jottka 20.06.23, 13:39 naprawdę zgubiłaś telefon?? jakieś dziwne treści w zasadniczo angielskim do mnie on pisze i nie wiem, co robić... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balamuk Re: bałamuk!!! 23.06.23, 18:53 No w taksówku zostawiłam, bo mnie taksówkarz zagadał... A potem ten dobry człowiek (choć gadatliwy) zaczął od góry listy whappowej i padło na ciebie... To tak dla ogólnego wyjaśnienia. Odpowiedz Link
jottka Re: bałamuk!!! 23.06.23, 22:02 ale on do mnie zaczął mówić po rumuńsku, a wyglądało jakbyś ty o poranku nadużyła napojów optymizujących zanim zdążyłam się dokształcić lingwistycznie, to tak jakby już przepadło... Odpowiedz Link
balamuk Re: bałamuk!!! 24.06.23, 05:51 Ty mnie tu kolumnami nie obrzucaj! Bo następnym razem sama do ciebie po rumuńsku napiszę i to tak, że żaden gugiel ci nie pomoże. Odpowiedz Link
jottka Re: bałamuk!!! 24.06.23, 14:18 psze bardzo, pisz! jak już opanowałam, że w ukraińskim nasz naszyjnik brzmi jak naszyjnyk, czyli obroża dla psa, a portfel to nie portfel, tylko plecak (portfel to hamanec), to mnie już nic nie straszne Odpowiedz Link