Dodaj do ulubionych

Przerwa weekendowa

01.09.06, 15:18
Rozpoczynam przerwę weekendową.
Będę kurowac nóżke
Obserwuj wątek
    • xkropka Re: Przerwa weekendowa 01.09.06, 16:59
      Ja zaczęłam cjuż od wczoraj - przez cały tydzień doskwierało mi niewyspanie. W
      końcu postanowiłam na piątek wziąć urlop. MałegoŻonka spakowałam i wysłaąm na 2
      tyg. w teren, a sama byczyłam się w łóżku do 15. Doooobrze mi smile

A jutro jadę na grzyby...
    • nchyb Re: Przerwa weekendowa 01.09.06, 17:20
      > Będę kurowac nóżke
      lewą czy prawą?

To miłego weekendowania i miłego i owocnego kurowania. A co nóżce dolea? Bo
      może coś przegapiłam, jeżeli wątek był o nóżce to przepraszam...
    • eulalija Re: Przerwa weekendowa 01.09.06, 20:36
      Jutro o świcie wypuszczam pierwszy odcinek "Siedliska" i odjeżdżam. Nie w dal,
      nie w siną, ino na grzyby, nie będzie mnie, zależnie od podaży grzybów, długo,
      bardzo długo, okropecznie długo.
      • lylika Re: Przerwa weekendowa 01.09.06, 21:00
        A ja znowu "na stanowisku". Nigdzie nie wyjeżdżam, gości przyjmuję, jutro mężydła imieniny. Mam trochę więcej niż zwykle pichcenia. Miłego weekendu.
        Może jednak ktoś zostaje i trochę mi potowarzyszy...
        • groha Re: Przerwa weekendowa 01.09.06, 22:38
          Melduję, że nie przewiduję żadnej przerwy weekendowej i będę na stanowisku, jak
          zwykle, ku chwale i tak dalej. Jutro wybywam pod Łysicę, na sabat z towarzyszką
          Edytąsmile Ale wieczorem będę, bo przecież trzeba zdać sprawozdanie, czy nam się
          miotły nie zacięły, albo co innego, prawda? A poza tym, wieczorami to ja zwykle
          bywam, szczególnie późnymi, bo to jedyna pora, gdy mogę sobie pogadać z
          zaoceanicznymi dzieciątkami. Dawniej bywało, że również, jakże miło i
          inteligentnie - z Wołoduchem, ale on już tego nie lubi chybasad
          • ida14 Re: Przerwa weekendowa 02.09.06, 01:12
            Hehe, jeszcze ze mna możesz smile
          • woloduch1 Re: Przerwa weekendowa 02.09.06, 02:37
            groha napisała:

> zaoceanicznymi dzieciątkami. Dawniej bywało, że również, jakże miło i
            > inteligentnie - z Wołoduchem, ale on już tego nie lubi chybasad

Groho!

Poczulem sie dotkniety w czule miejsce, ale, ze jestem czlowiekiem (podobno)
            dobrze wychowanym, nie powiem w jakie. Przeciez to Ty od dluzszego juz czasu
            chodzisz spac z kurami, tzn. przed polnoca. A mnie ostatnio rozklad dnia sie
            zmienil...

Pozdrawiam

Woloduch
            • woloduch1 Re: Przerwa weekendowa 02.09.06, 02:50
              Zapomnialem dodac, ze Ty tez obiecalas cos napisac w pewnych watkach... i nic...
              Obrazilas sie na nas... czy moze na mnie?

Pozdrawiam

Woloduch
              • groha Re: Przerwa weekendowa 02.09.06, 12:19
                Bardzo Cię przepraszam, Wołoduchu, nie chciałam, naprawdę nie chciałam Cię
                dotknąć w nic, a już broń Boże, w jakieś czułe miejsce. W dodatku tak przy
                wszystkich? W życiu! Też jestem dobrze wchowanasmile O żadne obrażanie proszę mnie
                nawet nie pytać, bo nie używam, nie wiem o co chodzi i w ogóle nie znam tego
                słowa. Jeśli więc czasem Cię wołam, to tylko tak, żeby sprawdzić, czy jesteśsmile
                Pewnie, że pamiętam, co obiecałam i słowa dotrzymam. Ale wiesz, wcale nie jest
                łatwo napisać bajeczkę dla Wołoducha. Wciąż mi w z niej wyłażą, na przemian: a
                to mędrzec, to Dziadek, to znów jakiś czerwonoręki... Mówię Ci, łatwo nie jest.
                Tajemniczy z niego gość... wink
                • woloduch1 Re: Przerwa weekendowa 02.09.06, 15:52
                  Wykrecasz kota ogonem, Groho kochana. Przeciez napisalem, ze ostatnio chodzisz
                  spac z kurami i nie ma Cie na forum w godzinach (obecnie) dla mnie odpowiednich.
                  Jednakowoz bardzo mi milo, ze sprawdzasz, czy jeszcze zyje... A co do
                  woloduchowej tajemniczosci, to coz... (bezradne rozlozenie rak) - ten temat byl
                  podobno poruszany na wrzesniowym spotkaniu w sierpniu. Byla na nim Goonia, ktora
                  osobiscie sie z ta enigma zetknela. Mogla odpowiedziec na wiele pytan... Szkoda,
                  ze na tym zebraniu nie bylas... A przeciez to dla Ciebie tylko potrojny rzut
                  beretem - dwie godziny pociagiem i juz...

Pozdrawiam

Woloduch
                  • groha Re: Przerwa weekendowa 03.09.06, 01:48
                    Też ogromnie żałuję, że nie mogłam spotkać się z Goonią. I to nie tylko z tego
                    powodu, że o nic Jej nie zapytałam, bo choć niedowiarek ze mnie, to bez Jej
                    osobistego świadectwa też wierzę w Twoje istnienie. Choć nie ukrywam, że babą
                    bym nie była, żeby nie wykorzystać sytuacji i nie zapytać o to i owo... smile)
                    P.S. Z kurami, proszę Wołoducha, to chodzi spać kogut. Moje pory forumowania
                    się nie zmieniły i nadal błądzę tu nocami, jak samotna zjawa, niestety.
                    • woloduch1 Re: Przerwa weekendowa 03.09.06, 02:12
                      Moze i Twoje pory forumowania sie nie zmienily, ale pory postowania owszem.
                      Przez cale niemal lato miklas przed polnoca. A to dla mnie znaczy: chodzi spac z
                      kurami! O!

Pozdrawiam

Woloduch
                      • ida14 Re: Przerwa weekendowa 03.09.06, 02:31
                        Tylko moje pory postowania wciaż te same smile Juz od poniedziałku szkoła i znów
                        czeka mnie chodzenie po korytarzach z półprzytomnym wyrazem twarzy ech...
                        • woloduch1 Re: Przerwa weekendowa 03.09.06, 02:52
                          No owszem, Ty, Idusiu, bez zmian. Ale za to pomysl o wdychaniu tych oparow
                          kaganca oswiaty...

Pozdrawiam

Woloduch
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka