asia.sthm Re: Patrick Swayze [*] 15.09.09, 21:07 tanczy im w tej szwajcarii, wszystkie wzdychajace do tanca prosi. Przyjemniej tam teraz. Odpowiedz Link
lylika Re: Patrick Swayze [*] 15.09.09, 21:36 Też się tym gryzę od rana. Jak to jest? Najlepsi, najzdolniejsi, najpiękniejsi odchodzą najwcześniej. Uwierzyć w ducha dzięki niemu mogłam, pomimo sceptycyzmu, tańczyłam jak primabalerina w jego ramionach, pomimo, że nie umiem tańczyć. Dostarczył mi mi tylu wrażeń z tej górnej półki... I jeszcze tę samą żonę miał przez 34 lata... No, szkoda... niepowetowana strata... (*) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Patrick Swayze [*] 15.09.09, 22:36 Od lat zmagał się z raczyskiem... Wciąż miałam nadzieję, że jednak z tego wyjdzie, ale niestety. Bardzo go lubiłam. Odpowiedz Link
orale Re: Patrick Swayze [*] 15.09.09, 22:42 Pierwsze TAKIE tańce na dyskotekach w liceum, ach wspomnienia jakie cudne Odpowiedz Link
bumbecki Re: Patrick Swayze [*] 16.09.09, 07:55 rak trzustki i 3 paczki papierosów dziennie (również podczas chemii). info podaję za radiową Trójką Odpowiedz Link
mariurzka Re: Patrick Swayze [*] 16.09.09, 08:47 Tyle że (tak przynajmniej wyczytałam), rak trzustki jest wyleczalny u zaledwie 5% pacjentów... Jeśli to prawda, to rzucenie palenia i tak by mu nie pomogło. Szkoda mi bardzo, ostatnio po kolei odchodzą moi ulubieńcy, zaczynam mieć tego dość... Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Patrick Swayze [*] 16.09.09, 10:00 Rak trzustki jest przede wszytkim bardzo, bardzo trudno wykrywalny. Sama trzustka jest "schowana" w jamie brzusznej w taki sposób, że ciężko coś zobaczyć przy okazji innych badań. W dodatku pełne objawy pojawiają się, gdy jest już za późno. A te wcześniejsze są mało specyficzne - np. kiedy bolą stawy, to raczej idzie się do reumatologa, nie na USG trzustki... Szkoda chłopaka Odpowiedz Link
april02 Re: Patrick Swayze [*] 15.09.09, 23:15 Smutne. Pamiętam jak swego czasu kochałam się w Orry'm. Za to faktycznie w Szwajcarii robi się coraz ciekawiej Odpowiedz Link