wkrasnicki 05.12.03, 09:06 Wlasnie dzis naszemu glownemu prowokatorowi-rewolucjoniscie stuknelo 45 lat. Niech Swiatlosc bedzie z Toba i stuknijmy sie. :-) Napoje o nikczemnej zawartosci alkoholu wykluczone. ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Stuk - puk! 05.12.03, 09:08 Mimo ze nie mam zaszczytnego tytulu Glaba to jednak zapytam sie jak na Glaba przystalo czy to Ty? A jesli Ty to wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link
maria421 Re: Stuk - puk! 05.12.03, 09:41 Niech mu gwiazda pomyslnosci nigdy nie zagasnie! Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: Stuk - puk! 05.12.03, 09:46 Nie, nie ja sie tylko przylaczam do ceremonii. Chodzi oczywiscie o naszego rekordziste prowokacji i Mistrza ilosci watkow Mr. Swiatlo, ktoremu zycze dalszych sukcesow i trzymania formy. Odpowiedz Link
don2 Re: Stuk - puk! 05.12.03, 09:58 Swiatlo,mlodziaku ! Wszystkiego najlepszego .Skladam te zyczenia w imieniu frakcji Zubrow i Zgredow.100 lat chlopie i zawsze przeciw !!!! Don. Odpowiedz Link
plesser Re: Stuk - puk! 05.12.03, 09:42 Pulkowniku, wszystkiego dobrego w uznaniu Waszych zaslug zarowno dla Partii, jak i Glosu Wolnej Polski zycze w imieniu forumowego kolektywu :-) Keep up your tyrady even if nobody understands you :-) Serdecznie, Plesser Odpowiedz Link
basia553 Re: Stuk - puk! 05.12.03, 10:10 Sto lat, Swiatlo! Milego dnia i pieknego pijanstwa wieczorem! Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Stuk - puk! 05.12.03, 14:09 A skad Wy to wszystko kurka wodna wiecie????? Ale jak wiecie to dobrze - nie wymiekaj Swiatlo, nie przechodz na wczesniejsza emeryture - to forum Cie potrzebuje!!!! I setuchne (lat oczywiscie)! Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: Stuk - puk! 05.12.03, 15:04 lalka_01 napisała: A skad Wy to wszystko kurka wodna wiecie????? Ano stad + oczywiscie intuicja. ;-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=9440535&a=9494889 Odpowiedz Link
jutka1 Re: Stuk - puk! 05.12.03, 16:01 Swiatlo, i ja sie niesmialo dolacze do zyczen. Wszystkiego, co najlepsze, najmilsze, najladniejsze, najprzyjemniejsze... reszte dopowiedz sobie sam, bo ja sie boje ze administracja mnie wytnie ;PPPPP Many Happy Returns to a fellow Saggitarius :))))))) Jutka tysz S. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Stuk - puk! 05.12.03, 17:06 ze co?! przepraszam... ze ja mialbym sie do tych pien przylaczyc?! Po moim trupie!!! Absolutnie sie z tym watkiem nie zgadzam, mam po temu argumenta nie do przebicia i przegadania, nawet przez swiatle! A te "urodziny" to najpewniej kolejna prowokacja, zeby "rozkrecic" forum. Ja sie nie dam w to wciagnac! Swiatlo! Prosze o przeprowadzenie racjonalnego i rzeczowego dowodu owych urodzin, najchetniej popartego cytatami wraz z linkami do ich pochodzenia. Do tego czasu... (sto lat). cj Odpowiedz Link
swiatlo No właśnie 05.12.03, 17:16 chris-joe napisał: > Swiatlo! Prosze o przeprowadzenie racjonalnego i rzeczowego dowodu owych > urodzin, najchetniej popartego cytatami wraz z linkami do ich pochodzenia. > Do tego czasu... (sto lat). Zawsze wiedziałem że cały świat to tylko taka konspiracja za moimi plecami. Czy ktuś oglądał kiedyś "The Yellow Submarine"? Jak to było w tych korytarzach, że jak tylko się człowiek nie patrzy, to jakieś monstra biegają za naszymi plecami chowając się za meblami. Odpowiedz Link
chris-joe Re: No właśnie 05.12.03, 17:20 "że jak tylko się człowiek nie patrzy, to jakieś monstra biegają za naszymi plecami chowając się za meblami." starys, a glupi! nie zadne monstra, tylko feministki, liberalowie i terrorysci ze szwadronow smierci politycznej poprawnosci! O homo i clintonach nie wspominajac. Odpowiedz Link
