franula 19.03.04, 10:10 moi drodzy wyjezdzam do slonecznej Italii szusowac na osniezonych stokach. Nie narozrabiajcie beze mnie i pozwolcie umrzec watkowi zagadek! Stawie sie za tydzien opalona i pelna swiezych sil. Adieu! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkeicam Re: nieobecnosc 19.03.04, 10:13 zabieeeeeerz mnieeeeee bede prasowal, zmywal i gotowal i ten tego... znam po wlosku pare slow (Juventus, Milan, Forza Italia, Vino Rosso i Camorra) to co? kk Целую ноги Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: nieobecnosc 19.03.04, 10:15 ja znam jeszcze bambino i felicita , możemy się uzupełniać -))) ja teżżżżżż chceeeee Odpowiedz Link
kkeicam Re: nieobecnosc 19.03.04, 10:28 jeszcze mi sie przypomnialo Martini Bianco, bella puppa, cosa nostra i pare slow z laciny - tez sie moza przydac teraz juz sie nie wywiniesz Franula - zabierasz mnie jako tlumacza. o! kk Odpowiedz Link
franula Re: nieobecnosc 19.03.04, 10:54 hmmmmmmmmm chetnie bym Was zabrala ale po pierwsze primo znam (troche, ale chyba wiecej niz Ty wloski po drugie primo to jest spozniona podroz poslubna..... Odpowiedz Link
xkropka Re: nieobecnosc 23.03.04, 10:01 No i słowo stało się ciałem - nie ma Franuli - nie ma zagadek ((( Odpowiedz Link
franula Re: nieobecnosc 28.03.04, 21:16 hi hi wrocilam - opalona i z opryszczka od slonca do zagadek sie wlacze jak odespie dobe w autokarze dobranoc wszystkim F Odpowiedz Link
siwapp Re: nieobecnosc 28.03.04, 21:18 Wysypiaj się, kolorowych snów! Czekamy na relację z podróży. Odpowiedz Link