luka156 03.06.05, 15:03 pomimo kręcenia regulacją nawiewu wieje mi tylko na nogi chociaż nawiew jest ustawiony na szybę i tak sytuacja powtarza się na wszystkich pozycjach tylko w nogi mi chłodno. Pomocy , z góry dziękuję!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafal.gtv Re: problem z nawiewem 08.06.05, 18:26 No cóż - bez demontażu konsolki raczej się nie obędzie. Któreś z cięgieł zmarło. Odpowiedz Link
luka156 Re: problem z nawiewem 10.08.05, 12:05 W końcu dobrałem się do nawiewu , miałeś rację cięgło złamało się przy mocowaniu, wyciołem kawałek pancerza przez co linka była dłuższa, zagiołem koniec linki założyłem i chodzi jak dawniej.Jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link
hr.dracula Re: problem z nawiewem 10.08.05, 12:16 Idąc za teorią "efektu skrzydeł motyla" , można dojść do wniosku , że uszkodzenie linki przy dmuchawie spowodowało łoskot w silniku ( głównym...) Być może uszkodzenie jest większe , niż się spodziewamy ;) ;) ;) Odpowiedz Link
maniutek1976 Re: problem z nawiewem 12.08.05, 11:29 Czesc mam taki sam problem tylko u mnie nie wieje na kierowce i pasazera i tez nie wiem co by to moglo byc jesli sie czegos dowiedziales napisz mi.Moze masz silniczek do wycieraczek albo namiar gdzie taniej dostac Odpowiedz Link
luka156 Re: problem z nawiewem 25.08.05, 14:31 odkręć tą dużą atrapę między siedzeniami , na wysokości schowka pod zapalniczką jest taki łącznik który doprowadza powietrze kanałem na tył, możliwe że ta rurka ci nie łączy tych elementów i trzeba ją nałożyć w odpowiednie miejsce. pozdrawiam. Odpowiedz Link