lylika 05.09.07, 07:34 Jak ślicznie pada. Wróciłam z psiego spaceru i jesteśmy obie do wyżęcia. Po co ja brałam prysznic rano? ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edeka5 Re: Cześć! 05.09.07, 07:48 Dobrze, że jeszcze mam sandały. Woda spokojnie przepływa pod stopą i niczego nie muszę wyżymać Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Cześć! 05.09.07, 08:18 Witam! U mnie parasolka schnie. A ja powoli sie budzę... Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Cześć! 05.09.07, 09:15 Witam wszystkich w ten śliczny, słoneczny poranek. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 05.09.07, 10:57 Witam! Otworzylam oczęta i zastałam porę desczową.... Cóż by tu rzec... Buuuu..... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 05.09.07, 11:51 He he , a nas dzis pieeeeknie ! W poniedzialek zostalam zbita gradem jak nieboskie stworzenie, a spieszylam sie na pociag wiec schowac sie i przeczekac nie dalo rady. Wczoraj zmoklam w ulewie jak pies do samych majtek ) Tez sie spieszylam na ten sam pociag i dalej w bardzo waznej sprawie. Dzis moge sie wlasciwie opalac jak mi sie pracowac odechce. Slonce do was przyjdzie, znaczy po dwoch zmoknieciach. Niech kazdy uczciwie odwali dwa przemoczenia i .... lato lato lato Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 05.09.07, 11:55 Właśnie odpracowałam drugie zmoknięcie. A mężydło zameldował, że udaję się na Słowację ale ma kłopot z dojazdem na Łysą Polanę, bo śnieg po kolana, )) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 05.09.07, 12:36 W Zachodniopomorskiem pogoda szwedzka, czyli błękitno-żółta, nawet dość ciepło! Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 05.09.07, 12:54 W kalendarzu czarno na białym, że jest lato. Nawet kalendarze kłamią. Też zupełnie bez sensu brałam rano prysznic. Za jakąś godzinę wezmę trzeci. Na psicę po porannym spacerze zużyłam trzy ręczniki a i tak nie wytarłam jej do sucha. Lylika, a jak Tycio? Czy już je? Witam Odpowiedz Link
jolunia01 Re: Cześć! 05.09.07, 20:27 Ewo9717, Jakie sprzyjają? i jakim prowincjuszom? U mnie na prowincji (ściana wschodnia) padało cały dzionek - z pewnym urozmaiceniem, co prawda, bo do jakiejś 13 lało, a później tylko padało, momentami wręcz pokropując. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 05.09.07, 20:33 Widać niebiosa dziś ino tym na zachodzie (tyż rubieżom) robiły w miarę dobrze... Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 05.09.07, 16:06 Rano trochę zjadł, ale zaraz potem zakopał się w pokrowce, które leżą na dole na tapczanie i ani myśli wyjść. Pukam w puszkę, szuram miską, ale żadnego odzewu. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 06.09.07, 07:33 Bezchmurnie i słonecznie. Ciepło! Czy to dalszy ciąg darów ze Szwecji? Odpowiedz Link
jotka13 Re: Cześć! 06.09.07, 08:31 Cześć, jeszcze mi się buty suszą po wczorajszym deszczyku ;-(( Odpowiedz Link
edyta95 Re: Cześć! 06.09.07, 09:12 cześć jakaś ..... grzebała mi w ustawieniach forum, nie mam już ulubionych i nie mam czasu godzinami poprawiać po durnych administratorach, uj, źle mi się zaczął ten dzień Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 06.09.07, 09:23 Coś się próbuje przejaśniać. I jakoś ciut cieplej. Dziś mnie okienka do logowania nie dało. Zamknęłam i otworzyłam przeglądarkę, podziałało Witam. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Cześć! 06.09.07, 09:28 Cześć gdzie bezchmurnie i słonecznie ???? u mnie jedyna różnica w porównaniu z wczoraj - nie leje Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 06.09.07, 10:02 toz mowilam, ze dwa przemoczenia na kazdego i dopiero sie poprawi. I czesc mowie, zeby nie bylo , zem zle wychowana. Milego, owocnego mokniecia, najlepiej na prosto od fryzjera. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Cześć! 06.09.07, 10:20 asia.sthm napisała: > Milego, owocnego mokniecia, najlepiej na prosto od fryzjera. A żebyś wiedziała! Właśnie wczoraj miałam umówionego fryzjera Też mi się pogoda musiała trafić... Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 06.09.07, 11:48 Hej hej Żółta Morda nieśmialo robi, co może) Życzę niemoknięcia dziśDorka, pomyślo o zbliżających się wywczasach i miej w nosie descyk) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Cześć! 06.09.07, 11:54 Słonko wylazło! ) Dziś to ja już mogę miec w nosie wszelkie opady, ale wczoraj fryzura mi zdechła Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 06.09.07, 12:10 Fryzurę do reanimacji natentychmiast!!) Usta usta albo co inszego Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 06.09.07, 13:10 Cześć urlopowe. Ja tam wszystko mogę przeżyć ze śpiewem na ustach - trzydniowe przeczekiwanie deszczu, rozmiękłe buty, mokre strąki na głowie, a nawet reumatyzm. Ale kiedy nagle zamyka mi się przed nosem drzwi do tutaj i zaczyna mi się wmawiać, że moje własne, używane od zawsze, hasło jest nieprawidłowe, to też mi ręce opadają. Do cholery, czy ci spece od portalu, nie mogli tego swojego nowego dzieła przetestować najpierw na sobie? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 06.09.07, 13:32 Wedleg mnie to wczoraj straszny burdel sie zrobil. Polecialam z awantura na FoF, a tam juz byla gotowa awantura, wiec tylko nawarczalam dla porzadku. Dzis sie zreperowalo logowanie i ulubione wrocily. Nigdy nie jest tak zle zeby jeszcze gorzej byc nie moglo...a wtedy to tylko uznac to za smieszne i czesc. Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 06.09.07, 13:34 groha napisała: > Ale kiedy nagle zamyka mi się przed nosem drzwi do tutaj i zaczyna m > i > się wmawiać, że moje własne, używane od zawsze, hasło jest nieprawidłowe A może jest? Skąd możesz wiedzieć co w chwili obecnej jest prawidłowe a co nie ) > Do cholery, czy ci spece od portalu, nie mogli tego swojego > nowego dzieła przetestować najpierw na sobie? Lekarze też nie próbują działania leków na sobie )) Groszka, nie denerwuj się, u mnie działa wyjście z wyszukiwarki i wejście ponowne. Wedle mojej własnej spiskowej teorii dziejów, chodzi o obejrzenie większej liczby reklam. Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 06.09.07, 13:55 eulalija napisała: > A może jest? Skąd możesz wiedzieć co w chwili obecnej jest > prawidłowe a co nie ) > Nie wiem. Ale hasło jest moje. MOJE! Jak szczoteczka do zębów i kalesony. Które mogą być nawet w żółte kaczuszki, nikomu nic do tego. > > Lekarze też nie próbują działania leków na sobie )) > A szkoda. Moim zdaniem powinni. Zamiast na szczurach, na przykład. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 06.09.07, 14:42 Ha, z dostępem czy z ustępem, u nas nadal pięknie i bardzo ciepło. Wiem, że wkurzam, ale tak całkiem po cichutku liczę na cieplejsze noce do kompletu, bo może uda się w tym roku choć na perykopową jeszcze zejść? Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Cześć! 07.09.07, 08:05 Witam słonecznie i przedurlopowo ) Ciepło jeszcze nie jest, ale świeci, więc będzie Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 07.09.07, 09:17 Nie pada? Nie wieje? Czy ja jestem w moim kraju? Witam. Odpowiedz Link
felis2 Re: Cześć! 07.09.07, 12:25 Jak to nie pada??? Pada. Trzeci dzień pada i wcale nie wygląda jakby chciało przestać. Na szczęście niedawno kupiłam sobie kalosze, wprawdzie nie z krokodyla, ale i tak deszcz przestał być tak obrzydliwy jak kiedyś. Kalosze wyciągają ze mnie dziecko: z satysfakcją włażę w co większe kałuże Chlapać nie muszę, ale wlezieniu nie mogę się oprzeć Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 07.09.07, 13:41 felis, zazdroszczę tych kaloszy)) Chyba sobie też sprawię!! Jeju, jaka to frajda była tak se wleźć, se postać i se nie przeciekać)) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 07.09.07, 14:11 moje gumiaki, te z krokodyla, juz czekaja niecierpliwie. Poki co nadal w sandalach latam ... na zasadzie co sie wleje to sie samo wyleje. U nas dzis zimno jak piorun, ale morda jest ladna. Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 07.09.07, 23:42 Nie wiem, sama nie wiem, czy to warto.... Taka piosenka była. Pamiętacie? Stale mi sie przypomina jak włażę na forum i do nikogo gadam. Smutno mi tak samej. I straszno też. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 08.09.07, 00:33 Słyszę, ale znowu to Niemczysko schowało przede mną informację, kto to spiewał. Rawik? Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 08.09.07, 00:33 Ale fajnie. Nikogo nie ma. Mogę się robrykać jak źrebak. Pofolguję sobie jak nigdy dotąd. Mogę nawet powiedzieć: Ząb, zupa , dąb. Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 08.09.07, 00:50 No, możesz się nawet pomylić, Lyliko i nikt się nie oburzy, serio ) A "Nie wiem, czy to warto" śpiewała Kasia Sobczyk z Czerwono-Czarnymi. Na bank. Jak dziś pamiętam, bo niejeden wieczór przepłakałam przy tym rzewnymi łzami. Z miłości, rzecz jasna. Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 08.09.07, 08:35 Dzień dobry. Dobry i piękny, od rana morda na niebieskim. Dzisiaj będzie przyświecać mi hasło Grohy; "Zesraj się a nie daj się". Dużo roboty mam. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 08.09.07, 08:54 Oglaszam, ze ide wlasnie na kurs " Jak obchodzic sie z ludzmi w sytuacji kryzysowej i jak sobie dawac rade w kryzysie" Gdyby nie uczyli o zestaj sie, a nie daj sie, to wejde na podium i ich naucze )) Zimno i pada wiec mozna sie poedukowac. Fajnej soboty wszystkim. Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 08.09.07, 12:49 Asiu, naucz ich, naucz, jako i nas nauczyłaś, że zesraj się, a nie daj się, to najlepsza metoda w sytuacji kryzysowej, niech też wiedzą A u mnie wreszcie... tylko ciii... żeby nie usłyszało: nie pada! Bierzemy więc łuki w juki, odwłoki w troki i hajda na koń! Tatarzyn zbój, okrutny zbój, nie zwycięży nas nigdy tralala. Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 08.09.07, 22:05 Padam na ćwasz. Kiedyś widziałam, w kamienicy w której mieszkałam, kartkę takiej treści: Pszestańcie śfinić jusz padam na ćwasz. Dozorcowa powiesiła ten komunikat. Ja też padam. Jutro pogadam. Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 09.09.07, 08:43 Już kropi a nawet pada. W kościach łamie, będzie jeszcze woda z nieba. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 09.09.07, 11:33 Szaro, buro, ponuro. Ale za to zapach mam ładny, bo suszę jabłka i gruszki. Grzyby zeżarliśmy, jako te Jasie nie doczekały suszarki... Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 09.09.07, 23:05 To ja chyba się położę, bo się chwieję, a przysięgam, że żadnych procentów nie używałam. Zdam tylko jesze relację z Zakopanego. "Szedłem sobie przez Gęsią Szyję i Psią Trawkę. Bardzo udana wycieczka. Trochę lało. Chciałem sprawdzić, czy można dojść do samych Wodogrzmotów. Lało ostro. Bardzo udana wycieczka. Wyszedłem dużo niżej, jakieś pół godziny, zaczął padać śnieg, bardzo udana wycieczka, po ścieżkach spływała woda z ziemią, więc szedłem tak po zboczach, bardzo udana wycieczka, zaczął padać deszcz ze śniegiem, doszedłem do Morskiego Oka i zjadłem szarlotkę, bardzo udana wycieczka i zabrałem się busem. Bardzo udana wycieczka. Wróciłem na kwaterę, wszystko zdjąłem, słowo daję. wziąłem dwie aspiryny. No... bardzo udana wycieczka. Chyba wrócę we wtorek". Odpowiedz Link
edeka5 Re: Cześć! 10.09.07, 08:04 ...i na dodatek trzeba się doubrać, w jakieś rajstopy czy co? Tragedia. Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 10.09.07, 09:34 No, zmarźluchy powinny już otrzepywać z moli czapeczki, szaliczki, rękawiczki, reform czas nastaje )) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 10.09.07, 10:28 Tia, właśnie myślałam żeby się dobrać do zimowych wełnianych zapasów) Witam!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 10.09.07, 10:43 > ....., reform czas nastaje )) To juz czas na cieple gacie? Ja przeczekam do pierwszych przymrozkow. Fajnego poniedzialku. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 11.09.07, 06:53 A to zapalę światło, coby wszystkim rozjaśnić dzień. Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 11.09.07, 08:17 Ponoć tak samo ma być jutro i pojutrze, na poprawę pogody można liczyć w następnym tygodniu. Witam. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 11.09.07, 10:43 Cześć Kochani!! Poprawimy sobie pogodę w piątkowy wieczór))) Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Cześć! 11.09.07, 10:59 Ooooooo raaaanyyyyy! Jaaaak mi sięęęę niiiiic nieeeee chceeeee! Bleeee! Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 11.09.07, 11:07 Nooo, gdyby nam się tak chciało, jak nam się nie chce, to wokół by był raj mlekiem i miodem płynący. Sorry, patrzę jak ocieplają budynek obok, duuuuuuża rzecz ... Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Cześć! 11.09.07, 11:43 Cześć, to ja, wróciłam! Od razu wpadłam jak śliwka w kompot, ale na pociechę wkręciłam sobie w pracy w tzw. zwis oświetleniowy 4-żarówkowy, co go mam nad głową, żaróweczkie w odcieniu soft mandarine. Jakby weselej się zrobiło. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Cześć! 11.09.07, 15:29 Mam nową rozrywkę - czytam namiętnie komentarze forumowiczów pod newsami politycznymi. Doszedłem do wniosku, że zamiast robić te wybory dać każdemu po wyszczerbionym nożu i chajda gdzies na pole A najgorsze to to, że sam mam ochotę złapac jakąś podręczną halabardę i stanąć do boju Czas na klina psychicznego - Całe zdanie nieboszczyka. Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 12.09.07, 08:09 Mgła kryje ziemię ) Jak pójdzie w górę, będzie całkiem do bani, jak osiądzie, będzie szansa na widniej. Witam ) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 12.09.07, 09:14 Ała ała, migdał boli, buuu.... Cześć Wszystkim. Ała, ała..... Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 12.09.07, 12:10 Dzień dobry. Wpadłam na chwilę, żeby dowiedzieć się, czy wszyscy zdrowi i by powiedzieć, że tęsknię za Wami, jak chol... no, bardzo. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Cześć! 12.09.07, 14:14 Witam po przerwie, częściowo niezamierzonej. Kurczę, ile do nadrobienia w czytaniu. Miłego popołudnia. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 12.09.07, 15:06 Ajajajaj! Jak ta kobieta pieknie rodzi ! Wiem o czym mowie...to znaczy nie wiem czy juz, ale powinna. Pomozcie przec Klarisie, bo inaczej do renty z brzuchem zostanie. I ladnie przeponowo oddychac prosze : Hmmmm pffuuuuu Klarisko, sciskaj za reke po kolei... ile kto wytrzyma )) Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 12.09.07, 15:24 O matko kochana, to już? Zaciskam mocno kciukasy za Klarisę i dzieciąteczko. Nie męcz mamy, maluszku, wyskakuj szybko i zdrowo na ten świat, migusiem! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Cześć! 12.09.07, 18:54 Hop, hop, a ja dzisiaj karmiłam żubry i dziki. Bo byłam w Białowieży, a co! A w ogóle, to objeżdżam Podlasie. Do zobaczenia w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 12.09.07, 18:58 A ja na grzybach miałam bliskie spotkanie z sarenką! Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 12.09.07, 19:02 Ojej, sarenki... Ojej, żuberki)) Też byłam w Białowieży, w maju) I Podlasie cudne, nie? Ewo, Twoje wyrazy współczucia chyba mi pomogły, bo po herbatkach z malinkami i innych septolete do dzioba podawanych zrobiło się całkiem znośnie i nawet w pracy dzień przeżyłam. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 12.09.07, 19:05 No to pokciuczę jeszcze trochę na wszelki wypadek )) Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 12.09.07, 22:49 Psia kość, coś za szybko w tym roku nastał ten okres gardlany. Papużko, walnij w migdał alkoholowym koglem-moglem, może zapomni, że bolał Właśnie miałam pytać, gdzie podziewa się nasz Królowa, a tu okazuje się, że włości wschodnie objeżdża. Jak Bona Sforza, co majniej Asiu, no i co z tym porodem? Bo nie wiem, czy dalej przeć Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 12.09.07, 22:57 przeć !!! ... bo paniczowi sie nie spieszy. Moze rowerek tam ma... albo buty narciarskie i mu wesolo. Bo czytac, to jeszcze nie czyta. Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 12.09.07, 23:12 Na pewno ma cieplutko i przytulnie, to i nie dziwota, że wyjść mu się nie chce. To dalej trzymam kciuki za oboje i pomagam w wypychaniu dzieciątka na ten śliczny świat, jak się da. Trudno, w końcu panicz musi się zdecydować na ten wysiłek, innego wyjścia nie ma. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 14.09.07, 12:03 Hej, wczoraj o 11 Klasisa, z niewielka pomoca przyjaciol ), powila syna Aleksandra. Ja wrzeszcze HURRAA i ze wzruszeniem donosze. O szczegoly prosze Edyte meczyc. Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 14.09.07, 12:42 Ufff... Przytulam oboje do serducha i życzę zdrowia, szczęścia oraz wszelkiej pomyślności. Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 14.09.07, 12:50 Ekstra! Niech się zdrowo chowa, niech się szybko nauczy czytać. Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 13.09.07, 06:48 Budzik to nie jest mój ulubiony instrument muzyczny. Witam. Czy już się urodziło? Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Cześć! 13.09.07, 07:00 Bry. Też mam budzik. Taki żywy i nie posiada przycisku OFF. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 13.09.07, 08:15 Na zachodnich rubieżach na razie po japońsku: jako tako. Ale będzie lepiej! Ma być! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 15.09.07, 08:12 W oczekiwaniu na komunikaty samopoczujne zapodaję, że u nas zapowiada się piękny dzień. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Cześć! 15.09.07, 10:37 Kłaniam się. Piękna sobota - morda daje ostro. Miłego łikendziku wszystkim. Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 16.09.07, 12:59 JUż jestem nazad Pogoda mało wyraźna, wiatr nieco arktyczny. Witam ) Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 16.09.07, 13:44 A u nas w miarę ciepło. Straszniem zgrzybiała, bom z lasu wróciła. Na sztuki mrowie a mrowie, ale na objętość tak sobie, bo malutkie. Zgrabne cholery i jedrne, zakonserwuję ich urodę w occie. Mniam. Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 16.09.07, 17:43 Witajcie! Ogłaszam powrót do świata bezgorączkowców) Ale na wszelki wypadek dziś jeszcze nosa nie wyściubiałam za próg, coby jutro w pełni władz wszelkich być Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 16.09.07, 18:14 Witajcie ludzie! U nas zimno jak piorun i grzybow nie ma, skandal. Uswirglo mi wszystko. Wejde se do wanny ))))) Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 17.09.07, 07:46 Cześć. Słoneczko jest, pogodnie jest i ciepło ma być. Od razu inne życie. Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 17.09.07, 08:19 Prawie nie wieje, świeci jak głupie, temperatura też nie tragiczna, w cieniu 12 Celsjuszków. Witam poniedziałkowo ) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 17.09.07, 10:50 Nio, i to są piękne warunki dla rekonwalescentów do wystawiania dzioba za próg. Witam słoncznie!! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 17.09.07, 14:36 Nieźle się trzymało, prawie letnio, ale chyba mu zaczyna brzydnąć. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 18.09.07, 06:37 A porobię za latarnika, coby się wstawało lepiej! Pstryk! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 18.09.07, 08:53 Jesien idzie, nie ma na to rady. Ale fajnie..tak ogolnie <Staszek> Spalimy go żywcem! <Leszek> Jak można spalić kogoś piwem? Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 18.09.07, 11:33 A ja zapytuję grzecznie i z czystej, babskiej ciekawości - kto mi podarował paskudnego, gardlanego wirusa? Gadać zupełnie nie mogę, zgroza. Nic, przejdzie, ale że można takie coś załapać od samego czytania o bolącym migdale, to nie przypuszczałam Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Cześć! 18.09.07, 11:53 Pewnie ja. Bo też go mam. Groho, chylę czoła przed Twą kobiecą intuicją, w zeszłym tygodniu raczyłaś porównać mnie do Bony, a ja wtedy właśnie odwiedzałam grób Barbary Radziwiłłówny. Ale przysięgam, że nikogo nie otrułam, chyba że bezwiednie. Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 18.09.07, 12:24 Stara Gropo, ja na lekturach Auderskiej wychowana, więc wielki szacunek i sympatię do JKM Bony posiadam i w żadne jej trucicielstwo nie wierzę. To tylko wroga propaganda, bo Bona wielką królową była i koniec. Jak JKM Stara Gropa. Tylko, że podobno Bona, na koniec, zwiała od nas z wielką forsą, a Stara Gropa chyba nie bardzo miała z czym... ) Odpowiedz Link
