Dodaj do ulubionych

Poszukiwany, poszukiwana...

13.08.06, 20:27
Ja ma prośbę... Osoby, które tu się stale udzielają niech jakoś informują, że
ich nie będzie albo co, bo zaraz się martwimy. Teraz zaginęła Lylika! Zawsze
była, nawet w weekend, a tu dwa dni i NIC!
LYLIKAAA gdzie jesteś??!!
Odezwij się, kwiatka ode mnie dostaniesz, ale odezwij się! czy to jakiś
protest przeciw weekendowej ciszy? Ja panikara jestem i zaraz się denerwuję...

I tyle. Mam nadzieję, że jutro coś się ruszy...
Obserwuj wątek
    • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 14.08.06, 07:38
      Cały czas jestem tylko w piątek padła Jaśnie Wielmożna Neostrada. Kilka razy się włączała i natychmiast padała znowu. Ciekawe czy skończę pisać ten post. Dziś ma być specjalista. Tylko czy będzie...? Wszak to kolejny długi weekend jest. Dziwny, bo ma poczatek na końcu. Dorko, dziękuję za troskę. Odezwę się po pracy. Jeśli się uda. smile
      • dorka_31 Re: Poszukiwany, poszukiwana... 14.08.06, 08:22
        Neostrada?? Padła??? A ja myślałam, że to tylko nasza lokalna sieć jest taka
        zawodna... Mój informatyk wciąż namawia mnie na Neostradę (w pracy mamy i fakt,
        szybciej chodzi), ale jakoś tak przyzwyczajona do mojego jestem i nie zmieniam.
        Niby ta nasza sieć jest zawodna, ale już numer telefonu di głównego informatyka
        znam i tyle razy z nim gadałam, że przyzwyczajona jestem wink))

Cieszę się, że wszystko w porządku smile)
        • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 14.08.06, 09:08
          Niniejszym ogłasza się, że w tajemniczych okolicznościch zaginęli członkowie Towarzystwa Wszystko Chmielewskie. Ostatnio byli widziani na Forum w piątek tuż przed godziną 16-tą. Jednostki pojawiały się w sobotę i niedzielę ale była to raczej fata morgana i nie był to objaw stały. Za wskazanie miejsca pobytu poszukiwanych grozi wysoka nagroda.
          Komitet Poszukiwawczy.
          • g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana... 14.08.06, 10:36
            Ta nagroda za samego siebie też przysługuje? Jak tak to się zgłaszamsmile)
            Goonia! Odezwij się. Spotkanie się zbliża, będziesz?
            • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 20.08.06, 22:27
              Dziś to prawie wszyscy są poszukiwani. Wymiotło Was na Kamczatkę? Dorka, kto powie dobranoc?
              • dorka_31 Re: Poszukiwany, poszukiwana... 21.08.06, 08:14
                Ochh, przepraszam... Wytłumaczyłam się w wątku powitalnym smile)
                • g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana... 21.08.06, 10:28
                  Personel ani nie pisze, ani nie rysuje rycerza i płaczki, nuda panie, nuda...
                  • bumbecki Re: Poszukiwany, poszukiwana... 21.08.06, 10:50
                    personel odgruzowuje się po urlopie ...
                    smile)
                    • nchyb Re: Poszukiwany, poszukiwana... 21.08.06, 11:40
                      ja się już znalazłam...
                      • groha Re: Poszukiwany, poszukiwana... 21.08.06, 11:56
                        a ja się zaczynam gubić...
                        • asia.sthm Re: Poszukiwany, poszukiwana... 21.08.06, 12:02
                          ja tez zatracona, ale zywa jeszcze
    • dorka_31 Re: Poszukiwany, poszukiwana... 21.08.06, 12:36
      No, widzę ze powolutku się rozkręca smile)
      Jak widać, poniedziałki są trudne... wink
    • mzrr21 Re: Poszukiwany, poszukiwana... 21.08.06, 14:47
      Zaginęła małza!
      • g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana... 21.08.06, 14:50
        Po tajnym spotkaniu. Podejrzane...
        • dorka_31 Re: Poszukiwana Małża 21.08.06, 14:58
          Heh, hej, gdzie jesteeeeś!!! Małża, odezwij się i opowiedz o spotkaniu!
          • lylika Re: Poszukiwana Never_enough 21.08.06, 15:02
            Wczoraj wyszła z młodzieżą na poszukiwanie bursztynu z zatopioną złotą muchą.
            Chyba nie uwolniła tej zatopionej i nie odlecieci wszyscy z bzykiem?smile
          • maalza Re: Poszukiwana Małża 22.08.06, 09:47
            Jestem, moi kochani, jestem. Wczoraj miałam postny dzień jesli chodzi o forum,
            gdyz rano musiałam iśc do lekarza. A to znaczy, ze spoźniam się do pracy, a to
            znaczy, że nie mogłam sie odrobić z zaległościami. W domu do 23
            czytałam "Wszystko czerwone", aby ochłonąć wink
            • lylika Poszukiwana Dorka 28.08.06, 17:23
              Czy to się wypad przedłużył, czy znalazło się jakieś lepsze towarzystwo i o nas się zapomniało?
              • dorka_31 Re: Poszukiwana Dorka 28.08.06, 20:11
                Jestem! Właśnie wróciliśmy smile)
                Tylko informuję, bo nie mam czasu na więcej. Ciekawa jestem kiedy przeczytam
                zaległe posty... No i jak wyszło spotkanie (a może ktoś zrobi raport?) smile)
                Torby jeszcze nie rozpakowane, zdjęć narobiłam masę, na skrzynce jakieś 200
                maili, więc przez najbliższe dni mam co robić.
                Pozdrawiam wszystkich.
                Dorka.
    • edeka5 Re: Poszukiwany, poszukiwana... 28.08.06, 18:46
      Dla mnie najbardziej niepokojąca jest nieobecność Aganioq.
      • lylika ...Poszukiwany, poszukiwana... 04.09.06, 22:24
        Poszukuję siebie. Czy ja jestem dzisiaj na forum czy nie? Całkiem straciłam orientację.
    • mzrr21 Re: Poszukiwany, poszukiwana... 05.09.06, 07:48
      A cóz Ci dzisiaj, że znaleźć się nie możesz?
      • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 05.09.06, 08:18
        mzrr21 napisała:

