mzrr21 06.11.06, 14:18 Idzie rak nieborak, jak uszczypnie będzie znak Znak już jest, rak też. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara.gropa Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 06.11.06, 14:29 Na pewno będzie łagodny i nie będzie szczypał. Odpowiedz Link
lylika Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 06.11.06, 14:40 Wygrasz! Teraz myśl tylko o tym, że wygrasz. W początkowym stadium tego raka wyleczalność jest bardzo wysoka. Masz większe szanse niż użytkownik drogi w weekend. Wygrasz!!! Odpowiedz Link
dorka_31 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 06.11.06, 15:36 Trudno będzie, ale... trzymaj się! MUSI Ci się udać i wszystko skończy się DOBRZE. Wszyscy będziemy tak myśleć, Ty też. A jakbyś zapomniała to będziemy Ci przypominać. Pozytywna energia potrafi zdziałać cuda, a nam jej nie brakuje. Oddamy Ci trochę... Odpowiedz Link
woloduch1 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 06.11.06, 16:39 Zaden taki nie wygra z Prawdziwym Chmielewszczykiem! Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
eulalija Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 06.11.06, 16:57 Będzie wszystko dobrze, przewizualizuj sobie komórki w jakieś smoki a przynajmniej rycerzy, niech już startują do roboty i słuchaj lekarzy. Już zaczynam słać pozytywne fluidy, pierwszy poleciał. Odpowiedz Link
ida14 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 06.11.06, 17:56 Mzrr21 nie mam pojecia co ci powiedziec. Bedzie dobrze Odpowiedz Link
mariurzka Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 06.11.06, 20:20 Nawet najczarniejsze chmury kiedyś odchodzą!!! Musi być dobrze i musisz w to wierzyć!!! Ja wierzę że będzie dobrze!!!! Bo będzie!! Posyłam ci duuuużą dawkę pozytywnych wibracji, niech ci choć troszkę pomogą!! I mocno, mocno trzymam kciuki!! Pamiętaj, wszyscy tu jesteśmy z Tobą!! Odpowiedz Link
g0p0s Zła godzina minie 07.11.06, 11:46 Tydzień z hakiem temu niespodziewanie okazało się, że było bardzo, bardzo źle. Szok. Za tydzień ma być kolejny wynik, jak bardzo prawdopodobne jest BYŁO. Nie chciałem o tym pisać, bo sam odsuwam to od siebie. Nie w sensie zaniechania, ale nie chcę o tym myśleć. Mam nadzieję, że ten wątek szybko spadnie i wszyscy będziemy się szybko cieszyć swoim towarzystwem. Odpowiedz Link
april02 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 07.11.06, 08:12 Powiedz mu, żeby się nie wygłupiał i zjeżdżał gdzie pieprz rośnie, bo jak nie to go pogonimy. Wszyscy razem i dopiero będzie! No! A na poważnie, to trzymam kciuki. Wielu osobom się udaje, Tobie też się uda. Ja w to wierzę a wiara czyni cuda. Dasz radę! Odpowiedz Link
36krzysiek Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 07.11.06, 10:29 Doskonale wiem jak się czujesz. Ja tam wierze w medycyne i lekarzy. Będzie dobrze tylko musisz być silna. Trzymaj się i nie daj się ! Odpowiedz Link
ewanka215 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 07.11.06, 12:05 Trzymaj się i nie daj się. Dużo dużo siły i pozytywnej energii będzie Ci potrzeba, żeby pokonać paskudę, ale uda się... Ze swojej strony przesyłam pierwszą dawkę pozytywnej energii, siłę musisz znaleźć w sobie... Odpowiedz Link
bumbecki Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 07.11.06, 12:45 ale BĘDZIE dobrze, nie "może" tylko na pewno !!! nie ma innego wyjścia !! Odpowiedz Link
lylika Emzerria, Edyta, G0p0s 07.11.06, 15:16 Edyta napisała: No to witaj w klubie. ... Co Wy z tym klubem? Marny on jest a ja znam lepsze. Mogę Was zaprotegować do prawdziwie elitarnych takich jak: =Klub Wystawiania Sztuk Mieszanych w Warunkach Wakacyjnych=, =Towarzystwo Strażackie Ratujące Tych Co Spłonęli Rumieńcem= lub =Stowarzyszenie Długiego Stołu, Długiego Chleba i Krótkiej Myśli Erotycznej=. Oczywiście trzeba spełnić określone warunki i mieć silne poparcie, ale przynależność do Towarzystwa Wszystko Chmielewskie jest najlepszą rekomendacją. Kto chętny? Odpowiedz Link
