marekatlanta71 14.07.05, 04:12 Dzis byl u nas w TV - gosc testowal nowego RR. Piekny samochod, ale komentarz na granicy nacjonalizmu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Top Gear 14.07.05, 04:14 no bo tak powinno byc! A w PL pluje sie na skode a VW sie paluje ;) Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Top Gear 14.07.05, 04:16 Gosc sie ciekawie o Skodzie Superb wyrazil - wyraznie Skod nie lubia w UK. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Top Gear 14.07.05, 04:18 Przypomnial mi sie angielski kawal o tym po co w Skodach sa podgrzewane szyby tylnie - po to zeby rece nie marzly jak sie ja pcha.... Odpowiedz Link
franek-b Re: Top Gear 14.07.05, 11:13 > Przypomnial mi sie angielski kawal o tym po co w Skodach sa podgrzewane szyby > tylnie - po to zeby rece nie marzly jak sie ja pcha.... Nie jest tak zle z tymi skodami, sa bardzo cenione na wyspach www.bbc.co.uk/topgear/survey/top_10.shtml A Jeremy to bardzo pokrecony gosc, uwielbienie dla produktow angielskich jak jag czy RR a z drugiej strony plucie na rovera czy tez wysmiewanie sie opla (ichniejszej odmiany). Ma swoj poglad, nie podlizuje sie, a to wszystko to trzeba ogladac z przymrozeniem oka;-))) na luzie ;-) bez tego charakterystycznego dla programow w PL zadecia. Ja to bardzo lubie:-) Odpowiedz Link
undercover_brother Re: Top Gear 14.07.05, 14:00 Ja tez bardzo lubie TG. Cenie sobie to, ze oglada sie go na luzie wlasnie. Z przymruzeniem oka. Gdybym mial wymieniac w punktach, to wygladaloby to jakos tak: - j.w. - luzna atmosfera - ciekawy styl programu - sa stale punkty, ale w kazdym odcinku jest cos zupelnie odjechanego, czasem nawet pozbawionego jakichkolwiek wartosci merytorycznych (ale za to jaka zabawa) - ot np. strzelanie samochodami do przyczepy - stronniczosc - TAK, to angielski program i nie mam im w ogole za zle, ze faworyzuja swoje marki - przynajmniej sa szczerzy - dobrzy prowadzacy - sa nie tylko pasjonatami motoryzacji - potrafia ciekawie poprowadzic program, sa jego gwiazdami mozna powiedziec... i nie bez znaczenia jest, ze za kolkiem radza sobie bardzo dobrze - pomysly, pomysly i jeszcze raz pomysly - nigdy nie jest nudno Odpowiedz Link
pap10 Top Gear - Polonez 14.07.05, 14:07 Widzialem filmik jak w Top Gear "testowali" polonezy - jak ktos chce to poprosze kumpla zeby mi to przeslal i wysle jutro do chetnych :) Pozdrowka, Pap :) Odpowiedz Link