don2 03.12.03, 16:52 jak sie wysyla z polski np do szwecji darmowe sms z sieci idea ? Informacja potrzebna na gwalt !!! Dziekuje bardzo. D. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: KTO WIE ??? 03.12.03, 16:54 Na gwalt?? Chcesz gwalcic przez SMS? Ciekawe. Odpowiedz Link
jutka1 Re: KTO WIE ??? 03.12.03, 16:55 don2 napisał: > jak sie wysyla z polski np do szwecji darmowe sms z sieci idea ? > Informacja potrzebna na gwalt !!! Dziekuje bardzo. D. ******** Don, gwalt jest karalny !!! Przepraszam za skrecenie, wiecej nie bede albo sie postaram :)))))) PS. Odp. na Twoje pytanie Odpowiedz Link
ani-ta Re: KTO WIE ??? 03.12.03, 17:25 don z PL z sieci IDEA do szwecji do sieci IDEA? z PL do szwecji na siec IDEA? z PL z sieci IDEA do szwecji na siec...? a nie mozna internetem puscic? kazdy operator ma swoja strone a na niej bramke sms... potem to juz idzie automatycznie. sprawdz na gadu-gadu sprawdz na tlenie a.:) Odpowiedz Link
don2 Re: KTO WIE ??? 03.12.03, 17:37 Dziekuje za info i odpowiadam. Idea ma darmowe z netu do komorki nawet w z Rosja.Ale w bramce nie ma w spisie svenssonii.Okazuje sie ,ze Rosja lepiej to ma jak svenssonska monarchia.Nie ja chce gwalcic ! A mnie chca gwalcic z netu na moja komorke.,z Pl.Widocznie darmowy gwalt ma swoj urok. D. Odpowiedz Link