myszwkropki Re: Cześć! 19.09.07, 07:35 Dzieńdobrydzieńdobry. Dzień zimny. Ale świeci, nie jest najgorzej. Miłej środy. Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 19.09.07, 08:52 Chłodny wiatr wieje. Tylko 12 Celsjuszków. Ale widno, jakoś radośnie. Witam środkowo tygodniowo Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 19.09.07, 10:12 <Alanie> w sumie to mam ochotę na coś szalonego <Alanie> na coś nowego... <Alanie> świeżego... <met> śledzia w czekoladzie? <Alanie> myślałam raczej o założeniu nowej strony netowej, ale śledź w czekoladzie brzmi smacznie ^^ <met> :ł Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 20.09.07, 07:39 Kłaniam się państwu. Może dzisiaj uda mi się trochę z Wami pobyć. Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 20.09.07, 08:13 Słoneczko świeci Witam i do deski do prasowania zmykam. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Cześć! 21.09.07, 08:07 Cześć. Jejku, nie mam czasu nawet dobrze zajrzeć na nasze forum. Zaległości mi się robią. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Cześć! 21.09.07, 10:03 Cześć. Mnie też już prawie nie ma - do poniedziałku. Piszcie grzecznie przez weekend. A co tam, niegrzecznie też może być... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 21.09.07, 10:22 Mnie dzis tez nie ma Kurde w mor.. jaki piatek mi sie trafil! Ale wam wszystkiego najlepszego zycze i sciskam. Odpowiedz Link
jotka13 Re: Cześć! 21.09.07, 10:54 Cześć,a ja jestem i to w domu ) Słoneczko świeci, zaraz wybywam na bazarek i do biblioteki, chyba trochę przetrzymałam książki... Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 21.09.07, 11:19 Cześć! Wszyscy już sobie poszli? To przykro. Ja niestety jestem i nigdzie nie wychodzę, bo sił mam tylko tyle, żeby paluszkami lekutko poruszać, ale nic to, grunt, że się jeszcze żyje. Aha, o pogodzie coś tu trzeba, więc powiem, że jest po prostu prześlicznie. Przez okno widzę. Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 21.09.07, 14:04 Nadal jestem, ale jakby mnie prawie nie było. Jakby tu salonowo to określić? No, inne pomieszczenie jest teraz moim faworytem Mam tylko cichutką nadzieję, że to nie grypa żołądkowa. Oj latają te wirusy bezkarnie, bezkarnie. To nie jest w porządku mój żołądku Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 21.09.07, 15:31 Zagrypionym ahoj!! Żołądkowym hej hej!!! To przejdzie!! Groho, mam nadzieję, że już lepiej dziś, z okazji słońca? Ida, czy nóżki trochę cieplejsze?) Eulalijo, trzymaj się tam!! Paskudne to jak nie wiem co, ale mija na szczęście. Ja się żegnam do poniedziałku, bo z racji wydobrzenia odwiedzę Mamusię i jadę nach Krakau. PA!!! Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 22.09.07, 09:11 Cześć Kochani. Dziś tak pięknie, że nasze chorowitki szybciutko staną na nogi. Od pięknej pogody przechodzi szybciej niż od aspiryny. Zdrówka! Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 22.09.07, 13:40 Jeśli ktoś tu jeszcze dzisiaj zajrzy, w co raczej wątpię, to z góry witam cieplutko, sobotnio, letnio, słonecznie, jednym słowem - ślicznie, jak za oknem. W tak pięknych okolicznościach przyrody i tego... niepowtarzalnej, dzielnie postanowiłam stanąć na nogi. Patrzę - nie moje... A nad wodą czeka las, w którym ciągle nie ma nas. Życie przecież piękne jest i miłe, więc dlaczego momentami podłe bywa, jak diabli, tego zupełnie nie rozumiem. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 22.09.07, 15:04 No to zajrzałam! I optymistycznie pozdrawiam ręcamy czarnemy od pługa, tfu! - od obdzierania maslaków ze skóry! Odpowiedz Link
edeka5 Re: Cześć! 22.09.07, 15:39 No i cześć. Wychodzę z pracy. Maślaków zazdroszczę. Mogę poobierać jak załapię się na duszone Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 22.09.07, 17:56 Maslakow ani nic podobnego nie mam ale za to ...UWAGA!! Jaaaagoody jaaggooody jagooooooo !! prosto z lasu Borowki tez. Palce czarne, ze o jezyku nie wspomne...Ja i dziecko mamy najczarniejsze. W lodowce jeszcze pol litra jagod..za malo na tarte, doczernimy wnetrze jedzac je luzem z mlekiem i pocukrzone. Te jesienne wlasna slodycza nie grzesza. Za to z sympatii dla izby chorych lumbago mnie polamalo. Mowia, zeby na zimnym nie siadac bo sie wilka zlapie. Wilka nie zlapalam ale juz wczoraj mnie pokrecilo, jeszcze przed jagodami, taka pokrecona poszlam w las. Nie dam sie i juz. A wogole to spoznione czesc. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 23.09.07, 08:25 Ja też, choć ciemność widzę, ciemność! Mgłłłłłłłłłłłaaaaaaa...... Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 24.09.07, 08:51 Ślicznie jest. Wiatr nie wieje, słoneczko świeci. Piękne lato mamy tej jesieni. Byłyśmy z psicą na długim spacerze, aż żal było wracać. Witam pogodnie ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 24.09.07, 10:04 robota> najpiękniejsze słowa jakie usłyszeliscie od swojego chłopaka,męża...dziewczyny? <nicki> jesteś cudownym człowiekiem i wspaniałą kobietą <magda> jesteś moim słońcem <acid> OBIAAAAAD!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 24.09.07, 10:17 jeszcze jeden kwiatek i lece zarabiac na chleb )) <ruda m@lpa> Jesteś za zakazaniem produkcji monotleneku diwodoru? <ruda m@lpa> To głowny skladnik kwaśnych deszczy. <ruda m@lpa> Postać gazowa tej substancji powoduje poparzenia. <adam> nie <ruda m@lpa> Chcesz zeby Cie to zabiło? <adam> wali Cie... to woda <adam> H2O <ruda m@lpa> Wykształciuch! -.-' <adam> monotlenek bo jedno O a diwodór bo H2 <ruda m@lpa> Ide szukac innego debila <lol> <ruda m@lpa> Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 24.09.07, 15:20 Cześć!! Donoszę, że Kraków stoi i pozdrawia Smok takoż. A może by tak smoka do Arki ulepić? nieeee, Gurua nie pisała nic o smokach.. A szkoda.. Idę postawić sobie monotlenek diwodoru na herbatę Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 24.09.07, 15:42 Uważaj na czajnik, bo ten wredny monotlenek przyspiesza korozję metali. ) Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Cześć! 24.09.07, 17:40 Mono tlenek diwodoru nosi rowniez nazwe "podtlenek wodoru". Nie wiem wszakze czy jest to nazwa handlowa, naukowa, czy jakas inna... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 25.09.07, 07:23 Jak się miewacie tej jesieni? Ładna wszak, nieprawdaż? ) Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 25.09.07, 09:21 Jeszcze chłodkiem powiewa ale kolorystycznie jest prześlicznie. Niebo we właściwym kolorze, słoneczko świeci, pierwsze liście na drzewach zaczynają żółknąć. Witam ) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 25.09.07, 11:11 Mokotów się melduje) Po chmielewsku, okolice Wiktorskiej Taką mam pracę w klimacie) Kasztanowe buziaczki!!! Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 26.09.07, 07:47 Halo! Białość, białość widzę. Nic nie widzę. Patrzę, a ja oczu nie mam. No, mgła jest, a ja przy mgle świra dostaję. ) Odpowiedz Link
eulalija Re: Cześć! 26.09.07, 08:02 Buuuuuuu buuuuuuu buuuuuuu - sygnały ratunkowe nadaję ) Dobrze, że psica węch ma z gatunku prima sort, do domu jakoś ze spaceru trafiłam ) Witam. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Cześć! 26.09.07, 09:14 Rozejdzie sie, ta mgla znaczy. U mnie ladnie, czego i Wam zycze w samiutka srode. Buzka. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Cześć! 26.09.07, 13:00 Na zachodniej rubieży słonecznie i ciepło wbrew zapowiedziom meteowrózbitów. I psychopaci pogodowi mają się nieźle! Odpowiedz Link
lylika Re: Cześć! 27.09.07, 07:19 Coś widzę. Żółtą mordę widzę jak walczy z pierzyną. Coraz później wstaje i ma za swoje. Miłego dnia. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: Cześć! 27.09.07, 10:16 Cześć. Piękny dzień. U mnie gra właśnie podwórkowa orkiestra dęta, od 20 minut wariacje nt. Gdybym miał gitarę. Odpowiedz Link
jotka13 Re: Cześć! 27.09.07, 11:05 Cześć, wesoło tam u Ciebie A mnie się dziś Groha śniła, zajmowała się przygotowywaniem sałatek, szczególnie jedna mi utkwiła w pamięci - cała zielona z elementami pokrzywy i brokuł. Odpowiedz Link
