14.07.05, 04:12
Dzis byl u nas w TV - gosc testowal nowego RR. Piekny samochod, ale komentarz
na granicy nacjonalizmu...
Obserwuj wątek
    • typson Re: Top Gear 14.07.05, 04:14
      no bo tak powinno byc! A w PL pluje sie na skode a VW sie paluje ;)
      • marekatlanta71 Re: Top Gear 14.07.05, 04:16
        Gosc sie ciekawie o Skodzie Superb wyrazil - wyraznie Skod nie lubia w UK.
        • marekatlanta71 Re: Top Gear 14.07.05, 04:18
          Przypomnial mi sie angielski kawal o tym po co w Skodach sa podgrzewane szyby
          tylnie - po to zeby rece nie marzly jak sie ja pcha....
          • franek-b Re: Top Gear 14.07.05, 11:13
            > Przypomnial mi sie angielski kawal o tym po co w Skodach sa podgrzewane szyby
            > tylnie - po to zeby rece nie marzly jak sie ja pcha....

Nie jest tak zle z tymi skodami, sa bardzo cenione na wyspach
            www.bbc.co.uk/topgear/survey/top_10.shtml
            A Jeremy to bardzo pokrecony gosc, uwielbienie dla produktow angielskich jak
            jag czy RR a z drugiej strony plucie na rovera czy tez wysmiewanie sie opla
            (ichniejszej odmiany). Ma swoj poglad, nie podlizuje sie, a to wszystko to
            trzeba ogladac z przymrozeniem oka;-))) na luzie ;-) bez tego
            charakterystycznego dla programow w PL zadecia. Ja to bardzo lubie:-)
            • undercover_brother Re: Top Gear 14.07.05, 14:00
              Ja tez bardzo lubie TG. Cenie sobie to, ze oglada sie go na luzie wlasnie. Z przymruzeniem oka. Gdybym mial wymieniac w punktach, to wygladaloby to jakos tak:
              - j.w. - luzna atmosfera
              - ciekawy styl programu - sa stale punkty, ale w kazdym odcinku jest cos zupelnie odjechanego, czasem nawet pozbawionego jakichkolwiek wartosci merytorycznych (ale za to jaka zabawa) - ot np. strzelanie samochodami do przyczepy
              - stronniczosc - TAK, to angielski program i nie mam im w ogole za zle, ze faworyzuja swoje marki - przynajmniej sa szczerzy
              - dobrzy prowadzacy - sa nie tylko pasjonatami motoryzacji - potrafia ciekawie poprowadzic program, sa jego gwiazdami mozna powiedziec... i nie bez znaczenia jest, ze za kolkiem radza sobie bardzo dobrze
              - pomysly, pomysly i jeszcze raz pomysly - nigdy nie jest nudno
              • pap10 Top Gear - Polonez 14.07.05, 14:07
                Widzialem filmik jak w Top Gear "testowali" polonezy - jak ktos chce to
                poprosze kumpla zeby mi to przeslal i wysle jutro do chetnych :)

Pozdrowka,
                Pap :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka