anka-hanka 02.10.08, 08:25 dziś w nocy. ukradli mi płyty chodnikowe z podwórka...jedna waży ok 50 kg. Się chłopaki napracowali pewnie z pół nocy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalija Re: okradli mnie 02.10.08, 08:33 No! Aż podziwiać pracowitość i siłę Dużo tych płyt Ci rąbneli? Gaci wiosną zapieprzyli chyba cement, worki po 50 kilo, może to Ci sami, trenują do Strongmanów? Współczuję. Odpowiedz Link
anka-hanka Re: okradli mnie 02.10.08, 08:37 20 szt. ze środka a nie z brzegu. teraz tak nieregularnie to wygląda... Odpowiedz Link
eulalija Re: okradli mnie 02.10.08, 08:42 Może zrób tam sobie teraz kwietnik? Kawałek trawniczka i te lilie, co Gurua dzieciom w tajemnicy sadziła? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: okradli mnie 02.10.08, 08:48 U nas złodziej to zawód z przyszłością. Teraźniejszość i przeszlść też niczego sobie... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: okradli mnie 02.10.08, 10:00 A zeby im z nosa nieustannie cieklo, tym zlodziejaom . Chamy niemyte! Plyt chcieli sobie posluchac? Odpowiedz Link
madamepantalon Re: okradli mnie 02.10.08, 10:38 Z czego były te płyty? Marmur Giallo, czy Brecia Salda? Musiały mieć dla złodziei dużą wartość. Na wszelki wypadek, ubezpiecz pozostałe :- )) Nie, żebym sympatyzowała jakoś szczególnie z Arabami, ale ich zwyczaj obcinania łap złodziejom uważam za godny przeniesienia na grunt polski. Założę się, że średnio co 10 Polak byłby kaleką. Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: okradli mnie 02.10.08, 10:45 Wybiórczy ci złodzieje. Współczuję. POmysł z kwietnikiem nie taki głupi jest. Odpowiedz Link
groha Re: okradli mnie 02.10.08, 12:49 Rozumiem - płyty chodnikowe, towar dla wrednego złodzieja, taki sam, jak inny, ale żeby tak wybierać co którąś, to zastanawiające jest, naprawdę. Anko, a nie miałaś na nich żadnych notatek? Wiesz, takich robionych w zamyśleniu, na tym, co akurat ma się pod ręką - płytka lastrico, płyta chodnikowa... Odpowiedz Link
g0p0s Re: okradli mnie 02.10.08, 13:02 Albo coś pod nimi ukryłaś? Zegarki z przemytu na przykład? Odpowiedz Link
lylika Re: okradli mnie 02.10.08, 13:14 Granda i skandal. Żaden patrol policyjny ani razu w nocy nie przejeżdżał? Przecież to musiała być cała ekipa z samochodem. Odpowiedz Link
groha Re: okradli mnie 02.10.08, 13:24 Jaki patrol policyjny, przecież porządni ludzie w nocy śpią Odpowiedz Link
36krzysiek Re: okradli mnie 02.10.08, 14:43 A po drugie policjanci boją się bandytów i nocki spędzają na komisariatach. Nie daj Boże na coś się natkną i trzeba by zainterweniować. I co wtedy? Odpowiedz Link
groha Re: okradli mnie 02.10.08, 15:02 Przechlapane. Ile to pisania potem. A długopisów też nie ma. Odpowiedz Link
edyta95 Re: okradli mnie 02.10.08, 17:31 A wszystko przez Barona, napisał że nowa płyta Edyty Gepert i prossssszę Odpowiedz Link
ter.eska Re: okradli mnie 02.10.08, 19:55 nooo,teraz muzyka chodnikowa wraca do łask,pewnie chcieli sobie biedaki posłuchać,a na kupno ich nie stać)) Odpowiedz Link
groha Re: okradli mnie 03.10.08, 14:15 Przecież nie po to kradli, żeby zaraz oddawać, wiadomo. Anko-Hanko, i jak, sadzisz te cebulki w wolnych przestrzeniach chodnika? Odpowiedz Link
anka-hanka Re: okradli mnie 03.10.08, 14:56 jeszcze nie oddal, ale ja sie już dowiem kto to, i jak walne w ten rudy łeb to zobaczy! całą mapę nieba! Co do sadzenia w przerwach międzypłytowych to chyba nie sezon jeszcze albo już. a może zasadzę sobie te pnące się gruszki?? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: okradli mnie 03.10.08, 17:03 anka-hanka napisała: > jeszcze nie oddal, ale ja sie już dowiem kto to, i jak walne w ten > rudy łeb to zobaczy! całą mapę nieba! > Co do sadzenia w przerwach międzypłytowych to chyba nie sezon > jeszcze albo już. > a może zasadzę sobie te pnące się gruszki?? To nie ja, choć kolor się zgadza!!!!!! Odpowiedz Link
goonia Re: okradli mnie 03.10.08, 18:33 ze tez sobie cholery na nogi nie poupuszczali tych plyt. Patrzcie jakie to teraz kulturalne spoleczenstwo mamy. Plyt slucha, no, no.... Anko-Hanko dobrze, ze humor Cie nie opuszcza. Przed posadzeniem czegokolwiek, pamietaj o miedzianej siateczce przeciwko slimakom. Odpowiedz Link