groha Re: Cześć! 27.09.07, 11:42 Hej, hej Jotko, czy to był koszmar? Chyba nie kazałam Ci tego jeść, mam nadzieję? ) Odpowiedz Link
papuga_ara Re: Cześć! 27.09.07, 18:53 Groha, czemu Ty mi nie możesz się przyśnić? Ja nie wiem, jak wyglądasz( Zróbmy coś z tym) Wyślemy sobie jakieś cuś typu foto na gazetowego mailika??? Odpowiedz Link
goonia Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 27.09.07, 23:18 Przyszlam i oczom nie wierze, ktos narozrabial i wszystko pomieszal na forach. Dopisac sie nie mozna, tylko do konkretnego wpisu, wszystko jakas malenka trzcionka, rozpacz w kratke. Wracam skad przyszlam, ale jeszcze wroce. hi hi Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 28.09.07, 06:58 No, dziś jestem pierwsza! Odpowiedz Link
lylika Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 28.09.07, 07:43 Gratulacje Gropo! Witam serdecznie wszystkich. Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 28.09.07, 08:55 Dołączam do powitań Czy wszędzie dziś tak szaro?... Odpowiedz Link
eulalija Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 28.09.07, 09:39 Dziesiąta dochodzi a ja się nie mogę dobudzić, powieki już przyszyłam do czoła, bo bym na zapałkach zbankrutowała. Witam. A może mi się to tylko śni? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 28.09.07, 10:00 Juz dziesiata na zegarze wszystkie hmm hmm poszly spac tylko jedna hm hm hm hm ..... dalej zapomnialam ( Milego piatku. U nas sa szanse na przejasnienie Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 28.09.07, 10:56 Ja wiem, że snów się nie opowiada w inteligentnym towarzystwie, ale nie mogę się pozbyć jego natręctwa. Otóz śniło mi się, że Fronczewski recytował wiersz-humoreskę Guruy o brzozie, co to sobie rosła w mieście koło domu ale jej sie nie podobało i chciała się przeprowadzić w naturalne okolice, tu była, tam była, aż w końcu wylądowała na pustyni i uschła. Jak mi bum cyk cyk, ten Fronczewski w nocy rymem gadał i byłu do tego obrazki! Jeszcze mi w oczach stoją. A wiersz był z początków literackiej przygody Guruy. Czy jest jakis lekarz na sali? Odpowiedz Link
groha Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 28.09.07, 13:19 Podobno sny opowiada się w każdym towarzystwie, natomiast w inteligentnym, gdy nie ma o czym gadać, wtedy gada się o pogodzie P.S. Papużko, chcesz mieć koszmary nocne z kimś, kto wygląda, jak groźna pani profesor? )) Rany boskie. Odpowiedz Link
lylika Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 29.09.07, 07:45 Witajcie. Wieczorem była burza, w nocy też padało, ale teraz czyściutkie niebo i żółta morda w całej krasie. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 29.09.07, 08:48 Gdzieś to sine i mokre musiało się podziać, ale czemu u nas, gdy ja się akurat na grzyby wybierałam? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 29.09.07, 09:34 Sine i mokre mam i wicherka ktos dolozyl w ramach promocji. Gumiaki z krokodyla sobie dzis ponosze. Sobota jak ta lala znaczy )) Odpowiedz Link
lylika Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 30.09.07, 08:07 Dzień dobry. Pięęęknieee jest. Odpowiedz Link
myszwkropki Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 30.09.07, 09:34 Dzień dobry. Pięknie, tylko śpiąąąącoooo jakoś. Miłej niedzieli wszystkim! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 30.09.07, 10:42 E, zaraz pięknie. U nas na prowincji najwyżej tak sobie, znowu wszystko poszło do centrali )) Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 30.09.07, 15:32 Witam! Taka jesień to moze być... Zwłaszcza w lesie już robi się ładnie Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 30.09.07, 17:34 Dwie ostatnie wlasne poziomki znalazlam )) Po wczorajszej deszczowichurze dzis cudny i cieply dzien Odpowiedz Link
lylika Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 01.10.07, 07:40 Cześć. Jest ktoś? Odpowiedz Link
dorka_31 Re: Witam! czy u Was forum tez dziwnie wyglada. 01.10.07, 08:18 Dołączam! Ładnie dziś świeci... U Was też? Odpowiedz Link