chiara76 10.08.07, 13:46 nie wiem, czy już o tym mowa była, jak tak, niech admin skasuje ten wątek. Od poniedziałku w Lecie z Radiem około 11.40 będzie "Lesio" czytany przez Kwiatkowską. Ja już się nie mogę doczekać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g0p0s Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 10.08.07, 13:53 Baronie! Hop hop! Ciekawe jak z pierwszego odcinka wybrną. Odpowiedz Link
groha Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 10.08.07, 14:01 Pierwszy odcinek opowiedzą własnymi słowami Odpowiedz Link
ewa9717 Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 10.08.07, 18:43 Cudeńko. Pamiętam! Odpowiedz Link
woloduch1 Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 10.08.07, 18:59 Rany boskie! Czy ktos moze nagrac calosc na plytke? Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
the_dzidka Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 10.08.07, 21:25 Matko jedyna! Dożyłam tej chwili! Sterroryzuję współpracke,ale słuchac będę! Odpowiedz Link
lylika Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 10.08.07, 22:34 To trzeba kochani bardzo precyzyjnie zorganizować. Wszyscy, którzy mają możliwość - nagrywają. Sami wiecie, że złośliwość przedmiotów martwych może przekroczyć wszelkie wyobrażenie. Jesli kilka osób będzie nagrywać, to jest szansa, że zbierzemy do kupy wszystkie odcinki. Zgłaszać udział!!! PROSZĘ! Pięknie proszę. Najpiękniej jak umiem, proszę. No... niech będzie. Na kolanach proszę. Odpowiedz Link
groha Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 11.08.07, 00:06 Ja bym mogła, gdyby to było w godzinach nocnych, słowo daję. Odpowiedz Link
mimbla.londyn "Lesio"... 12.08.07, 12:27 Ludzie! Ludzie! Blagam! Prosze najmilej,najgorecej! Blagam nagrajcie! Odwdziecze sie,bardzo serdecznie prosze! ****************************************************** Zmienic miejsce to zmienic los. ****************************************************** Odpowiedz Link
dorka_31 Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 13.08.07, 08:14 Po raz pierwszy ucieszyłam się, że u mnie w pracy tylko Jedynka odbiera ...Ale za to nagrać nie mam jak... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 13.08.07, 11:08 Kochani, czy uszka gotowe? Falują na wietrze w oczekiwaniu na Lesia? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 13.08.07, 11:37 Falują! Start! )) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 13.08.07, 11:40 Na razie jeszcze gra muzyczka... Odpowiedz Link
dorka_31 Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 13.08.07, 11:53 Krótko, prawda?... I do tego tak od środka... Ale i tak miło sie słuchało Odpowiedz Link
the_dzidka No niestety, mnie nie powaliło. 13.08.07, 11:55 Może to efekt tego, że jako pierwszy został wybrany fragment z końcówki drugiej historyjki. Może inny fragment byłby lepszy. Ale przyznam, że oczekiwałam czegoś... bardziej Owszem, miło się słuchało, ale prawde mówiąc, nic specjalnego. No nic, zobaczymy, co będzie jutro Odpowiedz Link
dorka_31 Re: No niestety, mnie nie powaliło. 13.08.07, 12:03 Przypuszczam, że jutro bedzie dalszy ciąg tego co dzisiaj... A jak inne opinie? Kto jeszcze słuchał?? Odpowiedz Link
lylika Lesio Kwiatkowskiej 13.08.07, 12:11 Zawsze mówiłam, że Chmielewska jest nie do filmowania ani nawet do czytania na głos. Jednak interpretacja Kwiatkowskiej jest jedyna do słuchania. Przez to jest absolutnie wyjątkowa i wyjątkowo specjalna. Sam pomysł rozpoczęcia od środka końcówki drugiej części jest tak genialny, że lepsze byłoby tylko czytanie od tyłu. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Lesio Kwiatkowskiej 13.08.07, 12:48 Faktycznie, fragment wyrwany ze środka nie zrobił wrażenia. Oby do jutra. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Lesio Kwiatkowskiej 13.08.07, 13:50 słuchałam .... no cóż... chyba nastawiałam się na tornado, a to był zwykły wiaterek... Odpowiedz Link
groha Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 13.08.07, 14:56 Akurat jechałam taksówką i poprosiłam pana kierowcę, żeby mi włączył, co też uczynił bez szemrania, hihi. Załapaliśmy się na ostatnie parę zdań, za to potem długo przypominaliśmy sobie, gdzie mogliśmy być wtedy, gdy Lata z Radiem słuchało się wszędzie, a Lesio leciał pierwszy raz. Kojarzył tylko panią Kwiatkowską, treści ni w ząb, ale chyba się zainteresował. Oczywiście, powiedziałam, że następnym razem sprawdzę, czy przeczytał. Mam numer boczny jego taksówki Odpowiedz Link
bumbecki Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 14.08.07, 11:52 kurcze... spóźniłam się zamiast czatować na dzisiejszy odcinek to się za pracę wzięłam ( Odpowiedz Link
blue_eyes Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 14.08.07, 11:55 no to błąd, odcinek wylosowano świetny - powitanie Bobka ech, odświeżyłam sobie Lesiowe łzy.... Odpowiedz Link
the_dzidka Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 14.08.07, 13:26 A ja miałam TC z Angolami o 11:30, buuuu... Odpowiedz Link
lylika Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 16.08.07, 12:02 Nie dość, że od końca, to jeszcze niekompletne. ( Odpowiedz Link
dorka_31 Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 17.08.07, 12:18 Dodałabym jeszcze, że jak dla mnie to te odcinki są stanowczo za krótkie... Kiedyś daaawno temu (byłam jeszcze w podstawówce) gdy też był czytany "Lesio" w odcinkach, trafiłam na fragment z gaśnicą To było coś! Radio grało w tle, nie wiedziałam nawet co czytają, ale zaczęłam słuchać i po niedługim czasie kwiczałam ze śmiechu. ...Oczywiście potem zaczęłam poszukiwania owej książki, uwieńczone sukcesem dopiero pod koniec liceum Odpowiedz Link
maalza Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 20.08.07, 11:37 Kurczę, ma ktoś złapany PR1 w Krakowie? Dzisiaj napisałam sobie kartke, zeby nie zapomnieć o Lesiu, a radia nie umiem przestawic :- (((( Odpowiedz Link
maalza Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 20.08.07, 12:00 No i guzik z pentelką, Lesio przeleciał mi koło nosa Odpowiedz Link
the_dzidka A dzisiaj było świetnie! 20.08.07, 19:29 Popłakałam się nad radiem Dialog (?) Lesia z dziewiczo przekorną stodołą, przy milczącym współudziale naczelnego inżyniera Odpowiedz Link
lylika Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 20.08.07, 19:44 Masz rację, można było się popłakać, usmarkać i zakasłać - tak zrobiłam )). Stanowczo za krótkie te odcinki. Odpowiedz Link
blue_eyes Re: od poniedziałku w radiowej Jedynce "Lesio"... 27.08.07, 12:03 czy ktoś to jeszcze słyszał, czy ja mam przesłyszenia? prowadzący beztrosko powiedział, że mamy (słuchacze) rozkoszować się Lesiem, bo już niewiele go zostało... czyli w tym tygodniu koniec?! nie dość, że dziwnie, nie dość, że poucinane, to jeszcze 1/3 tylko? 2/3-psa ogrodnika mówimy nie! Odpowiedz Link