aka10 13.07.06, 19:49 Uwazam,ze czas,zebys skonczyla wydzwanianie do mnie,a jak juz dzwonisz,to uwazam,ze powinnas sie odezwac.Chyba,ze to Twoja komorka "zyje wlasnym zyciem",bo tak tez czasem bywa.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szfedka Re: Szfedka,dosc tego terroru! 13.07.06, 20:29 Jezu, co ty gadasz!! Ja ci dopiero do dom wrocilam, po pracy do rodzicielki wstapilam i nic nie wiem... Idem sprawdzic mobilen... Odpowiedz Link
szfedka Re: Szfedka,dosc tego terroru! 13.07.06, 20:38 No widzem widzem żem dzwoniła , jak byk stoi 18:43...byłam w drodze na rowerze z pracy w tym czasie a telefon w kieszeni. No dobra, ale pani, terrorem jedem mały bączek nazwać? No przepraszam no i całusy ślę... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Szfedka,dosc tego terroru! 13.07.06, 22:39 tortugo napisał: > ... i po dreszczowcu :( ********* Tez myslalam, ze jaka scena zazdrosci albocus, podniecilam sie, a tu nic :-( :-))) Odpowiedz Link
tortugo Re: Szfedka,dosc tego terroru! 13.07.06, 20:38 ooo, bedzie dreszczowiec na forumie ihihihihi ~:O:=o Odpowiedz Link
szfedka Re: Szfedka,dosc tego terroru! 13.07.06, 20:39 no właśnie, i czemu na forumie o tym krzyczysz? Odpowiedz Link
aka10 Re: Szfedka,dosc tego terroru! 13.07.06, 20:50 Krzycze,bo dzwonie,a wciaz zajete.Nie ma sie co dziwic,jak telefon sam wydzwania.A w domu,to Cie nigdy nie ma,bos "Latajacy Holender". Odpowiedz Link
szfedka Re: Szfedka,dosc tego terroru! 13.07.06, 20:57 Wejdz na skypa to wyjaśnimy sobie jak i co. Obiecujem odezwem siem ;) Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Ja też mam dość /nt 14.07.06, 02:16 No wlasnie, a komorke nalezy zamykac - nalepiej na klodke. Kan Odpowiedz Link
szfedka Re: Ja też mam dość /nt 14.07.06, 08:43 no wiem i zamykam ale czesto w pracy musze wykonac czeste krotkie dzwonki w niekomfortowych swetlnie warunkach i kluczyk jest irytujacy wtedy no i amen bo mi glupio jak to czytam Odpowiedz Link