aseweryn 16.11.05, 20:19 Czy ma ktoś z was zainstalowany magnetyzer paliwa ? Słyszałem ze zużycie paliwa spada o ok.15%. Czy to prawda ? Adrian Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafal.gtv Re: Magnetyzer 16.11.05, 21:52 Nie , nie mamy . Forum miłośników czarnej magii i parapsychologi udzieli ci odpowiedzi na temat skutków działania magnetyzera. Współczesna nauka jest bowiem bezsilna wobec tego wynalazku. Odpowiedz Link
malgoska1 Re: Magnetyzer 16.11.05, 22:03 Witam. > Nie , nie mamy . Nie mam z tego profitów, ale i tak polecę aukcję dowcipnego znajomego z pewnej grupy dyskusyjnej: www.allegro.pl/show_item.php?item=72727643 Ma chłop łeb do interesów. ;))) Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
rafal.gtv Re: Magnetyzer 16.11.05, 22:09 No tak... Niemniej sądząc po aktualnie wylicytowanej cenie , to wstępna amortyzacja cenowa tego urządzenia nawet przy obecnej cenie paliwa nastąpi po kilkunastu latach... Co przy kosztach ponoszonych na nieustające naprawy Alfy może utrącic rewolucyjność wynalazku... Natomiast te smętne kilkadziesiąt KM można załatwić sobie znacznie tańszymi świecami Brisk i filtrem stozkowym , o spoylerach nie wspominając.... No , chyba , żeby gaz założyć !!!! Odpowiedz Link
voler Re: Magnetyzer 17.11.05, 21:33 ja za to z uśmiechem polecam zainteresować się fizyką...a w odpowiedzi na pytanie tak powinien działać ale niestety to koszt ok 250 zł Odpowiedz Link
voivod696 Re: Magnetyzer 17.11.05, 09:30 Miałem załorzony w lagunie. Bez różnicy. Nic nie daje. Odpowiedz Link
indiana156-1.8 Re: Magnetyzer 17.11.05, 21:58 Parę osób ma "magnetyzer" na liczniku. Podobno zużycie wody spada o 50%....:-)) Odpowiedz Link