goonia 31.05.07, 21:11 Juz za chwileczke Za 9 dni Bedziemy sie bawic Ja i Ty Krew sie poleje Z puszki z olejem A w ciemno odwloka sie w trupa zaleje. Wybaczcie, ale nie moglam sie oprzec nic madrzejszego mi do glowy nie chce przyjsc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lylika Re: Odliczanie do WCz 31.05.07, 21:41 Żeby to tylko nie było odliczanie jak na Kosmodromie Bajkonur. )) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Odliczanie do WCz 31.05.07, 22:33 Czyli fajnal kantdałnów mrowie a mrowie )) Odpowiedz Link
goonia Re: Odliczanie do WCz 01.06.07, 02:21 to nie smichy, hihy, tylko trzba wierszyk z 8 wymyslac. ja sie poddaje. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Odliczanie do WCz 01.06.07, 09:21 Eee tam, dziś nic nie trzeba. Dziś nawet zębów nie trzeba myć i uszu)) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Odliczanie do WCz 02.06.07, 23:13 lylika napisała: > Żeby to tylko nie było odliczanie jak na Kosmodromie Bajkonur. )) Uchhh, Ty nawet nie wspominaj, bo ja tu już co mogę to opluwam, odpukuję, krzyżuję itp., co by nic mi nie wyskoczyło (a jak na złość już kilka złośliwych przypadków mi sie pojawiło w kolejnych dniach)! Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Odliczanie do WCz 01.06.07, 17:00 No w obliczu wyników rankingu to spotkanie nabiera tym bardziej uroczystego charakteru... Odpowiedz Link
goonia 8 01.06.07, 21:32 Za 8 dni cos sie przysni ach, to nie sen to jawa jest w ogrodku chrzest lampa czerwona mezczyzna spojona ze sztyletem w! Odpowiedz Link
edyta95 bardzo przepraszam 04.06.07, 12:32 z powodu certyfikacji mojego zakładu pracy, mamy zakaz urlopów na piątek. Bardzo proszę zatem o zamianę mojego człowieka w roli Alicji na inną osobę. Adapter podrzucę wcześniej, na spotkanie wieczorne nikt nie wie czy dotrę, czy będę pracować do nocy. Za zaistniałe kłopoty bardzo przepraszam Edyta Odpowiedz Link
lylika Re: bardzo przepraszam 04.06.07, 13:04 edyta95 napisała: > z powodu certyfikacji mojego zakładu pracy, mamy zakaz urlopów na piątek. > Bardzo proszę zatem o zamianę mojego człowieka w roli Alicji na inną osobę. > Adapter podrzucę wcześniej, na spotkanie wieczorne nikt nie wie czy dotrę, czy > będę pracować do nocy. Za zaistniałe kłopoty bardzo przepraszam > Edyta ... Nie mamy Alicji. Chyba nie mamy Pawła (Mateusz od tygodnia się nie odzywa). Jeszcze kogoś nie mamy? Odpowiedz Link
stara.gropa Re: bardzo przepraszam 04.06.07, 13:09 Melduję posłusznie, że ja trwam na posterunku wiernie, jak pies. Czekam na instrukcje na temat godziny przybycia w celu przygotowania posiłku. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: bardzo przepraszam 04.06.07, 13:10 Aszszszsz...! No to nam sie ta próba strasznie mąci, skoro najważniejsze postacie wypadają... Może dopasować kogoś z tych co będą, a jeszcze niedopasowani, chociaż do najważniejszych osób! Może Papuga? (nie pamiętam już czy miała rolę) Ja bedę starała się wziąć urlop na piątek, ale jeszcze nie wiem. Na razie jednak wszystko wskazuje, że bedę (choć może nie w takim stroju jak bym chciała, ale wobec powyższego to już pryszcz). Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: bardzo przepraszam 04.06.07, 14:02 Zaraza i pomór... Papuga na Alicję! Odpowiedz Link
lylika Re: bardzo przepraszam 04.06.07, 14:19 kocio_pierzaczek napisała: > Zaraza i pomór... Papuga na Alicję! ... Zaklepane. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: bardzo przepraszam 04.06.07, 14:26 kocio_pierzaczek napisała: > ... Papuga na Alicję! I to właśnie miałam na myśli! ) Odpowiedz Link
lylika Re: bardzo przepraszam 04.06.07, 15:22 dorka_31 napisała: > Ja bedę starała się wziąć urlop na piątek, ale jeszcze nie wiem. To znaczy, że będziesz wcześniej? ... Odpowiedz Link
dorka_31 Re: bardzo przepraszam 04.06.07, 15:33 Jak mi sie uda wziąć urlop to bedę A jak się nie uda, to mogę się spóźnić, bo ostatnio pociągi jeżdżą jak chcą... Odpowiedz Link
lylika Re: bardzo przepraszam 04.06.07, 15:36 dorka_31 napisała: > Jak mi sie uda wziąć urlop to bedę > A jak się nie uda, to mogę się spóźnić, bo ostatnio pociągi jeżdżą jak chcą... ... Nie możesz się spóźnić z zabijaniem Edka ) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: bardzo przepraszam 04.06.07, 15:39 lylika napisała: > Nie możesz się spóźnić z zabijaniem Edka ) > Oby tylko Edek się stawił i narzędze zbrodni również (Gopos - pamietaj!) Odpowiedz Link
g0p0s Re: bardzo przepraszam 04.06.07, 15:44 Spoko! Edek i tak musi się znieczulić najpierw Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: bardzo przepraszam 04.06.07, 16:01 To powinien zacząć już we wtorek, bo to trzy dni trwało, z tego, co pamiętam. ) Odpowiedz Link
lylika Re: bardzo przepraszam 05.06.07, 06:59 kocio_pierzaczek napisała: > To powinien zacząć już we wtorek, bo to trzy dni trwało, z tego, co > pamiętam. ) ... Kocio stwierdziła, że Edek od dzisiaj powinien zacząć znieczulanie. Podrzucić eter czy koniaczek wystarczy? Odpowiedz Link
lylika Wakat. 05.06.07, 07:11 Prawdopodopodobnie mamy nieobsadzoną rolę Pawła. Mateusz konsekwentnie milczy i nie odpowiada na maile. Kto mógłby być dublerem? Rolę Alicji przejmuje Papuzińska -przez aklamację)- i na żadne grymasy, fanaberie i muchy w nosie niech sobie nie pozwala, bo na to będzie czas po premierze jak już zostanie gwiazdą. ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Wakat. 05.06.07, 10:13 Czy ktos moglby cichcem podeslac mi telefon Papuzinskiej ? Tylko niech ona sie nie dowie jesli nie wie po co mi . No same klopoty z moja rola: bazant nastawiony byl na Edyte, a teraz na nowo musze te cholere tresowac. Kukurydzy juz mi zabraklo - wiecie jakie to bydle żerte? Odpowiedz Link