> A cóz Ci dzisiaj, że znaleźć się nie możesz?
        To było wczoraj. Chyba wiatr chciał mnie wywiać.smile
        • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 28.09.06, 23:52
          A gdzie jest Xkropka i Berek? Że o innych nie wspomnę.
          • g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana... 29.09.06, 12:42
            Berek przebiega czasami.
            • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 08.10.06, 20:22
              Znowu poszukiwane prawie całe Towarzystwo Chmielewskie. Wciągnęło was jak w czarną dziurę.smile
              • asia.sthm Re: Poszukiwany, poszukiwana... 08.10.06, 21:11
                e tam, bagno wciaga, dziury nie wciagaja. Te czarne to daleko i ja w nie nie
                wierze.
                • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 08.10.06, 21:39
                  asia.sthm napisała:

> e tam, bagno wciaga, dziury nie wciagaja. Te czarne to daleko i ja w nie nie
                  > wierze.
                  ...
                  Nie wierzysz, że Czarne Dziury Kosmiczne? Przecież przez taką właśnie dziurę przecisnął się Gżdacz i trafił akurat na Wielką Naradę pod Auspicjami /Auspicje leżą niedaleko Krakowa/ na której różni bardzo mądrzy uczeni zastanawiali się własnie co to ta dziura. W tej sytuacji uczeni postali jeszcze trochę nad dziurą i poszli, no bo jeśli jest Gżdacz, który z niej wyszedł to i dziura musi być.
                  Nieprawdaż?
                  • asia.sthm Re: Poszukiwany, poszukiwana... 08.10.06, 21:57
                    > Nieprawdaż?

