ro-bert 23.12.03, 20:27 Watek o slowie roku rozwija sie bardzo dynamicznie ;) Idac za ciosem stawiam pytanie: Jaki watek na p2 podobal Wam sie w mijajacym roku najbardziej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Podsumowania roku 23.12.03, 20:29 .....nowa zabawa: ... ktore niki sa redundancyjne? Tez za ciosem. Odpowiedz Link
ertes Re: Podsumowania roku 23.12.03, 20:34 Ale jak on to wypatrzyl to jest pytanie! Musi znawca czyjak. Odpowiedz Link
ro-bert Re: Podsumowania roku 23.12.03, 21:22 don2 napisał: > > ale burdel na necie,nic nie dziala !!! Moze Ci lacze zamarzlo? U nas jeszcze wszystko chodzi. Odpowiedz Link
don2 Re: Podsumowania roku 23.12.03, 21:24 u mnie tylko -12,nalalem glykol do lacza.A moze borygo lepszy? Odpowiedz Link
ro-bert Re: Podsumowania roku 23.12.03, 21:28 don2 napisał: > > u mnie tylko -12,nalalem glykol do lacza.A moze borygo lepszy? Cos Ty! Borygo bedziesz marnowal!? Odpowiedz Link
don2 Re: Podsumowania roku 23.12.03, 21:51 masz racje,poprosze o kromke chleba i przepuszcze .Zreszta moze pojutrze kupie nawet caly chleb.wlasnie jutro ide w nocy do pracy.kupilem w PL zapalki (tanio !! )i stane pod dworcem jako chlopczyk z zapalkami.Tu kazdy ma miekkie serce.Podobno beda dziennikarze z super expressu.jak opisza to ladnie ,to zbiora w PL kupe szmalu ,na biednego rodaka za granica. Odpowiedz Link
i.p.freely Re: Z niego taki znawca nog 23.12.03, 22:22 jak ze mnie wilblad na lodzie, hehehe.(gdzies to widzialam i mi sie spodobalo) Pewnie mu nikt nie powiedzial, ze jesli chodzi o nogi (damskie) to najwazniejsze by zaczynaly sie palcami a konczyly na p**sy. Ksztalt nie gra roli pod warunkiem, ze nie jest sie sloniem bo wtedy to maki zabraknie - a do czego, to mu juz nie zdradze. Odpowiedz Link
ertes Re: Z niego taki znawca nog 23.12.03, 22:32 Pani w szkole pyta dzieci co zwierzeta robia zima. Jedno dziecko mowi ze sikroki jedza smalec, inne ze niedzwiedzie spia, inne znow ze bociany odlatuja. Wreszcie Jasio sie dorwal i mowi: Plose pani a w zimie wilki sie na krze pieldola! Pani oburzona na to: Jasiu, przeciez to bez sensu! A Jasio: Tak, plose pani, bo im sie nogi rozjezdzaja! Odpowiedz Link
alaskanka3 nieszczescia charakteru jakie sie moga przydarzyc 23.12.03, 22:43 don2 napisał: > > krzywe nogi !!!!!!! pobil wszystkie inne Ludzie (tzn. ludzie o nicku Don i ErtesoLolo), jacy wy jestescie godni wspolczucia i pozalowania, nic tylko zalamac rece i plakac. Kosza dostaliscie, kobiety nie ma w okolicy, czy co ? To wyglada wrecz na obsesje, i to zaawansowana w stopniu wrecz tragicznym. Admin powinien przywrocic wszystkie watki Lolaxx, takie cenne perly intelektu oraz swiadectwa atrakcyjnego charakteru nie powinny lezec w lamusie. Boze, alez ja mam szczescie w zyciu :-))). Odpowiedz Link
don2 Re: nieszczescia charakteru jakie sie moga przyda 24.12.03, 00:57 mam do ciebie prosbe skakanko,mozesz mi naskoczyc na siodmy kant? juz sie toba zmeczylem cholerny babsztylu !!! Odpowiedz Link
ertes Re: nieszczescia charakteru jakie sie moga przyda 24.12.03, 01:03 A tak moze byc: Alaskanko szkocz mi redundantnie na pukiel. Odpowiedz Link
artur666 Re: Podsumowania roku 24.12.03, 01:23 uff, zawodowo? obleci. prywatnie? na pelnej linii...katastrofa. Odpowiedz Link
basia553 Cos Ty Artur taki niewdzieczny, 24.12.03, 08:07 przeciez barszcz Ci wyszedl!!! Czego jeszcze oczekujesz? Wprawdzie zamiast uszek lub paszteciköw bedziesz mial do tego pierogi, ale tego bym jaka kleske nie kwalifikowala. To tylko potkniecie. Odpowiedz Link
artur666 Re: Cos Ty Artur taki niewdzieczny, 24.12.03, 11:52 Pierogi tez OK! sam bym nigdy nie zrobil, znam techniki rzezbiarskie...ale pierogi, jakos mnie wnie wychodza. obojetnie. P.S. i wlasnie, ze jestem wdzieczny!!!! Odpowiedz Link
artur666 Re: Cos Ty Artur taki niewdzieczny, 24.12.03, 11:53 A wogole, ten watek nie jest o pirogach. wiec o co chodzi? Odpowiedz Link
basia553 Re: Cos Ty Artur taki niewdzieczny, 24.12.03, 11:56 chodzi o to, ze powinienies wykazac wiecej entuzjazmu podsumowujac zeszly rok. Co innego ja: barszczyku dzisiaj nie mam, pierogi kupne, groch cos z kuchni wonia - pewnie sie przypala, wiec rok nienadzwyczajny. Odpowiedz Link