krakus.b6 09.10.07, 15:58 www.onet.tv/28986,3029,8,2746631,1,1,0,0,wideo.html Hmmm. Ciekawy jestem jak Alonso dogadał by się z Nickiem? Hiszpan podobno też jest wybuchowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winnix Re: Heildfeld to choleryk 09.10.07, 16:10 Nie dogadałby się. Pozabijaliby się, Heidfeld by go taranował na torze, a Alonso by miał kolejny powód do marudzenia w prasie, że jest mu źle. Jedyna różnica jest taka, że Alonso nie bywa arogancki:) A że prędzej mówi niż myśli to było widać po GP Europy, ta sprzeczka z Massą była zupełnie niepotrzebna. Ale przynajmniej w BMW by mu nie zmieniali ciśnienia w oponach. Ja nadal jestem za Renault, tylko niech się podniosą z kolan w przyszłym sezonie... Odpowiedz Link
lexus400 Re: Heildfeld to choleryk 09.10.07, 16:48 Ty czytasz krakusie te "wiadomości" onetowe???:)) Odpowiedz Link
krakus.b6 Pospekulujmy troszkę 09.10.07, 18:49 I zabawmy się w proroków. Ja obstawiam przejście Fisichelli do BMW w miejsce Kubicy. Kubica znajdzie zatrudnienie u Briattore, obok Kovalainena. Massa znajdzie się w Mc Larenie. Do Ferrari trafi Alonso. Odpowiedz Link
wsteczny.bieg Re: Pospekulujmy troszkę 09.10.07, 19:47 proroctwo: Kubica ostatni sezon 2008 w bmw, bo do drzwi już puka Timo Glock, który pewnie ma jakiegoś sponsora (czego Kubicy w F1 najbardziej brakuje). Doświadczenie Nicka H. i młodość Timo G. wróży utrzymanie się w pierwszej 4 producentów. Ralf Schumacher - out Alex Wurz - out Fisichella - out. Alonso nie pójdzie do ferrari, bo nie może być dwóch jednakowo szybkich kierowników (przykład McLarena w tym sezonie). W ferrari Kimiego nie wyrzucą bo to jest materiał na majstra. Massa ma wsparcie Michaela Szumachera. Poza tym, nie chce być złym prorokiem, ale po ostatnim wyczynie FIAmiltona, mam wrażenie że bez kontroli trakcji zabije się w pierwszym wyścigu. Odpowiedz Link
winnix Re: Pospekulujmy troszkę 10.10.07, 11:50 > Poza tym, nie chce być złym prorokiem, ale po ostatnim wyczynie FIAmiltona, mam > wrażenie że bez kontroli trakcji zabije się w pierwszym wyścigu. I oto dlaczego z ustęsknieniem czekam na kolejny sezon:) To będzie weryfikacja umiejętności co niektórych kierowców, a jak patrzę na gówniarza regularnie blokującego koła na dohamowaniach, to mam wizję, że zbyt wiele nie pokaże bez TC. No chyba, że w miarę szybko zmieni styl jazdy, co jak widzieliśmy na przykładzie Alonso i Kubicy nie jest takie proste. Odpowiedz Link
krakus.b6 Alonso jednak w Renault 10.10.07, 19:41 f1.autoklub.pl/17339,item,0,0,f1.html Dziennikarze mieszają jak zawsze w umysłach kibiców. Pewne chyba jest tylko miejsce Alonso w Renault. Odpowiedz Link