waldek.usa 09.09.03, 17:13 trunki szlachetne sa tudziez zagrycha ekskluzywna (nawet wedzona slonina, bo lubie) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=7865263 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Tysz zapraszam 09.09.03, 17:34 Nowa porcje sloniny wlasnie szwagier przyniosl... i bimberek jest, a jakze znowu sie kurdebalans upi.... upie... no, wiecie, ten tego. Jutka :) Odpowiedz Link
gadula_ Re: Otwarcie Klubu Prim i Zebranie Nr. 1 - zapras 09.09.03, 17:50 czyzby niektorym znudzilo sie udawanie ? hehe Odpowiedz Link
jutka1 pytanie do gaduly_ 09.09.03, 17:54 gadula_ napisał: > czyzby niektorym znudzilo sie udawanie ? hehe ************* udawanie czego, jesli moge zapytac? zaprawde zaluje, ze z gadula_ jakos nie udaje mi sie porozmawiac. pisze bez ironii. szkoda. Odpowiedz Link
jutka1 do gaduly_ 09.09.03, 17:58 gadula_ napisał: > kogos innego niz sie naprawde jest *********** na tym polegaja zebrania klubu. abstrakcja i wyobraznia, a jakbys poczytal wstep xurka, to nie musialabym tego pisac. pozdrawiam. Odpowiedz Link
gadula_ Re: do gaduly_ 09.09.03, 18:08 aha! obawiam sie ze to dla mnie za wyrafinowane. wstep przeczytalem, niestety daleko mi do tego poziomu inteligencji i polotu. Odpowiedz Link
gadula_ Re: pytanie do gaduly_ 09.09.03, 17:56 a o czym bys, bellissima, chciala porozmawiac? o sloninie i denaturacie? Odpowiedz Link
jutka1 Re: pytanie do gaduly_ 09.09.03, 17:59 gadula_ napisał: > a o czym bys, bellissima, chciala porozmawiac? > o sloninie i denaturacie? *********** nie, Caro mio. Odpowiedz Link
backpacker Re: pytanie do gaduly_ 09.09.03, 18:09 Popatrz Jutka. To co napisal kalifornian to takie ponadforumowe: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=7865263&a=7882780 Odpowiedz Link
gadula_ Re: pytanie do gaduly_ 09.09.03, 18:10 cytaty samego siebie?! rzeczywiscie polot i ynteligencja hehe Odpowiedz Link
jutka1 skrecam watek, ale ostatni raz: Do bytu pt.gadula_ 09.09.03, 18:09 Bycie wirtualny gadula_ Od paru dni z niepokojem zauwazam wzrost agresji. Ktos mi kiedys powiedzial, ze takie rzeczy sie ignoruje. Ale ja jak wiesz mam slabosc, i ciebie nie ignoruje Nie chcialabym musiec ignorowac Pozdrawiam, as always, a dzis nawet cieplej. Jutka Odpowiedz Link
gadula_ Re: skrecam watek, ale ostatni raz: Do bytu pt.ga 09.09.03, 18:15 bycie jutko1 podobnym niepokojem napawa mnie od jakiegos czasu obnizajacy sie poziom twoich tekstow. nieraz sie zastanawiam czy nie wolalbym byc ignorowany hehe Odpowiedz Link
jutka1 Re: skrecam watek, ale ostatni raz: Do bytu pt.ga 09.09.03, 18:18 gadula_ napisał: > podobnym niepokojem napawa mnie od jakiegos czasu obnizajacy sie poziom twoich tekstow. > > nieraz sie zastanawiam czy nie wolalbym byc ignorowany hehe ********* proscie, a bedzie Wam dane szukajcie a znajdziecie zawsze do uslug Odpowiedz Link
backpacker Re: skrecam watek, ale ostatni raz: Do bytu pt.ga 09.09.03, 18:18 Nie pij tyle guajazylu bo moze zaszkodzic chlopie! Skad tyle jadu i zolci? Jeszcze nie doszedles do siebie? Odpowiedz Link
