cafeszpulka 30.11.03, 14:08 Zadzwoniłam pod numer z "bułgarskiego bloczka".... odzywa się Pani i ponetnym głosem mówi: Przedsiębiortswo PKS Warszawa, prosze wybrać numer wewn ętrzny.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white.falcon Re: Zadzwoniłam.... 30.11.03, 14:47 To był bardzo dobry pomysł. PKS-owi nic nie będzie, a zwykli ludzie nie będą musieli cierpieć. Pani Joanna zresztą podczas spotkania opowiadała, jak umieściła nr telefonu Alicji i potem, gdy w mieszkaniu "na czarno" zamieszkali ludzie, to mieli ciężki krzyż pański z dzwoniącymi. Pozdrv. Odpowiedz Link
rubeus Re: Zadzwoniłam.... 30.11.03, 15:42 jest jeszcze komórkowy... strony dokładnie nie pamiętam... Odpowiedz Link
biuralistka Re: Zadzwoniłam.... 30.11.03, 18:47 Też się nad nim zastanawiałam. W książce, jak dotąd, pojawił mi się dwukrotnie, m.in. str. 188 Kto spróbuje?? Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: Zadzwoniłam.... 30.11.03, 21:39 zadzwoniłam i na kolejny numer i tu nie było niespodzianki - nie ma takiego numeru... Odpowiedz Link
edeka5 Re: Zadzwoniłam.... 03.12.03, 10:51 Numer telefonu dobrze dobrany, bo nie szkodzi niewinnym ludziom, a zarazem jest z tamtej okolicy. Mam kolegę na ulicy krzyżującej się z ul.Dorotowską i jego numer telefonu też zaczyna się na 822.... To się nazywa dobre przygotowanie materiału. Odpowiedz Link