edyta95 29.11.08, 11:25 dziecię moje ma Mikołajki w szkole. Prezent trza zatem nabyć. Wymagania: dla dziewczyny 15 letniej, żółte i na literę w. Macie jakieś pomysły? Bo mnie tylko wiaderko przychodzi do głowy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: żółte W 29.11.08, 11:35 Jako pierWsza myśl Wielce nieprzyzWoita mi zaśWitała, na razie dalszych pomysłóW brak... Odpowiedz Link
ewa9717 Re: żółte W 29.11.08, 11:36 A W ramach ekspiacji: może Wiersze, na przykład JasnorzeWskiej Marysi? Odpowiedz Link
anetunia1 Re: żółte W 29.11.08, 12:12 wisiorek + wstążka wata cukrowa (taka w kubeczku) wałek do ciasta pomalowany na żółto wariat z żółtymi papierami Odpowiedz Link
edeka5 Re: żółte W 29.11.08, 12:26 Wianuszek z żółtych kwiatków Wiązanka żółtych kwiatków Odpowiedz Link
asikx no jak to co - twórczość Guruy: 29.11.08, 12:36 "Większy kawałek świata" obłożony na żółto i przewiązany żółtą kokardą! Najpierw myślałam o Wielkich Zasługach ale to raczej dla 10cio niż 15sto latki. Z twórczości Guruy to brakuje mi tylko na: E, G, I, Ł, O, X i Y. Resztę była uprzejma twórczością obstawić Aśka Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: no jak to co - twórczość Guruy: 29.11.08, 23:34 Paczke Cameli z maskotka wielbladka. A serio: widelki cenowe sie przydadza. Odpowiedz Link
lylika Re: żółte W 29.11.08, 23:05 Dziękuję za sms-a. Przeczytałam, ale byłam zajęta czytaniem Autobiografii i nie odpowiedziałam. Sorry. Sama rozumiesz. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: żółte W 29.11.08, 23:22 Ależ ja pamiętam, że nie lubisz esemesować i nie spodziewałam się odpowiedzi. To były tylko pozdrowionka Odpowiedz Link
edyta95 Re: żółte W 30.11.08, 00:39 najbardziej mi się podoba pomysł, żółty wisiorek. To znaczy mnie się podobają też różne inne, ale myślę o darbiorczyni. Przedział cenowy jak to na szkolnych mikołajkach, pewnie ok 30. Czyli pasuje Odpowiedz Link
edyta95 Re: żółte W 01.12.08, 08:43 zabawa od nowa, Syncio nie uznał dyndawki, chce śmieszne. Chorobcia, a sam nic nie wymyślił Odpowiedz Link
kocio_pierzaczek Re: żółte W 01.12.08, 18:26 Warszawa. Żółta. Znaczy, taki mały modelik. Sporo jest w kiosku ruchu w bloku przy chyba goldoniego oraz w sklepiku z zabawkami na bazarze na Chomiczówce. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: żółte W 01.12.08, 18:48 Żółta wiewióra. Żółty wielbłądek. Żółta wycieraczka. Żółta walizeczka. Żółty Wypiek (cukierniczy). Wafelki cytrynowe. Żółty wachlarz. Jakaś dziwna wajcha pomalowana na żółto. Żółty walec drogowy. Fotografia wampa pci żenskiej na żółtym papierze. Doczepiany warkocz w kol. ż. Ż. warsztacik tkacki. Ż. warząchew. Ż. ważka (broszka?). Ż. wąsy doklejane. Ż. wąż prawdziwy lub gumowy, do podlewania ogródka. Ż. Wenus z Milo (albo skądinąd). Wety (zestaw ż. słodyczy). Wieniec. Wieprzek. Wierzchowiec. Wieszak. Wilk. Wiosło. Witraż. Wampir (może Chińczyk?). Woal lub woalka. Wodotrysk. Wrotki. Wróbelek. Wstążka. Wsypa na poduszkę. Wydra. Komplet złotych wytrychów. Wrotki. Wyżymaczka. Wiatrówka. No. Przeleciałam się przez "Słownik poprawnej polszczyzny" Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: żółte W 01.12.08, 23:32 1. Johnny Wwwalker (do tych Cameli) 2. Zółty jesienny liść (np. wwwierzby), wersja dowolna, plytka z utworem ("...jesien wszystko odmienia, niesie smutek i łzy....") + roslinnosc, czy cos. 3. Dvd z Wwwejsciem Smoka (z Bruce'm Lee, artysta rasy zoltej). 4. Wafelki. 5. Włosy www.zongluj.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=277 Odpowiedz Link
edyta95 Re: żółte W 04.12.08, 11:25 jeszcze nie stanęło, raczej leży martwym bykiem, na zakupy jadę w niedzielę, zainspirowana przez forum dokonam zakupu, napiszę jakiego Odpowiedz Link
szkorbut.pl Re: żółte W 04.12.08, 18:16 Wirusa żółtaczki! Jak się dobrze szpital wybierze, to budżet się dopnie... Odpowiedz Link
lylika Re: żółte W 12.12.08, 10:33 edyta95 napisała: > jeszcze nie stanęło, raczej leży martwym bykiem, na zakupy jadę w > niedzielę, zainspirowana przez forum dokonam zakupu, napiszę jakiego ... Co kupiła? Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: żółte W 18.12.08, 17:09 > 3 x W , zoltego malo i malo smieszne cos. chyba ze Wesolych Swiat bylo na zolto. albo Wysylkowa ma zolte logo. Odpowiedz Link
edyta95 Re: żółte W 18.12.08, 20:41 Syn jak to chłop, kolorów zbyt dobrze nie widzi. Też się zdziwiłam, że to wybrał, ale cieszę się, że ja nie muszę za tym biegać. Wczoraj dostałam przykaz kupienia wałka do ciasta, ale widać zmienił zdanie. A może młodzież ma teraz inny ten humor. No nie trafisz pani kochana za nimi, nie trafisz Odpowiedz Link