ertes 08.02.06, 05:23 Tak wyglada z okna: www.pbase.com/as12d4/image/55839709 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiatlo Re: Pozar 08.02.06, 05:36 Ładne zdjęcie man! Mam nadzieję że i ja się tak nauczę robić. Na razie początkuję, ale do wszystkiego dojdę. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Pozar 08.02.06, 05:37 Możesz tylko mi powiedzieć parametry przy jakich robiłeś? ISO, przesłona, czas i ogniskowa? Odpowiedz Link
swiatlo O, sam się dowiedziałem 08.02.06, 05:44 Nie wiedziałem że ten serwis sam wszystko podaje: Date/Time 07-Feb-2006 20:06:44 Make Nikon Model NIKON D200 Flash Used No Focal Length 55 mm Exposure Time 4.50 sec Aperture f/5.6 ISO Equivalent 320 Exposure Bias -2/3 White Balance incandescent (3) Metering Mode multi spot (3) JPEG Quality (6) Exposure Program aperture priority (3) Odpowiedz Link
ertes Re: Pozar 08.02.06, 05:46 Masz ten aparat wreszcie? Wszelkie info mozesz wyczytac ze zdjecia a zwlaszcza na pbase jest to latwe. Zobacz pod zdjeciem jest napisane jakim aparatem, jaki obiektyw i FULL EXIF. Nacisnij Full EXIF i zobaczysz informacje. Zdjecia ktore masz na dysku mozesz odczytywac za pomoca Properties jesli masz Windows. Musisz wybrac Summary -> Advanced lub ewentualnie zassij sobie Opanda Exif ktory jest swietnym programem do wlasnie czytania co aparat zapisal w exif. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Pozar 08.02.06, 06:57 ertes napisał: > Masz ten aparat wreszcie? > > Wszelkie info mozesz wyczytac ze zdjecia a zwlaszcza na pbase jest to latwe. > Zobacz pod zdjeciem jest napisane jakim aparatem, jaki obiektyw i FULL EXIF. > Nacisnij Full EXIF i zobaczysz informacje. > Zdjecia ktore masz na dysku mozesz odczytywac za pomoca Properties jesli masz > Windows. Musisz wybrac Summary -> Advanced lub ewentualnie zassij sobie Opa > nda > Exif ktory jest swietnym programem do wlasnie czytania co aparat zapisal w exif > . Wiem, wiem. Po prostu na początku nie zauważyłem że ten serwis internetowy ma opcję EXIF. Aparat już mam ale wciąż czekam na objektyw. Wciąż w kolejce... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pozar 08.02.06, 08:09 Dobre zdjecie! Powiedzialabym: bardzo ladne, gdyby nie temat :-) Odpowiedz Link
ewa553 Re: Pozar 08.02.06, 12:14 jak zwykle dobre to zdjecie, ale wole Twoje bardziej "pokojowe" ujecia... Odpowiedz Link