Dodaj do ulubionych

Do Teatru :-)

17.10.10, 21:55
Podobno świetne: "Klub Hipochondryków" smile, grają Malajkat, Zamachowski, Polk smile Teatr Syrena, 19. listopada, piątek, godz. 19.00, bilet 70 zł - idziemy?? smile
Obserwuj wątek
    • l.mama Re: Do Teatru :-) 18.10.10, 22:45
      Polecam "Sztukę bez tytułu" we Współczesnym smile
      • sibeliuss Re: Do Teatru :-) 20.10.10, 21:07
        l.mama napisała:

> Polecam "Sztukę bez tytułu" we Współczesnym smile

Byłem w sobotę, świetne.
        • l.mama Re: Do Teatru :-) 20.10.10, 22:04
          Też byłam w sobotę smile
          • papuga_ara Re: Do Teatru :-) 20.10.10, 23:04
            No tak, bez tytułu, bez tytułu, a moich hipochondryków diabli wzięli... wink
          • sibeliuss Re: Do Teatru :-) 21.10.10, 00:07
            l.mama napisała:

> Też byłam w sobotę smile

15 rząd, miejsce 5
            • l.mama Re: Do Teatru :-) 21.10.10, 20:37
              A ja w drugim rzędzie na dostawce z lewej strony. Za każdym razem jak aktorzy skakali ze sceny, miałam wrażenie że któryś w końcu na mnie wpadnie. Ja przeważnie na wejściówki wchodzę, bo ostatnio zdarza mi się być w teatrze dwa razy w weekend. Zbankrutowałabym. W niedzielę byłam w 6 piętrze i średnio polecam. Na Hipochondryków chętnie bym poszła, ale na wejściówkę i w niedzielę smile Co ty na to , Papużko?
              • salam_ji Re: Do Teatru :-) 21.10.10, 21:53
                A ja byłam w niedzielę na "Super duo" (Opania i Zborowski) Zakończenie Przeglądu Teatrów Komediowych Talia w moi wsi. Corocznie biegam na same zakonczenia i to było najsłabsze.
              • papuga_ara Re: Do Teatru :-) 21.10.10, 23:07
                l.mama napisała:

> Na Hipochondryków chętnie bym poszła, ale na wejściówkę i w niedzielę smile Co ty na to
                > , Papużko?

Na wejściówkę też mogę - czy wtedy się siedzi? Pytam, bo, ekhm, w teatrze byłam w życiu tylko kilka razy i ponieważ zawsze było to swojego rodzaju "odświętne wyjście", więc miało normalny bilet. Jaka jest rzeczywistość weściówek? Bo może warto się zainteresować?
                Z niedzielą chyba kłopot taki jest, że tego w weekendy nie grają, jeszcze sprawdzę. A w piątek 19-ego prawdopodobnie nie będę mieć moich piątkowych wieczornych zajęć zawodowych i stąd propozycja tego terminu.
                • l.mama Re: Do Teatru :-) 22.10.10, 18:18
                  Grają w niedzielę, ale 21 listopada smile) Odpowiadaja mi niedziele, bo moge się wtedy wyrwać sama. Nie wiem jak jest z wejściówkami w Syrenie, ale w innych jest tak, że wchodzisz jako ostatnia i siadasz na wolnym miejscu. jeśli sala pełna to siadasz na schodach (Polonia), poduchach (6 piętro), rozkladanych bocznych krzesełkach (Współczesny), lub opierasz się o kolumnę (Kwadrat). W niedzielę wieczorem zazwyczaj są miejsca w rzędach, ale jakieś ryzyko zawsze jest. Za to 50 zł pozostaje w kieszeni, a można i załapać miejsce w pierwszych rzędach.
                  • papuga_ara Re: Do Teatru :-) 22.10.10, 23:40
                    Ach, rozumiem. To niezła opcja może byc, zwłaszcza, jak się często chadza, rzeczywiście!
                    Niedziela 21-ego akurat u mnie chyba odpada, bo pewnie będę wyjechana na ten właśnie weekend.
                    Ale może kiedyś, na coś? smile
                    • l.mama Re: Do Teatru :-) 24.10.10, 19:43
                      Chętnie;0
                      • szkorbut-lumbago Re: Do Teatru :-) 24.10.10, 21:20
                        Na wejściówkę do syreny wchodzi się jako ostatni i siada się normalnie o ile są miejsca, w przypadku braku tak owych siada się na poduchach lub bezpośrednio na podłodze pod ścianą. Zasadniczo raczej miejsca są, chyba że się idzie na Hipochondryków . Akurat na tym przedstawieniu raczej nie uświadczy się luksusów. Ja siedziałam na podłodze, ale i tak polecam. Bawiłam się przednio. Zdecydowanie lepiej na części pierwszej niż drugiej. Moim zdaniem warto zobaczyć. Może nawet się wybiorę z Wami. Tylko nie wiem czy próbujecie jeszcze w listopadzie czy szukacie innego terminu? Ach, koszt to o ile dobrze pamiętam połowa ceny biletu normalnie kupowanego.
                        • heniulaa Re: Do Teatru :-) 24.10.10, 21:59
                          Ja też bardzo chętnie się wybiorę smile
                          • papuga_ara Re: Do Teatru :-) 28.10.10, 11:38
                            No, to ja się czuję jeszcze bardziej zachęcona do obejrzenia Hipochondryków po recenzji Lumbago smile Ale - skoro trudno o miejsca siedzące na wejściówki na tenże spektakl, postaram się jednak wejść normalnie, za biletem. W związku z moimi kręgosłupowo - plecowymi histo(e)riami przesiedzenie na podłodze godzinki z hakiem będzie bardziej bolało niż cena biletu - wiem z tak zwanej autopsji wink
                            • 36krzysiek Re: Do Teatru :-) 28.10.10, 13:17
                              Jeśli to będzie sobota lub niedziela to ja też chętnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka