adek28 28.07.05, 22:06 Wspaniały dzionek na Słoawacji - www.tatralandia.sk Wszyscy na drogach kulturalni nie pchająa sie ale...polaczki z KOL.. Na serpentynkach górskich swoimi bolidkami olewają wsjo i wszystkich. Niech ich szlag.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: KOL....Polaczki 28.07.05, 22:46 tez mi bylo wstyd za "naszych", gdy podrozowalem po Slowacji Odpowiedz Link
bart.ez Re: KOL....Polaczki 28.07.05, 23:15 Wszędzie się trafiają takie barany, ale teraz trochę mi wstyd bo też mam KOLxxXX. Z drugiej jednak strony nie wiem co takiego zrobili tamci, ale ja jak jeździłem w tamte rejony jeszcze maluchem to na większości zakrętów zostawiałem pozostałych kierowców "z nizin" daleko w tyle (doganiali mnie dopiero na prostych i pod górki:-) ) i wtedy też pewnie niejeden stukał się w czoło. Odpowiedz Link
adek28 Re: KOL....Polaczki 29.07.05, 10:35 Nie jestem z nizin. Mobilki u mnie maja rej SBI. A Ci wyprzedzali na pojedynczej ciagłej , na podwojnej ciaglej i na zakretach 90* Peżo i Fordzik. pzdr Odpowiedz Link
mrzagi01 a'propos slowacji... 29.07.05, 12:46 KRUCHY w jezyku słowackim to CHRUMKAVY rotfl :)))))) Odpowiedz Link
typson Re: a'propos slowacji... 29.07.05, 12:54 tia, a ja kiedys "szukałem pokoju" chodzac po domach i wszyscy jakos dziwnie sie patrzyli ;) Odpowiedz Link
adek28 Re: a'propos slowacji... 29.07.05, 16:03 no własnie tam byłem z jezykiem raczej nie mam problemu -) pracowalem z Czechami latka 2 całe. Odpowiedz Link