bluter 20.09.06, 15:40 Panowie i Panie to forum podoba mi sie bardziej niż forum humorum. Jak przeczytam parę postów odrazu poprawia mi się humor. GRATULACJE!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejson.e Re: Super forum 20.09.06, 16:11 bluter napisała: > Panowie i Panie to forum podoba mi sie bardziej niż forum humorum. > Jak przeczytam parę postów odrazu poprawia mi się humor. > GRATULACJE!!!!!! A z kogo to Waszmość się śmiejesz, co? Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
mejson.e Re: Super forum 20.09.06, 16:20 typson napisał: > ze mnie - wygladam za pisuar Już wiem! Wątek o biszkoptach i brykiecie dokończyłem dopiero teraz. Przy jedzeniu... ;-) Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
typson Re: Super forum 20.09.06, 16:24 "świerzy, gorący biszkopt" to de facto cytat z filmu "Droga do Wellville" www.filmweb.pl/FilmDescriptions?id=5203#5203 polecam, kawalek dobrej komedii Odpowiedz Link
bluter Re: Super forum 21.09.06, 09:34 Chociażby z "Jak bass "załatwił" samochód sąsiada..." i wielu innych pisanych z poczuciem humoru, także o własnej osobie. W czasach gdy na delikatnie zwróconą uwagę słyszy się stek inwektyw miło jest poczytać ludzi podchodzących do siebie z dystansem. "Chyba bardziej "Panie i Panowie" "- zgadza się, mój błąd Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Super forum 21.09.06, 09:43 dobra, dobra bez lizusostwa prosze ;))))))))) Odpowiedz Link
pizza987 Re: Super forum 21.09.06, 10:02 mrzagi01 napisał: > dobra, dobra bez lizusostwa prosze ;))))))))) Ciiii, Mrzagi, nareszcie ktoś mnie także (pośrednio) pochwalił.... A nie wyzywał od tłuczków jak Typson :P Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Super forum 21.09.06, 10:17 pizza987 napisał: .... A nie wyzywa > ł od tłuczków jak Typson :P no wiesz, o takich jak Typson mówią, że innym dokucza bo sam nieurodziwy... Odpowiedz Link
computerland1 Re: Super forum 21.09.06, 10:24 pizza987 napisał: > Ciiii, Mrzagi, nareszcie ktoś mnie także (pośrednio) pochwalił.... A nie wyzywał od tłuczków jak Typson :P pizza - kolega zapomnial dodac "poczytac ludzi poza tluczkami":) - Odpowiedz Link
emes-nju Re: Super forum 21.09.06, 10:34 mrzagi01 napisał: > dobra, dobra bez lizusostwa prosze ;))))))))) No co Ty?! Dzien bez wazeliny, dniem straconym! Nabiera to szczegolnego znaczenia w swietle dzialan naszej "klasy" rzadzacej. Cwiczyc trzeba! Mrzagi! Jaki Ty masz przecudnej urody nick ;-)))))))) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Super forum 21.09.06, 10:43 a ja jestem urzeczony interpunkcją Twoich postów :) Odpowiedz Link
computerland1 Re: Super forum 21.09.06, 10:49 te, panowie - z ktorego okregu bedziecie kandydowali?:) Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Super forum 20.09.06, 16:53 Chyba bardziej "Panie i Panowie" ;-P Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Super forum 21.09.06, 20:29 guru454 napisał: > Forum jak forum. > Mozna ścierpieć. ......jak widać można i bez wazeliny:)) Odpowiedz Link