margaretchen 03.09.04, 15:46 Niniejszym prosze uprzejmie przyjac mnie, a zarazem uznac chlonkiem TWch. Prosze podajcie, co dalej robic? Jendza i Harpia. Pserdeczne pozdrowienia dla Starej Gropy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edeka5 Re: przyjecie do TWch 03.09.04, 16:02 Na razie poczekaj do poniedziałku, na szefową TWCh, czyli Starą Gropę. Najbliższe spotkanie TWCh jest 10 września o godz.19 w Szpulce. Odpowiedz Link
margaretchen Re: przyjecie do TWch 03.09.04, 16:08 edeka5 napisała: > Na razie poczekaj do poniedziałku, na szefową TWCh, czyli Starą Gropę. > Najbliższe spotkanie TWCh jest 10 września o godz.19 w Szpulce. Dzieki za wiadomosc, poczekam. Na spotkanie polecialabym, ale mieszkam w dojczlandowie i do tego jestem w nowej pracy jeszcze przez najblizszy miesiac na okresie probnym. ECHHHHHHH, jak ja Wam tych spotkan i wyjazdow zazdroszcze. wskocz, jak masz czas na www.marga-sobczak.de tam sie osobiscie "obnazam". Odpowiedz Link
bumbecki Re: przyjecie do TWch 03.09.04, 17:08 akces na członka można zgłosić "zaocznie", ale jak na razie członkiem zostawało się po pasowaniu ... jeżei wytrzymasz to może przy okazji wizyty w Polsce wpadniesz na zebranko i wtedy tradycji stanie się zadość ??? )) Odpowiedz Link
margaretchen Re: przyjecie do TWch 03.09.04, 17:24 Pasowanie mi nie straszne, od dwudziestu i paru lat jestem "koniara" bylam zatem wiec pasowana i pasowalam osobiscie kilkanascie jednostek plci roznej. Sama posiadam dwa kretynskie koty, ale rozgladne sie w macierzy, zalezy gdzie ten kot i golab istnieja. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: przyjecie do TWch 06.09.04, 08:26 Witaj Margo, miło Cię tu widzieć. Mam nadzieję, że będziesz stałym bywalcem naszego forum i że kiedyś zobaczymy się w realu. Czy często bywasz w Polsce? Będzie okazja do spotkania w Szpulce? Odpowiedz Link
bumbecki Re: przyjecie do TWch 06.09.04, 09:06 koty i gołąb istnieją we Stolycy ) chociaż chyba zacznę gołębia na śluby wypożyczać jako wróżbitę - ile razy zakręci się tyle lat szczęścia przed młodą parą ) Odpowiedz Link