jutka1 01.12.06, 09:55 Podobno osoby piszace z UE, szczegolnie z Niemiec, nie moga od wczoraj wieczorem wejsc na forum ani na strone GW. Problem zostal zasygnalizowany adminom portalu. Ciekawe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Awaria 01.12.06, 11:36 Wyjasnienie co sie dzieje z Forum o Forum: • zaś na forum wlyź niy idzie sloneczko1 01.12.06, 06:28 + odpowiedz od wczorajszego wieczora nasi mprzyjaciele z UE niy mogom sam ani czytać ani pisać--co sie zaś sam stało? • Re: zaś na forum wlyź niy idzie sloneczko1 01.12.06, 09:01 + odpowiedz no--Admini--niy umiycie na to odpedzieć? • Re: zaś na forum wlyź niy idzie ols 01.12.06, 09:34 + odpowiedz Jacyś konkretni czy wszyscy? Proszę podesłać mi ich loginy/adresy IP. Nie zaszkodziłoby gdyby weszli sobie do konsoli tekstowej (Menu Start>Uruchom>cmd) i wpisali tam "tracert forum.gazeta.pl" po czym przysłali wynik polecenia. • Re: zaś na forum wlyź niy idzie jutka1 01.12.06, 09:52 + odpowiedz Trzy osoby z UE mi sie skarzyly na to samo. Przekaze, zeby wyslaly loginy, IP sam(-a?) sobie odczytasz z maila. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Awaria 01.12.06, 11:58 A teraz nie mozna wejsc na forum o forum; The server is busy and cannot currently process the request. Please try again later. Ojojoj...... Cosik rzeczywiscie szwankuje .... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Awaria 01.12.06, 12:45 Admini portalu odpowiadaja; "Witaj, Łączysz się z Niemiec, a ten kierunek obsługuje dla nas Telia/ Netia, którą dotknęła seria jakichś nieprzyjemnych awarii - lwia część skierowanego do nas ruchu z zagranicy ląduje przez to w jakichś krzakach. Wkrótce powinno wrócić do normy." Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Awaria 01.12.06, 14:32 awaria jest jakby cześcią większej całości - mnie na przykład od kilku dni nie dochodzą maile które wysyłam, ani te które są mnie wysyłane. Albo dochodza po 24 lub 48h. Blokują się też telefony komórkowe, a pies nie chce żreć ( a kto zna mojego psa, to wie jak abnormalna jest to sytuacja . W nocy śniła mi się wieeeelka ryba, a następnej nocy - malutka. Moim zdaniem nadchodzi czas. Kapitanie! Where is the łajba!!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Awaria 01.12.06, 15:06 Pani Kapitan, u mnie przedwczoraj cale popoludnie i wieczor internet pelznal nawet nie kroczonc. Pan z firmy powiedzial, ze u nich nic nie ma i pewnie moja wina. Nazajutrz sie samo naprawilo, ale pan z firmy ciagle twierdzi, ze u nich bylo wszystko OK. Kurdebalans, ide pucowac lajbe, zaiste. Trza spadac i nie widze inaczej. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Awaria 01.12.06, 18:10 To ja sprawdzę stan techniczny tratwy. Ster ostatnio odpadł z wrażenia. Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Awaria 01.12.06, 19:06 A chuj ze sterem. I tak nie ma mapy, kompasu, cel jest conajmniej niejasny, załoga w sztok pijana, nawigator się ochwacił, a Kapitan stoi na dziobie i deklamuje wiersze. Ładować beki z winem! z ogórami! sledziami! Reszta nieważna. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Awaria 02.12.06, 02:25 Samam sobie sterem, śledziem i kapitanem!Tylko ogórków nie przyjmuję na pokład, bo jestem rasistką. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Awaria 02.12.06, 11:10 Stosunek bek z winem do ogorkow i sledzi: 5:1:1. Nie widze inaczej. Wyruszamy jak zaloga przetrzezwieje a Kapitan przestanie z ta poezja. No chyba ze to bedzie Swietlicki, na Switlickiego Kapitan ma dyspense. Na przyklad moze na zmiane: numero uno - "Druga połowa" Człowiek, który wydrapał słowo HUJ na ścianie, przecież jest lepszym poetą od ciebie - w rozpiętej i rozdartej aż do krwi koszuli, pali wietnamskie papierosy, z braku innych w kiosku, śmierdzi tym samym potem, co i ty, ukryty za swoim biurkiem, ty - pielęgnujący drobnomieszczańskie cnoty, idealny wzorku, wkomponowany we wszechświat, ty symetrio, ty... Człowiek, który wydrapał słowo HUJ na ścianie, gwiżdże - i w jednej chwili należy do niego wszystko, o co zabiegasz w swych krągłych petycjach. Odpowiedz Link
