Gość: jadwinia IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 12:30 Jak przesunąc miesiączkę?Nie uzywam żadnych leków antykoncepcyjnych? Czy mozna to jakoś zrobic nie zazywając tych leków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jadwinia Re: OKRES - przesuniecie IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 12:58 Byłoby super z tą ciążą?Ale ja nie o to pytam. Tylko o przesunięcie terminu miesiączki, wyjazd sie zbliża na wakacje i akurat wtedy...@ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nettie Re: OKRES - przesuniecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 13:15 Podobno można łykać witaminę c w sporej dawce i wtedy kilka dni się opóźni. Niestety to nic pewnego. Mam identyczna sytuację z urlopem i bym się dała pokroić, żeby dostać wcześniej ale nie mam zupełnie pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadwinia Re: OKRES - przesuniecie IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 15:58 Liczę że coś jednak wymyślicie dziewczyny ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: OKRES - przesuniecie 14.04.08, 15:59 nic sie nie da w tej sprawie wykonac. Odpowiedz Link Zgłoś