mejson.e 07.02.11, 08:32 Jeśli ktoś nie czytał streszczenia scenariusza to niech pod żadnym pozorem nie czyta i wali do kina/DVD jak w dym. Rewelacyjny film. Nie wiedziałem, że po "Incepcji" DiCaprio może mnie jeszcze tak pozytywnie zaskczyć... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Shutter Island/Wyspa tajemnic 07.02.11, 10:28 Hyh wlasnie dzis to bede ogladal wieczorem , film nie mial dobrych recenzji dlatego nie zaliczylem go do tej pory , ale zobaczymy , fakt faktem ze Scorsese czy Palma de Brajan mocno obnizyli loty w ostatnim dziesiecioleciu lub jak to sie mowi inaczej skonczyli sie na Kill'em All . Odpowiedz Link
typson Re: Shutter Island/Wyspa tajemnic 07.02.11, 10:54 Film jest bardzo OK, także polecam Odpowiedz Link
t-tk Re: Shutter Island/Wyspa tajemnic 07.02.11, 12:50 Ja Wyspę polecam bardzo, Incepcje trochę mniej ale też świetny film. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Shutter Island/Wyspa tajemnic 07.02.11, 12:02 A ja bylem na "Jak zostac kkkkkkrolem". Tez polecam. Odpowiedz Link