lylika 05.01.08, 22:43 Bardzo współczuję mojej imienniczce, bardzo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Zmarł Edward Kłosiński (*) 05.01.08, 23:02 Smutno (*) W samiutka Wigili pisala w swoim dzienniku tak: "Jak powiedział do mnie kilka dni temu mój mąż leżąc od wielu dni na oddziale intensywnej terapii z ciężkim zapaleniem płuc, które się przyplątało: Nie denerwuj się. Nie mam zamiaru umierać na byle co jak mam raka! " a w samiutkiego Sylwestra tak: "Życzę miłego Sylwestra i Szczęśliwego Roku 2008! Najserdeczniej dla wszystkich Państwa! Co do mnie. Mój mąż dziś wraca ze szpitala do domu. Kryzys zażegany. Sylwestra spędzam z widownią teatru POLONIA a Nowy Rok witam w domu z rodziną. Raz jeszcze Szczęśliwego nadchodzącego Roku! Gwiazdki z nieba." Odpowiedz Link
eulalija Re: Zmarł Edward Kłosiński (*) 05.01.08, 23:07 Cholera, przegrał Dawno nie zaglądałam na stronę K.J. Jakoś inne rzeczy mnie pochłonęły, dzięki Asiu za cytat. [*] Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Zmarł Edward Kłosiński (*) 06.01.08, 21:21 Takie cudowne, dobre, udane małżeństwo. I komu to przeszkadzało?... Jeszcze wczoraj rozmawiałysmy o Nich z Mamą... Odpowiedz Link
lylika Re: Zmarł Edward Kłosiński (*) 06.01.08, 21:46 2 stycznia Janda w Dzienniku napisała tak: 2 stycznia 2008 20:40 Dziś 65 urodziny mojego męża. Spędzamy je na szczęście w domu. Wieczorem Kancelaria Prezydenta RP przysłała list od pana Prezydenta i odznaczeniem dla męża. Prezydent postanowił Go odznaczyć Krzyżem Oficerskim Orderu Odrodzenia Polski. Bardzo dziękuję i w Jego i moim imieniu... Odpowiedz Link