goonia Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 07.11.06, 16:31 Pocieszamy z calego serca. A najlepiej poczytaj Chmielewska, zdrowo sie odzywiaj a zanim sie obejrzysz bedzie dobrze. Musi i tyle. Odpowiedz Link
mzrr21 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 07.11.06, 16:44 Dobrze, moze i bedzie. Poszłam dzisiaj do Instytutu Onkologii, rano i wyszłam o 15.20. Horror to mało. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 07.11.06, 17:55 Pocieszać Cię? Nie. To nie jest żadna metoda. Ja po prostu żywię niezachwianą pewnośc, że będzie dobrze. I spieszę Ci to donieść. Pewność - nie jakies tam pocieszanie Odpowiedz Link
mzrr21 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 07.11.06, 17:59 Potrzebuję miziania, jak Pobudka Odpowiedz Link
mariurzka Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 07.11.06, 18:29 Miziam cię - co prawda na odległośc, ale bardzo, bardzo mocno i gorąco!!!! Miziu, miziu, miź) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 07.11.06, 18:45 Pomiziać można, dlaczego nie Miziu miziu miziu miziu miziu miziu miziu miziu Miziu miziu miziu miziu miziu miziu miziu miź! Odpowiedz Link
mariken Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 08.11.06, 00:41 to my z małą też miziamy <miziu><miziu> i dokładamy na to jeszcze kota co by ciepło było i trzymamy kciuki i WIEMY, że będzie dobrze!!!! joaśka&co. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 08.11.06, 08:37 Przyjedż na festiwal, to pomiziamy Cię zbiorowo i z całego serca ) Odpowiedz Link
paskudek1 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 08.11.06, 16:18 to ja się dołączam do miziania moje dziecko mówi kimazia kimazia Odpowiedz Link
mzrr21 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 08.11.06, 17:30 Ja bym nawet przyjechała, ale jak wydam 200 stówy na pociąg to raczej nie bardzo znajdę na nocleg. Tak, że chyba odpada. Chociaż przyjechałabym chetnie. Odpowiedz Link
edyta95 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 09.11.06, 18:58 tu nie trzeba miziać tylko dać kopa w tyłek na pobudzenie poza tym 5 dobrych myśli na 1 złą, to tak na początek a ja co tu widzę same marudzenie no i trzasnęłam sama tyle nieprzyjemnych, teraz muszę dużo pozytywów pozdrowionka Odpowiedz Link
kasiakaz1 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 09.11.06, 21:47 Ode mnie masz wiaderko optymizmu, kłębek zdrowia i akumulator dobrej energii. jak się energia w akumulatorze wyczerpie to zawsze możesz go naładować na forum. No i kopa w tyłek na dobre działanie Trzymaj się! Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 09.11.06, 23:11 Dobry wieczor. Ja tez trzymam kciuki. PoZDROWIENIA - w sensie wybitnie doslownym - z TbO. Odpowiedz Link
mzrr21 Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 10.11.06, 07:50 Romy! Ciebie tez tu przygnało Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: A teraz mnie pocieszajcie!!!! 10.11.06, 12:32 Alez ja jestem stalą czytelniczką i Waszą fanką. Nawet wykradlam Wam jeden watek, o: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=50916085 To nie jest tak, ze przeczytalam przypadkiem i napisalam cokolwiek, tylko naprawde sie przejelam. Trzymam wszystkie mozliwe kciuki za bicie rekordow w tempie zdrowienia Odpowiedz Link
goonia Niezmiennie i nieustajaco 10.11.06, 16:48 wszystkim niedomagajacym duzo optymizmu i wiaderko energii, niniejszym sle...... Odpowiedz Link