Dodaj do ulubionych

Sherlock_holmes

04.03.18, 20:14
Wiadomość dla SH/
Pewnie czasem z ciekawości zaglądasz tutaj i jesteś wściekły że Twoje forum zostało przeniesione na FB. Przykro mi (nam) że to było naturalne, by właśnie tam się przeprowadzić. Tutaj mało kto coś pisał. Tam jest trochę z tym lepiej. :)
Zapraszamy Cię do nas na FB. Będzie nam miło gdy znów zobaczymy znajomy nicek , który się z nami przywiita w powitalnym poście.
Nara szerlock i do zobaczenia na FB.
Obserwuj wątek
    • tomek854 Re: Sherlock_holmes 05.03.18, 00:06
      Nie wiedziałem, że to jest "czyjeś" forum.

Forum jest tych, którzy je tworzą. SH tu nie było od lat...

Ale oczywiście zapraszamy do nas na FB, chociaż fizycznie ja to założyłem (na prośbę Krakusa) to wcale nie uważam, żeby to było "moje". :)
      • krakus.mp Re: Sherlock_holmes 05.03.18, 20:36
        Wiesz Tomku, Szerlok zapodał komendę " spadamy" i wszyscy którzy chcieli się uwolnić od chamstwa na forum Auto-Moto, przenieśli się na Automobila, który został założony przez SH. Więc dlatego uważam że szerlock jest ojcem Automobila.
        Natomiast na FB faktycznym założycielem jesteś Ty i to jest twoje dzieło. :) Za co Ci cześć i chwała na wieki.
        • tomek854 Re: Sherlock_holmes 10.03.18, 02:13
          No właśnie nie. Bo każdy przecież mógł założyc, to jest pięć kliknięć. W tym nie ma żadnego bohaterstwa.

Forum jest wszystkich, które je tworzą. Bo bez wszystkich, to by sobie szerlok siedział sam tutaj, a ja na FB.
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Sherlock_holmes 30.05.19, 16:32
            to nie ważne czyje-co je ! P.S. ważne to je - co je moje ! :-) :-)
            • krakus.mp Re: Sherlock_holmes 04.12.19, 20:53
              SH żyje bo go widziałem z daleka będąc w salonie Volvo gdzie pracuje. Dziwię się że tak zniknął z automobila. Szkoda gościa. Ale czekamy i zapraszamy na FB do naszj grupu dawnych i obecnych forumowiczów z Automobila.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka