 marca 15.03.05, 08:22 milego dnia Ksiezyc w znaku Byka, pozniej Blizniat. Czas szczesliwych rozwiazan biznesowych. BARAN (21 III - 20 IV): Komfort, luksus, plawisz sie w dobrobycie - zloto! Ploniesz! Zyjesz! BYK (21 IV - 21 V): Biznes wzywa! Wazna inwestycja. Na procent. Na przyszlosc. Na slonce! Na ryby. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Szybki, obrotny, dynamiczny i zorganizowany. Przed Toba sukces� murowany! RAK (22 VI - 22 VII): Czas przyjemnosci, radosci, luksusu i komfortu, forsy, slodyczy, tanca, wina, kobiet. LEW (23 VII - 22 VIII): Troche uparty, troche rozleniwiony, troche zmeczony, troche... zawiedziony. PANNA (23 VIII - 22 IX): Szansa na wiekszy interes. Trzeba tylko dzialac: szybko, blyskotliwie, dynamicznie. WAGA (23 IX - 22 X): I po zimie. Sloneczko wiele obiecuje, soki buzuja, muchy bzycza - bedzie byczo! SKORPION (23 X - 21 XI): Spokojnie, powoli, krok za krokiem. Nie przesadz, bo Ci wyjdzie bokiem. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Rodzina. Bliskosc. Mocne wiezi. Radosc spotkania. Otwartosc. Szczescie. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Trzeba doceniac przyjaciol, wspierac ich i pomagac. To wazne! WODNIK (21 I - 18 II): Nie wydawaj pieniedzy. Ciulaj. Trzymaj w kabzie. Chuchaj, dmuchaj - moze konto sie powiekszy? RYBY (19 II - 20 III): Jak fajnie, jak milo, ile wokolo mozliwosci, ile wspanialych szans, ile drog do radosci? JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek 15 marca 15.03.05, 09:00 Rodzina. Bliskosc. Mocne wiezi. Radosc spotkania. Otwartosc. Szczescie. Oooo... Jaki slicznie pozytywny horror-scope(c) :-) Dzieki, zastosuje sie a przynajmniej postaram. :-) Odpowiedz Link
ani-ta Re: HORROR-SCOPE (c) -- Wtorek 15 marca 15.03.05, 17:39 > RYBY (19 II - 20 III): Jak fajnie, jak milo, ile wokolo mozliwosci, ile > wspanialych szans, ile drog do radosci? > a zebys wiedzial panie Jakubku!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))) sama radosc!:)))))))))) i wiosna idzie... (pola mowi, ze czlapie:) ) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Sroda 16 marca 16.03.05, 08:07 Dzien dobry i milego dnia Ksiezyc w Bliznietach, tworzy ciekawe uklady z Merkurym i Jowiszem. Czas ruchliwosci, dobra passa dla dzialan impulsywnych. BARAN (21 III - 20 IV): Sprawy zawodowe. Skomplikowane. Wymagajace wprawy i techniki. Wielki popis stomatologiczny. BYK (21 IV - 21 V): Konkretny - chcesz zalatwic sprawe. Lecz forsa, jak szynka wielkanocna - wisi jeszcze na sznurku. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Dobry nastroj - spokoju i radosci. Juz pora pokonac losu przeciwnosci. RAK (22 VI - 22 VII): Skuteczny. Idziesz stale naprzod. Zalatwiasz trudne sprawy jednym gestem. Kozakiewicza. LEW (23 VII - 22 VIII): Dusza towarzystwa. Czlowiek powszechnie lubiany. Jestes wszedzie, zalatwiasz wazne sprawy. PANNA (23 VIII - 22 IX): Plotki, intrygi - daruj sobie. Zakasz rekawy. Wez sie do roboty. WAGA (23 IX - 22 X): Ruchliwy i zabiegany - lux torpeda. Szybki, smialy - inaczej sie nie da. SKORPION (23 X - 21 XI): Autorytet. Posag. Czlowiek - gora. Kilimandzaro. Wszystkie klimaty swiata i korona w chmurach. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Troche chwiejny, niezdecydowany - zastanawiasz sie, co robic dalej. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): W zyciu nie ma nic za darmo. Gwiazdeczki nie spadaja same z nieba. Placic trzeba! WODNIK (21 I - 18 II): Jak milo! Sa nowe, radosne perspektywy - bardzo atrakcyjne. Musisz tylko dzialac precyzyjnie. RYBY (19 II - 20 III): Fantazje i marzenia. Wyobrazasz sobie... jak moze byc latwo, gdy szczescie pomoze. JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Sroda 16 marca 16.03.05, 08:30 Troche chwiejny, niezdecydowany - zastanawiasz sie, co robic dalej. Zadna nowina :-))) Odpowiedz Link
