stara.gropa 27.11.03, 13:54 Aniutko, nigdy nie przysłałaś mi swojego nazwiska. Wyślij imię i nazwisko do Szpulki, bo nie ma Cię na liście. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutka77 Re: Do Aniutki77 27.11.03, 13:58 wrodzona skromność mi nie pozwala. A tak naprawdę, to nie będzę mogła byc na spotkaniu. Duszą i sercem , owszem, ale bez reszty. Także nie uwzględniajcie mnie na liście. Kiedys moze poprosze o książeczkę, nad którą pracujecie. Dziękuję serdecznie. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Do Aniutki77 27.11.03, 14:02 To szkoda. Ale przed nami spotkania Towarzystwa, to sobie odbijemy. Odpowiedz Link
aniutka77 Re: Do Aniutki77 27.11.03, 14:15 pewnie, że sobie odbijemy...albo w najlepszym razie...odbije...nam.... Odpowiedz Link
dc22 Re: Do Aniutki77 27.11.03, 14:43 hm.. tak w sumie smiesznie.. ja przeciez bardzo sie ciesze na spotkanie z JCH ale... spotkania Towarzystwa nawet dla szarej czlonkini to TEZ DUZA RZECZ i doczekac sie nie moge jak ten temat sie bedzie rozwijal choc troche sie obawiam ze supozycja Anutki jest calkiem mozliwa Odpowiedz Link
aniutka77 Re: Do Aniutki77 27.11.03, 14:50 i co w tym złego, że możliwa???? ja osobiście trochę zaczynam narzekac na nudnawe życie i nie mam nic przwciwko małemu szaleństwu. A że towarzystwo doborowe i podobne cele ma, too.... przecież nie powygłupiam sie z członkami Towarzystwa Miłośników Budyniu, prawda? Odpowiedz Link
biuralistka Re: Do Aniutki77 27.11.03, 15:08 A co masz przeciwko miłośnikom budyniu, hę?? W naszym Towarzystwie wcale nie jest nudno )) Odpowiedz Link
aniutka77 Re: Do Aniutki77 27.11.03, 19:19 osobiście przeciw budyniowi nie mam nic...a w Towarzystwie fanów Chmielewskiej na pewno nie jest nudno, chyba się nie zrozumiałysmy. Ja mam wątpliwości do towarzystwa przyjaciół budyniu, o ile takie istnieje. Rety, tak mi się skojarzyło, jako przeciwieństwo! Odpowiedz Link
biuralistka Re: Do Aniutki77 27.11.03, 19:58 hihihi, właśnie nie to chciałam napisać Chodziło mi o Towarzystwo Przyjaciół Budyniu. Nie jest nudne, bo do niego należę i jest dobre jak każde) No dobra, przyznam się, jakby istniało, to bym do niego nalażała, bo pewnie nie istnieje ) A najbardziej lubię budyń śmietankowy z konfiturą z winogron albo z jagodami. Oj, ciężki to był dzień dla nas wszystkich)) Odpowiedz Link
aniutka77 Re: Do Aniutki77 27.11.03, 23:16 ja lubię pistacjowy, ale nie każdej firmy, kiedyś kupiłam z firmy Leader Price i nie chciał odkleić się od garnka! Odpowiedz Link