Prawdaz!
                    Ten owad z bursztynu tez cos w tym sensie nadawal.. przy wodce to bylo i
                    prawie mu uwierzylam.
                    Gżdacz jest ,mowiac zwiezle, dowodem naukowym i moge sie pod jego ciezarem
                    ugiac.
                    Co wiedza naukowa to wiedza naukowa. Chociaz nasza Gurua twierdzi:
                    - trzniać naukowo !!

to bylo o pieczarkach, wiec dziur nie dotyczy.

Oj ale sie upisalam jednym palcem, paznokcie maluje na pomaranczowo, kolor jak
                    prawie "sraczka po nagietkach", za malo tego groszkowego w pomaranczy wink)
                    • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 08.10.06, 22:12
                      Absolutnie musisz się ugiąć. Tym bardziej, że Gżdacz jest tak samo realny jak Pciuch, który zamieszkuje Czas. To znaczy, że można go zobaczyć tylko wtedy kiedy się żyje kiedy indziej. Jeża na przykład możemy zobaczyć dziś. Pciucha wyłącznie jutro albo wczoraj. Ale to nie znaczy, że go nie ma.smile
                      • asia.sthm Re: Poszukiwany, poszukiwana... 08.10.06, 22:30
                        W Pciucha absolutnie wierze od samego poczatku, nawet mi nie trzeba bylo
                        tlumaczyc. Pojelam od pierwszego kopa.

Nadal zawadza mi szesc godzin, to tak w dziedzinie Czasu nadmieniam. O 2,00
                        ostatniej nocy zrobilam sie glodna jak wilk, chociaz jeza nie wytrywalam.
                        A jutro do pracy i trzeba bedzie normalnym byc.
                        • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 08.10.06, 22:35
                          asia.sthm napisała:
                          > A jutro do pracy i trzeba bedzie normalnym byc.
                          ...
                          Ja bym raz poszła nienormalna. Niechby zobaczyli! I w ogóle ciekawe co by zrobili?!smile))
                          • hieroglif1 Re: Poszukiwany, poszukiwana... 09.12.06, 17:07
                            siostra, Ty jesteś TAK Kosmiczna, że tylko ludzie z radia przebijają cię o
                            Miecz Kosmiczny. Uwierz.
    • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 28.10.06, 21:33
      Gdzie jest Never? Po spotkaniu w Warszawie przepadła jak sen jaki złoty. Ktoś Ją wie?
      • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 30.10.06, 15:16
        Krzyśka też wcięło. Urlop ma?
      • never_enough Wyjaśnienie 01.11.06, 10:47
        Po naszym spotkaniu wyjechałam w delegację na kilka dni. Emocjonalne tornado,
        trąba powietrzna, nagłe ocieplenie, potop... i inne tym podobne ... a teraz
        epoka lodowcowa. Dużo rzeczy się pokręciło.... Mam nadzieję, że chociaż w
        nikłym stopniu tłumaczy to moją nieobecność wink
        Gdzież bym śmiała zaniedbywać forum z przyczyn banalnych wink)
        • lylika Re: Wyjaśnienie 23.11.06, 10:16
          Ja już straciłam cierpliwość. Gdzie jest Never??? Sekcja Trójmiejska proszona o wyszpiegowanie i dostarczenie na forum żywej lub... coś tam.
          • smitte Re: Wyjaśnienie 23.11.06, 10:43
            Sekcja Trójmiejska informuje, że nikt nie widział, nikt nie wiewink
            • never_enough Re: Wyjaśnienie 24.11.06, 19:33
              Przeprowadziłam się... Zapraszam, bo metraż wydatnie się zwiększył. Kiedy
              spotkanie u mnie...i ogólnie nad morzem???
              Wróciłam po 2 tygodniach delegacji.
              Podłączyli internet. Chociaż nie umieli.
              Pozdrawiam wszystkich.
              Może nie czas to i miejsce, ale: KOCHAM WAS!
              Nic na to nie poradzę!
              smile))
              • never_enough Re: do Smittie 24.11.06, 19:37
                A czy sekcja Trójmiejska chciałaby się spotkać?
                • smitte Re: do Smittie 24.11.06, 22:32
                  Sekcja Trójmiejska chcieć to by może i chciała, ale czasu jej permanentnie
                  brakuje, więc na razie nie chce obiecywać, bo wolne ma tak o tej porze dopiero.
                  I pada na pysk szczerze mówiąc. Ale pozdrawia sekcja nadmorską koleżankę rękami
                  i nogamiwink)))))))))))
                  • never_enough Re: do Smittie 25.11.06, 19:58
                    Znajdziemy na to sposób! Mam nadzieję, że się spotkamy smile))
              • edeka5 Re: Wyjaśnienie 24.11.06, 20:58
                never_enough napisała:
                > Kiedy spotkanie u mnie...i ogólnie nad morzem???

