opium74 06.08.10, 09:42 tydzien temu był KLIN, teraz osobno można dokupić "Całe zdanie nieboszczyka| a wczoraj pokazał sie |Lesio" Jakby ktos chciał uzupełnić braki na swojej półce to jak znalazł ma okazje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ni.tka Re: "przyjaciółka" 18.08.10, 20:41 Chciałam uzupełnić braki, bo posiadam tylko 3 książki pani Chmielewskiej na własność ( tak, wiem, może wstyd się przyznawać ale zasobność portfela ograniczona) i zamówiłam prenumeratę kryminałów. Dzisiaj przyszła przesyłka z 3 książkami, to co dostałam woła o pomstę do nieba. Książki pogięte,pozaginane. Nic dziwnego jak zapakowane tylko w szarej cienkiej kopercie formatu a4. Zdecydowanie nie polecam zamawiania tej prenumeraty. Odpowiedz Link
moleslaw Re: "przyjaciółka" 26.08.10, 13:03 Ja sobie zamówiłam prenumeratę teczkową w kiosku ksiązki otrzymuję w stanie idealnym Może warto reklamować ,muszą w końcu dbać o klienta do diabła. Odpowiedz Link
ni.tka Re: "przyjaciółka" 26.08.10, 23:07 Ja chciałam z wysyłką, bo niby taniej mialo być, każda książka miała być po 10 zł, ale jak mi za kazdym razem przysla pogięte, ja je bedę odsyłąć na wymianę, to nie ma w tym żadnej oszczędności. Napisałam email, Pani z biura obsługi zaproponowałam wymianę,ale ja podziękowałam i zrezygnowałam z prenumeraty. Odpowiedz Link
moleslaw Re: "przyjaciółka" 27.08.10, 12:07 Ja z kolei czekam na "Dzikie białko" w moim kiosku jeszcze go nie ma czekam i czekam Pani mówi że po prostu jej nie przywiezli mimo iż już kilka razy prosiła ponoć mają urlopy i to dlatego ale to chyba w rozdzielni prasy a nie w wydawnictwie. Odpowiedz Link