gadula_ Re: skrecam watek, ale ostatni raz: Do bytu pt.ga 09.09.03, 18:21 eee?! moze juz wiecej tej jagodzianki na kosciach nie pij. chyba ci nie sluzy. Odpowiedz Link
waldek.usa Re: czyzby niektorym znudzilo sie udawanie ? hehe 09.09.03, 19:18 gadula_ napisał: > czyzby niektorym znudzilo sie udawanie ? hehe Ja tam wlasnie udaje ze warsiaski cwaniak jestem, w gosci zaproszony, z musztardowki wodencji pociagam. Lubie folklor przedwojennej Warszawy oraz owych biesiad w klubie prim, tak jak lubie Bacha badz Strawinskiego w filharmonii. Trzym sie, gadula! Odpowiedz Link
moore_ash Re: czyzby niektorym znudzilo sie udawanie ? hehe 09.09.03, 19:41 waldek.usa napisał: > gadula_ napisał: > > > czyzby niektorym znudzilo sie udawanie ? hehe > > > > Ja tam wlasnie udaje ze warsiaski cwaniak jestem, w gosci zaproszony, z > musztardowki wodencji pociagam. > Lubie folklor przedwojennej Warszawy oraz owych biesiad w klubie prim, tak jak > lubie Bacha badz Strawinskiego w filharmonii. > Trzym sie, gadula! otoz to Waldku! otoz to! po przeczytaniu wstepu mi sie obrazki z Grzesiuka przypominaja:) albo z piosenek taty kazika:) no rewelacja, rewelacja:)) pozdr. tb Odpowiedz Link
ani-ta Re: czyzby niektorym znudzilo sie udawanie ? hehe 09.09.03, 21:42 po przeczytaniu wstepu mi sie obrazki z Grzesiuka przypominaja:) albo z piosenek taty kazika:) no rewelacja, rewelacja:)) pozdr. tb jejciu! to ktos jeszcze oprocz mnie tutaj pana staszewskiego pamieta?! i nie przypisuje jego tekstow kaczmarskiemu?! boszzzzz... jak milo... gdzie ja schowalam ten CD (bo kaseta nie ruszyla:()!!!! no gdzie???!!!! a feee... balaganiara! ani-ta gleboko wzruszona... "na glowie kwietny ma wiaaaaaanek..." Odpowiedz Link
waldek.usa Re: czyzby niektorym znudzilo sie udawanie ? hehe 09.09.03, 22:24 ani-ta napisała: > po przeczytaniu wstepu mi sie obrazki z Grzesiuka przypominaja:) albo z > piosenek taty kazika:) no rewelacja, rewelacja:)) > > > pozdr. > tb > > > jejciu! > to ktos jeszcze oprocz mnie tutaj pana staszewskiego pamieta?! i nie przypisuje > > jego tekstow kaczmarskiemu?! boszzzzz... jak milo... > > gdzie ja schowalam ten CD (bo kaseta nie ruszyla:()!!!! no gdzie???!!!! > a feee... balaganiara! > > ani-ta gleboko wzruszona... "na glowie kwietny ma wiaaaaaanek..." Kabaret Starszych Panow albo Kabaret Dudek pamietamy? Odpowiedz Link
ani-ta Re: czyzby niektorym znudzilo sie udawanie ? hehe 09.09.03, 22:28 pamietamy:)) :PPP TV nas ciagle powtorkami raczy;))) ale serio... pamietam powtorki... ja sie troche pozniej urodzilam;) ani-ta P.s. ale tate kazika znam od kolyski;))) Odpowiedz Link
waldek.usa Re: czyzby niektorym znudzilo sie udawanie ? hehe 10.09.03, 15:27 ani-ta napisała: > pamietamy:)) > :PPP > TV nas ciagle powtorkami raczy;))) > > ale serio... pamietam powtorki... ja sie troche pozniej urodzilam;) > > ani-ta > > P.s. > ale tate kazika znam od kolyski;))) Ja pamietam tylko powtorki, w zasadzie na ich stylu sie wychowalem. www.montessori-centrum.pl/szkola/kabaret/indexiek.htm Odpowiedz Link