Jestem jak najbardziej ZA.
                Uwielbiam morze, kocham Gdańsk - a tak dawno tam nie byłam.
                Trzeba już teraz rozpocząć akcję agitacyjną, to może zwołamy się do wiosno-lata smile
                • groha Re: Wyjaśnienie 25.11.06, 13:07
                  O Boże, nad morzem...?! Chcę! Chcę! Mamy gdzie spać w Gdańsku, więc gdyby
                  naprawdę udało nam się dogadać kiedyś z terminem (a czemu ma się nie udać? po
                  sabatach wierzę nawet w niemożliwesmile, to natychmiast się pakujemy i jesteśmy.
                  Małża też, na pewno. Bo nam obu Trójmiasto podobnie bliskie jest, a morze, to
                  już w ogóle.
                  Neverku, gratuluję nowego domu! Niech Wam się dobrze i szczęśliwie w nim
                  mieszka. I ogromnie się cieszę, że znowu masz internet, bo brakowało nam Ciebie
                  na forum. Jakoś smutniej bez Twojego pięknego uśmiechu, czy coś... smile
                  • stara.gropa Re: Wyjaśnienie 26.11.06, 14:30
                    Przecież wyjazd do Trójmiasta mamy ustalony na maj. Jak zaczniemy teraz
                    uzgadniać szczegóły, to do maja zdążymysmile
                    • edeka5 Re: Wyjaśnienie 26.11.06, 16:26
                      Maj? A to nie za chłodno nad morze??? A śniegu już nie ma?

A tak wogóle to moja rodzina zaczyna ustalać Bieszczady na maj.
                      • never_enough Re: Wyjaśnienie 26.11.06, 16:34
                        Maj jest dobry smile)), ale stosunkowo chłodny nad morzem. Od lat obserwuję pogodę
                        nad morzem i wiem, że najlepszy jest czerwiec. Czy pogoda nas zmoże nad
                        morzem? wink Zapraszam smile)) Cieszę się smile))
                        Sekcja Trójmiejska powinna się skupić w celu wzorowej organizacji
                        przedsięwzięcia smile))
                        • stara.gropa Re: Wyjaśnienie 27.11.06, 07:03
                          A nie mówiłam ,że jak teraz zaczniemy, to zdążymysmile))
                        • ewanka215 Re: Wyjaśnienie 27.11.06, 12:27
                          Hm... czy aby przynależeć do sekcji Trójmiejskiej wystarczy mieszkać w
                          Trójmieście, czy trzeba spełnić jeszcze jakieś inne warunki, a jeżeli tak to
                          jakie... Ja je chętnie wszystkie spełnię jak tylko bedę potrafiła najlepiej, bo
                          chętnie bym się znalazła w Trójmiejskiej sekcji i służę wszelką możliwą pomocą
                          przy organizacji spotkania smile))
                          Nawet mogę komuś zaproponować nocleg, bo w moim świeżo wynajętym mieszkaniu mam
                          dodatkową wersalkę, a do maja się pewnie już dam radę rozapkować, chociaż kto to
                          wie, na razie po weekendowym pakowaniu i przeprowadzaniu sie mam dosyć i tylko
                          patrzę na te wszystkie rzeczy z nadzieją, że same wsykoczą z kartonów, worków i
                          walizek do szaf smile
                          • smitte Re: Wyjaśnienie 28.11.06, 11:10
                            Czuję się troszkę zobowiązana, bo sto lat temu, w pra początkach forum zostałam
                            mianowana szefową sekcji Trójmiejskiej i to sama pani Stara Gropa (hehe) była
                            łaskawa mnie na listę wpisać. Jak pisałam wczesniej, z powodu niemania czasu na
                            nic z chęcią się zrzeknę tej zaszczytnej funkcji i pozostanę obserwatorem z
                            doskoku. A więc stanowisko do wzięcia i róbta sobie z nim co chcetawink)))))
                            A odpowiadając na pytanie ewanki, myślę, że można podciągnąć sekcję Trójmiejską
                            do miejsca, gdzie mieszkasz ( a gdzie to?), bo entuzjastycznych członków trzeba
                            hołubić gdziekolwiek by nie mieszkali.
                            Pozostaję z szacunkiem, z chęcią się w miarę możliwości czasowych of kors,
                            dołączę do komitetu powitalnego. Czy przygotujemy bukiety kwiecia dla każdego,
                            czy jeden zbiorczy?
                            • ewanka215 Re: Wyjaśnienie 28.11.06, 11:58
                              Mieszkam w Gdańsku, konkretnie na Starówce, więc to chyba żaden problem, żeby
                              podciągnąć to miejsce pod sekcję Trójmiejską smile i członkiem będę bardzo
                              entuzjastycznym i aktywnie uczestniczącym we wszelkich działaniach TWCh smile