jutka1 Numero due... 02.12.06, 11:11 "Świat" Na początku jest moja głowa w moich rękach. Następnie z tego miejsca rozchodzą się koła. Koło stół kwadratowy. Koło pokój. Koło kamienica. Koło ulica. Koło miasto. Koło kraj. I kontynent opasany kołem. Koło półkula. Koło. Koło wszystko. Na samym końcu jest maleńka kropla. Odpowiedz Link
jutka1 I numero tres... 02.12.06, 11:12 "Przecieki" Rowerzyści na nocnej ścieżce mijający mnie i rozpoznający mnie, przeze mnie nie są rozpoznani, odjeżdżają i nigdy pewnie się nie dowiem, tak jak nie dowiem się o i o. Był ktoś i pytał o ciebie, kto? nie jestem w stanie ci opisać, nawet płci, ktoś był, nie zostawił wiadomości. Wyszedłem rano, wsiadłem i jechałem. Gdzieś jest to drzewo. Odpowiedz Link
maria421 Re: I numero tres... 02.12.06, 16:28 Przez dwa dni w ogole nie moza bylo sie polaczyc z GW. Czulam sie jak na odwyku. Odpowiedz Link
jutka1 Re: I numero tres... 02.12.06, 16:53 maria421 napisała: > Przez dwa dni w ogole nie moza bylo sie polaczyc z GW. Czulam sie jak na odwyku ************ No, jestes pierwsza, ktora dotarla po usunieciu awarii. :-))) Swoja droga, hackerom moje stanowcze won. Odpowiedz Link
jan.kran Re: I numero tres... 02.12.06, 17:22 Docieram jako druga:))) Odwyk odwykiem ale arogancja adminów GW jest powalająca. W takich sytuacjach dziękuję Bogu i Partii że mieszkam w jakimś w miarę cywilizowanym kraju a nie w Polsce. Kran Odpowiedz Link
ewa553 Re: Awaria 02.12.06, 17:27 witam Bracia i Siostry, hehe! I ja wracam z odwyku. Maryska, jak Ci smakowala kawa poranna bez forum? Podle, prawda? A one sobie tam tentego ogorki pod wino i te rzeczy.. Taaa, w Polsce to jest zycie.... Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Awaria 02.12.06, 18:18 Ludzie! przestańta jojczyć! Łajbę pucują! Wino w bekach toczą! Kapitan recytuje! Chołota chla! Papież prezerwatywy pozwala używać! Ogóry się kwaszą! O co chodzi? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Awaria 02.12.06, 23:00 Kwaszenie ogora mi sie kojarzy raczej jednoznacznie, jesli chodzi o gware opolska. Nic takiego nie zanotowano. No i dobrze. A na forum obok sie dowiedzialam, ze awaria byla zrobiona przez Al Kaide bo GW jest syjonistyczna tuba i we wladaniu "Israelitow" (cycat). Kurwa zesz jego mac. Holokaust tez Zydzi sprowokowali, nespa. A Murzyni niewolnictwo. Ormianie tez sie dolozyli. Kurwa. Przepraszam za mieso, ale sie wkurwilam. Bleeeeeeeee :-((((((( Odpowiedz Link
swiatlo Cyber-attack? 02.12.06, 23:42 Przez jakieś dwa dni nie mogłem wejść na gazetę. Podobno jakiś cyber-attack. Czy coś wiecie na ten temat? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Cyber-attack? 02.12.06, 23:51 Plosebaldzo :-))) www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3768287.html Odpowiedz Link
morsa Re: Cyber-attack? 03.12.06, 01:19 Och, jakze ulubiona teoria spiskowa...... Ja tez nie moglam wejsc na GW; zrzucam to na "usterki techniczne" Odpowiedz Link
ewa553 Re: Awaria 03.12.06, 09:40 Jutus, na jakim to forum byla teoria El Kaidy? A czytalas gdzies, ze to zwolennicy ojca Rydzyka byli?:)))))))) Na wypadek udanej akcji wroga, musimy cos wymyslic. No bo jakze tak, mamy sie rozpasc bez sladu? Z siostra wiele, wiele lat temu mialysmy takie miejsce gdzie mialysmy sie spotkac na wypadek wojny czy tepe. Po paru latach zreszta okazalo sie, ze ona zapomniala o tym i dobrze ze wojny nie ma, bo stalabym na Vaci jak duren czekajac na nia:)))) No a gdzie my sie spotkamy na wypadek cyber-wojny? Bo ci ktorzy maja tu tylko adresy na skrzynce GW, beda od swiata odcieci..... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Awaria 03.12.06, 09:50 Ewciu, to nie bylo na forum tylko w artykule w GW. Reuters tez cos pisal o tym ostrzezeniu (ale nie o GW ;-))) Dobre pytanie. Do wielu forumowiczow mam kontakt jedynie przez skrzynke Gazety, i gdyby nastapila super-hiper-cyber-awaria, to de blada. Ale mysle, ze nic takiego nie nastapi, juz NASA sie o to postara (joke alert ;-)) :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Awaria - link dla Ewy 03.12.06, 09:50 www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3768287.html Odpowiedz Link