ani-ta tortugo:) 16.03.05, 08:49 > RYBY (19 II - 20 III): Fantazje i marzenia. Wyobrazasz sobie... jak moze byc > latwo, gdy szczescie pomoze. > nienajgorszy mamy tez horrorscop na dzisiejszy dzien:) znaczy - pic mozna;)))) zdrowko!:))))) Odpowiedz Link
tortugo Re: ani-ta :) 16.03.05, 18:13 zdruuuf...(hik) ko! i szenszliweho noweho rohu nie, nie wszystkieho naj...(hik) lefszeho zohazzzzzzzzzzji urozin ~~~~~~~~.'0.'=@ Odpowiedz Link
ani-ta tortugo:) 16.03.05, 18:31 to zes wczesnie zaczal!!!:))) ja o 19... ale szybko nadrobie... zaglosci:))))))))))))) zdrowko!:))) Odpowiedz Link
jutka1 HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 17 marca 17.03.05, 09:31 Nie zapomnialam, tylko pan Jakub zaspal.. Dopiero sie dzisiejszy ukazal. Milego dnia, zielono mi, Sw. Patrykowi tez :-))) Ksiezyc w znaku Blizniat - czas dzialania. BARAN (21 III - 20 IV): Czas nagli, plyna geste minuty, pot splywa po karku. Plonie lont. Za chwile... bedzie radosc w kopalni! BYK (21 IV - 21 V): Nerwowe posuniecia. Kupic - sprzedac - dzierzawic? Cos trzeba zrobic, byle nie post factum. BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Powaga i odpowiedzialnosc. Biznes w bialych rekawiczkach. Komplementy, pochwaly... RAK (22 VI - 22 VII): Pewne ruchy pilota smiglowca. Celownik 0, 18. Trach, poszla seria. Znow jestes wygrany. LEW (23 VII - 22 VIII): Zycie piekne jak najnowsza honda. Wsiadaj i wyprobuj! Co za przyspieszenie! Co za komfort! Ech, marzy sie Genewa... PANNA (23 VIII - 22 IX): Na lupanie w kregoslupie najlepszy spirytus. Salicylowo-mrowkowy. Na milosc - alkowa. WAGA (23 IX - 22 X): Dzwigasz wielkie ciezary, meczysz sie i wzdychasz. A tu przylecialy bociany! Wiosna Panie! Powitaj. SKORPION (23 X - 21 XI): Robota jest robota i zawsze, jak na zlosc, roboty mamy potad, roboty mamy dosc. Dosc. Dosc. STRZELEC (22 XI - 21 XII): Ogolnie jest byczo. Klawo. Wesolo. Jakies male, niewazne klopoty. Mucha siadla na nosie. KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Myslenie strategiczne: panoramiczne i horyzontalne. Na cztery pokolenia naprzod! WODNIK (21 I - 18 II): Czas realizmu, spokoju i madrosci - pozwoli Ci ulozyc sprawy. Czujesz sie teraz lekki jak chirurg szczekowy po udanej ekstrakcji. RYBY (19 II - 20 III): Poszukuj kompromisow, one zapewniaja spokoj. Mozna sie szarpac, owszem, ale po co? JAKUB CIECKIEWICZ Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 17 marca 17.03.05, 10:14 Ogolnie jest byczo. Klawo. Wesolo. Jakies male, niewazne klopoty. Mucha siadla na nosie. Jesli tak pan twierdzi panie Kubusiu. Nie mucha na nosie, ale katar :-( Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 17 marca 17.03.05, 14:16 KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Myslenie strategiczne: panoramiczne i horyzontalne. Na cztery pokolenia naprzod! ____________________________ Oczywiście- tak mam co ranek. Odpowiedz Link
tortugo Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 17 marca 17.03.05, 21:04 RYBY (19 II - 20 III): Poszukuj kompromisow, one zapewniaja spokoj. Mozna sie szarpac, owszem, ale po co? teraz to pierdzielnal jak lysy jajami o beton - pardon my french. Rzucam ciecia. Serio. ~:O:=o p.s. zrobilem specjalna pulapke na leprechauny i zastawilem. moze sie cos zlapie ;)))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: HORROR-SCOPE (c) -- Czwartek 17 marca 17.03.05, 22:26 Te Sznycel, cos taki drazliwy? Kac czy jak? ;-))))) ps. Jutro dla Ryb napisze sama, jesli pan Jakub zawiedzie. OK? OK? You talkin' to me? You talkin' to me???? hehehe z jakiego filmu? :-)) Odpowiedz Link