A co do tego kwiecia, to ja proponuję bukiet zbiorczy plus obrzucić wszystkich
                              kwieciem majowym na powitanie (jakieś bzy, konwalie i inne takie)... Będzie miło
                              i pachnąco smile))
                              • lylika Poszukiwana Szefowa! 05.12.06, 09:50
                                Czyżby poszła na pocztę bez obstawy i została aresztowana za zakłócanie porządku?
                                • lylika Re: Poszukiwana Szefowa! 05.12.06, 10:31
                                  Coś i się wydaje, że Groha też jest zamieszana w zakłócanie, bo też przepadła. A mówiła ostatnio o poczcie i zapałkach. Chociaż pożaru w mojej okolicy nie było tylko zalanie.smile
                                  • stara.gropa Re: Poszukiwana Szefowa! 05.12.06, 10:33
                                    Jestem i cały czas czuwam.
                                    • lylika Re: Poszukiwana Szefowa! 05.12.06, 10:34
                                      Z Grohą?
                                      • lylika Re: Poszukiwana Szefowa! 05.12.06, 10:35
                                        I z paczką?
                                        • stara.gropa Re: Poszukiwana Szefowa! 05.12.06, 10:41
                                          Bez paczki i bez płaczkisad
                                          • dorka_31 Re: Poszukiwana Szefowa! 05.12.06, 10:43
                                            Uchhhh, co ta poczta sobie wyobraża?! Toż to czas leci!!!
                                            • lylika Re: Poszukiwana Szefowa! 05.12.06, 10:59
                                              dorka_31 napisała:

> Uchhhh, co ta poczta sobie wyobraża?!
                                              ...
                                              Poczta sobie wyobraża podwyżki.
                                • g0p0s Re: Poszukiwana Szefowa! 05.12.06, 11:07
                                  Albo za sianie zgorszenia w miejscu publicznym, jeżeli paczka by się nieco
                                  rozpakowałasmile
                                  • lylika Re: Poszukiwana Szefowa! 05.12.06, 11:29
                                    Szefowo, fama głosi, że G0p0s chce się z Tobą umówić na randkę. U mnie. Będę za przyzwoitkę.smile
                                    • stara.gropa Re: Poszukiwana Szefowa! 05.12.06, 11:30
                                      Jak z przyzwoitką, to nie idę!
                                      • lylika Re: Poszukiwana Szefowa! 05.12.06, 11:32
                                        To ja zamknę oczy.smile
                                        • ida14 Re: Umawiacie sie i umawiacie, 06.12.06, 19:50
                                          a nikt nie pamieta, że Ponidzie było juz klepane. sad
                                          • lylika Re: Umawiacie sie i umawiacie, 06.12.06, 20:24
                                            Ale chyba nie w grudniu???
                                            • ida14 Re: Umawiacie sie i umawiacie, 06.12.06, 20:32
                                              Nie w grudniu tylko właśnie wiosną, a ja tu widze Trójmiasto, Bieszczady. Moja
                                              Mala Ojczyzna dyskryminowana...
                                              • lylika Re: Umawiacie sie i umawiacie, 06.12.06, 20:50
                                                Wiosna ma trzy miesiące, akurat się zmieści i Ponidzie.smile
                                                • lylika Krzyyyysieeek! 08.12.06, 14:54
                                                  Gdzieżeś Ty?
                                                  • goonia Re: Krzyyyysieeek! 08.12.06, 17:17
                                                    Musial byl sie przykleil do swiezo lakierowanej podlogi, albo opary go
                                                    opanowaly i sie nie nadaje.
    • dorka_31 Re: Poszukiwany, poszukiwana... 03.01.07, 12:28
      No i znowu Lylika zniknęła bez słowa...
      Hop hooop, Lylikaaaa, gdzie jesteś?!?!
      ...Czy ktoś ją wie?
    • dorka_31 Re: Lylikaaaa... 04.01.07, 08:22
      Czy ktoś wie gdzie jest Lylika???
      ...martwię się, bo od wczoraj jej nie ma...
      • edeka5 Re: Lylikaaaa... 04.01.07, 10:40
        Dorka, spokojnie
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=47815896&a=54604591&t=1167903226776
        • dorka_31 Re: Lylikaaaa... 04.01.07, 11:44
          Wiem, wiem... Ale co ja poradzę, że panikara jestem?
          wink
          • g0p0s Groooooohę 04.01.07, 11:46
            za to gdzieś nam wcięło.
            • groha Re: Groha obecna! 04.01.07, 12:24
              Tylko wczoraj mnie nie było, za co najmocniej przepraszamsmile
              Za to Lylika nieobecna na amen. Już się nawet trochę niepokoję, czy aby nie
              zrobiła jakiego głupstwa... Bo przy moim remanencie coś napomykała, że się
              zabije i potem będzie tego żałowała. I głową niemo kiwała... Lyliko, ja tylko
              żartowałam! Ożyj! Ja już nie będę, obiecuję!
              • maalza Re: Groha obecna! 04.01.07, 12:36
                Według tego, co jest w wątku "Witam!" Lylika ma kłopot z komputerem czy też
                internetem. Spokojniesmile
    • groha Re: Nie wie ktoś kolegi G0p0sa? 08.01.07, 13:33
      A Szefowej? A Pana Barona Von und Zu? Stęskniłam się, czy coś.
      • g0p0s Ja go wiem, 08.01.07, 14:12
        a co z resztą, to już nie.
        • ida14 Re: Ja go wiem, 09.01.07, 00:30
          A za mną to nikt nie tęskni. Jesli tak to nie wracam wcale tongue_out
          • groha Re: Tęskni, tęskni 09.01.07, 02:21
            tylko nie chce przeszkadzać. W nauce i tym, no... życiu osobistym smile
            • ida14 Re: Tęskni, tęskni 10.01.07, 15:32
              HAHA!! Moje zycie osobiste jest wprost SZALONE, tak szalone, że wcale go nie
              ma. Nauka.... hmmmm... nie mam nic przeciwko przeszkadzaniu mi w nauce. Juz
              ferie od piątku.
    • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 23.01.07, 09:24
      Poszukiwani członkowie Towarzystwa. Tu widzę same niedobitki i to tylko od czasu do czasu. Nadaliście się na bagaż i wysłali w nieznanym kierunku? smile
      • maalza Re: Poszukiwany, poszukiwana... 23.01.07, 10:14
        Zdecydowanie tak smile Leczymy niesmak po kłótni trzech panów.
        • asia.sthm Re: Poszukiwany, poszukiwana... 23.01.07, 10:22
          trzech panów w lodce?
          Jakiej klotni ?
          Zapracowany czlowiek czasem, dzis tez wsiakne w otchlani bilansu rocznego.
          Buchalterem jestem smile)