swiatlo Re: No właśnie 05.12.03, 17:22 chris-joe napisał: > "że jak tylko się człowiek nie patrzy, to jakieś monstra biegają > za naszymi plecami chowając się za meblami." > > starys, a glupi! nie zadne monstra, tylko feministki, liberalowie i > terrorysci ze szwadronow smierci politycznej poprawnosci! O homo i > clintonach nie wspominajac. Te monstra to biegają całkiem otwarcie. Strach tylko pomyśleć kto się chowa za kanapą. Odpowiedz Link
swiatlo Bóg zapłać 05.12.03, 17:10 ... a Bóg zapłać, Bóg zapłać. A jak Bóg da, to i następne 45 lat może się da jakoś ... Zdaje się że też inni już są w kolejce: Jutka, Kran. Czy tak? Jeśli tak, to też życze wam też aby opieka boska was nie opuszczała... Odpowiedz Link
ertes Re: Bóg zapłać 05.12.03, 17:22 To zes glabiczce teraz komplement strzelil. Ona siksa. 18-stka niedlugo. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Bóg zapłać 05.12.03, 17:25 ertes napisał: > To zes glabiczce teraz komplement strzelil. > Ona siksa. 18-stka niedlugo. Kran, Jutka czy obie? To one już niedługo 18-stki? To niedobrze, bo jak się im rzuci jakiś śmielszy komplement, to do sądu można. Taki to stary zbereźnik ze mnie.. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Bóg zapłać do ertesa i Swiatlo wyjasnienie :) 05.12.03, 17:59 swiatlo napisał: > ertes napisał: > > > To zes glabiczce teraz komplement strzelil. > > Ona siksa. 18-stka niedlugo. > > Kran, Jutka czy obie? > To one już niedługo 18-stki? To niedobrze, bo jak się im rzuci jakiś śmielszy komplement, to do sądu można. > Taki to stary zbereźnik ze mnie.. *******' 18 koncze niedlugo i nieustajaco, a Swiatlo ma racje, bo w przyszlym tygodniu dopisuje sobie jeszcze jeden roczek..... J. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Bóg zapłać do ertesa i Swiatlo wyjasnienie : 05.12.03, 18:12 ty uwazaj jutka, bo balansujesz na granicy legalnosci. Moj wiek juz wiele lat temu ustalil sie na 25u. Tak bezpiecznie. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Bóg zapłać do ertesa i Swiatlo wyjasnienie : 05.12.03, 18:14 W przyszlym tygodniu? Ja tez :-) Co tu sami strzelcy wyborowi sa czy co.... Odpowiedz Link
wkrasnicki Re: Stuk - puk! 05.12.03, 17:58 akawill napisał: Pijemy a Światło w kielichach błyska! ### Fachowo mowi sie blikuje, ale dobrze blikuje tylko wtedy, kiedy pelne. No to do pelna. ;-) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Stuk - puk! 05.12.03, 18:00 swiatlo? a to nie byl bies?: " Tam z kieliszków wyskakuje siny bies, Czuły tenor, bies rozanielony. Stuknie w szkło - już w kieliszku pełno łez, A on płacze, coraz wyższe bierze tony..." kto pamieta "jurgowska karczme"? Odpowiedz Link
ani-ta Re: Stuk - puk! 05.12.03, 19:45 Swiatlo!!!!!!!!!! obys swiecil nam tu dluuuuuuuugo i pelnym blaskiem!!!!!!!!!:)) zdrowka;) szczescia;) i sprawnego internetu!!!:) a.:) Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Stuk - puk! 08.12.03, 14:16 To ja bardzo przepraszam za spoznienie i zycze wszystkiego dobrego i najlepszego! Wiec podaje spozniona urodzinowa kawe Latte ze pływającą świeczką. Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Stuk - puk! 08.12.03, 16:47 basia553 napisała: > I ta swieczka tak w kawie plywa i swieci ?!? (Chyba) niemiecki wynalazek": Schwimmkerzen. Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link
xurek spoznione, ale tym bardziej serdeczne 08.12.03, 14:34 wszystkiego najlepszego i sto lat na forum :))))))))))) Niech Ci pomysly nie "wyjda" :)))))) Xurek Odpowiedz Link