PS Paznokietki dzis wyjsciowe wink)
      • g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana... 23.01.07, 11:11
        Powagarować nie można?
    • 36krzysiek Re: Poszukiwany, poszukiwana... 29.01.07, 12:34
      Sensu szukam. W czajniczku ni mo.
      • groha Re: Poszukiwany, poszukiwana... 29.01.07, 12:50
        Szukam, szukania mi trzeba...
        Zmień służącą wink
      • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 29.01.07, 13:07
        36krzysiek napisał:

> Sensu szukam. W czajniczku ni mo.
        ...
        Ty masz prawdziwie wielkopańskie fanaberie. Szukasz czegoś czego nie ma. smile
        • 36krzysiek Re: Poszukiwany, poszukiwana... 29.01.07, 13:24
          No własnie powoli dochodzę do takiego wniosku że sesnu ni mo, nie tylko w
          czajniczku, i nawet najlepsza słuzba tu nic nie pomoże. Ech!!! Jak ja uwielbiam
          jęczeć! Jestem po lekturze Jak wytrzymać... Przydało by się jeszcze jedno : Jak
          wytrzymać ze sobą ! smile))
          • stara.gropa Re: Poszukiwany, poszukiwana... 29.01.07, 13:27
            Przydało by się jeszcze jedno : Jak
            >
            > wytrzymać ze sobą ! smile))

Dobry pomysł, bo czasami jest to trudne do wykonania. A najgorsze, że nie można
            uciec od siebiesmile
            • edyta95 Re: Poszukiwany, poszukiwana... 29.01.07, 14:28
              a Neverek to gdzie się podziewa? widział ktoś
              • mariurzka Re: Poszukiwany, poszukiwana... 29.01.07, 17:18
                A o mnie to juz nawet nikt nie pamięta... Że mnie nie ma... Psikro...
                Pozdrawiam w zabieganiu i zawikłaniu rodzinno-osobisto-sama nie wiem jakim
                • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 29.01.07, 18:39
                  Oczywiście, że pamięta, ale zapowiadałaś, że Cię długo nie będzie, więc nie alarmujemy. Całuski i wpadaj. smile
                • g0p0s Re: Poszukiwany, poszukiwana... 30.01.07, 10:54
                  Oczywiście, że pamiętamy. Wprawdzie się nie załapałem na koncerty, ale pamięć o
                  sekcji śpiewaczej nie wybrzmiałasmile)
    • groha Re: Poszukiwany, poszukiwana... 30.01.07, 11:53
      Mariurzka??! O matko, o matkosmile Wróciłabyś na częściej, bo popatrz, jak ja
      okropnie po polskiemu piszę, gdy wiem, że nie ma w pobliżu pani od polskiego,
      wiesz - pańskie oko konia tuczy, a poza tym przecież tęsknimy też normalnie, z
      ludzkich względów, więc wróć, co? smile
      P.S. Sekcja kanadyjska zaginęła w całości. Wraz z Idą. Małży nie ma. Never -
      nieobecna. Mrowie, a mrowie znikniętym jest, a ty człowieku siedź i martw się
      oraz kombinuj, czy aby nic się nikomu nie stało i czy wszystko u nich w porządku...
      • mariurzka Re: Poszukiwany, poszukiwana... 30.01.07, 16:06
        Grohuś, ja bym wróciła nie tylko na częściej, ale i na stałe, aż byście mnie
        dość mieli!!! Z wielką chęcią, niestety życie mnie jak to mówią "przycisło" i
        jakoś puścić nie chce... Pocieszam się myślą, że za czas jakiś może będzie
        lepiej. Pozdrawiam najgoręcej jak tylko mogę - Ciebie i wszystkich
        chmielewszczyków!
        • lylika Re: Poszukiwany, poszukiwana... 31.01.07, 17:39
          Groszka nam zaginęła. Zawirusowało Cię Groszko razem z komputerem? To kurujcie się oboje i wracajcie, bo forum czeka z utęsknieniem. smile
          • mzrr21 Re: Poszukiwany, poszukiwana... 31.01.07, 18:02
            O mnie sie nikt nie martwi, marnego sms-a mi żałują.
            Dobrze, jak ta chceta, przepraszam nie odzywam się.
            • edyta95 Re: Poszukiwany, poszukiwana... 01.02.07, 08:29
              obiecanki cacanki smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka