Dodaj do ulubionych

Nowe zagadki

24.08.09, 19:27
Złamałam się, nie mam cierpliwości czekać na Ewę, później jej nie
darujęsmile Zagadka:
Kto nie odróżniał ostu od kapusty?
Obserwuj wątek
    • toanita Re: Nowe zagadki 24.08.09, 19:39
      Coś mi się z Dzikim białkiem kojarzy... Dobrze?
      • ewa9717 Re: Nowe zagadki 24.08.09, 19:45
        Alicja chyba na początku dysponowała tak głęboką wiedzą?
        • stara.gropa Re: Nowe zagadki 24.08.09, 19:48
          Alicja nie wiedziała, że bulwy kartofli rosną pod ziemią. O oście i
          kapuście nie było mowy. Dzikie białko - pudło.
          • groha Re: Nowe zagadki 24.08.09, 22:46
            Głowy nie dam, bo po co komu taki ciężki czerep, ale podejrzewam Anitę. Nie
            wykluczam jednak, że to przez koty. I w ogóle, ona jest podejrzana, moim
            zdaniem, więc co mi zależy, mogę dorzucić jej jeszcze ten oset i kapustę.
            • stara.gropa Re: Nowe zagadki 24.08.09, 22:48
              I bardzo dobrze Groho, to teraz męcz się z wymyślaniem nowej zagadki.
              • groha Re: Nowe zagadki 24.08.09, 23:47
                Naprawdę trafiłam? Z tego wniosek, że Anitę naprawdę można podejrzewać spokojnie
                o wszystko, hihi.
                To rzucę łatwiutką na miły i lekki rozruch dla porannej zmiany:
                Kto przyznawał się bez bicia, że 2 do 10 potrafi dodać, ale z odjęciem od tego 4
                ma już poważne kłopoty?
                • mika_p Re: Nowe zagadki 25.08.09, 10:42
                  Dorotka smile Dorotka sierotka.
                  • mika_p Na wypadek uznania odpowiedzi 25.08.09, 11:05
                    Albowiem wychodzę z domu.

Jakie obuwie miała na sobie Joanna, kiedy ratowała Florencję, która uciekła
                    bandziorom dalekie kilometry od Małego Truskawia?
                    • g0p0s Re: Na wypadek uznania odpowiedzi 25.08.09, 11:20
                      W klapkach.
                      Jeżeli nie spudłowałem, to też łatwe: w jakim języku była instrukcja
                      do pralki automatycznej?
                      • groha Re: Na wypadek uznania odpowiedzi 25.08.09, 12:33
                        Wybór mamy pewnie duży, bo jak znam życie, instrukcje bywają we wszystkich,
                        najdziwniejszych językach świata, oprócz tego, na którym najbardziej nam zależy,
                        prawda? Czyli w tym wypadku, spokojnie możemy wykluczyć dwa: polski i francuski.
                        Dobrze kombinuję?
                        • g0p0s Re: Na wypadek uznania odpowiedzi 25.08.09, 13:23
                          Jak na razie dobrze.
                          • groha Re: Na wypadek uznania odpowiedzi 25.08.09, 14:07
                            To strzelę sobie z dwururki: po duńsku lub po niemiecku?
                            • g0p0s Re: Na wypadek uznania odpowiedzi 25.08.09, 14:22
                              Sam nie jestem pewnysmile
                              Ale chyba pudło pudłosmile
                              • groha Re: Na wypadek uznania odpowiedzi 25.08.09, 14:47
                                To może najpierw uściślijmy, o którą pralkę chodzi smile Bo jeśli o tę pierwszą,
                                która była, o ile dobrze pamiętam, włoska, to coś mi się majaczy, że na
                                początku, to ona była całkiem bez instrukcji?
                                • g0p0s Re: Na wypadek uznania odpowiedzi 25.08.09, 14:54
                                  No to umknęła mi jedna awantura...
                                  Ale potem był świstek po włosku...
                                  Tak to jest, jak chce się błysnąćwink
                                  Miły obowiązek zadania kolejnej spoczął na barkach Grohy.
                                  • groha Re: Na wypadek uznania odpowiedzi 25.08.09, 15:06
                                    Ależ skąd, przecież tylko gdzieś mi dzwoniło, że pralka była włoska, za to
                                    żadnego świstka za nic nie pamiętam, więc może fifty fifty? Zadaj swoją połowę
                                    zagadki, ja dołożę drugą i zobaczymy, co z tego wyjdzie smile
                                    • g0p0s Re: Na wypadek uznania odpowiedzi 25.08.09, 15:10
                                      Od kogo Alicja... smile
                                      • groha Re: Na wypadek uznania odpowiedzi 25.08.09, 15:19
                                        ...pożyczyła pięćset złotych? smile
    • g0p0s Re: Nowe zagadki 25.08.09, 15:30
      Prosimy o nadsyłanie odpowiedzi do tutejszego wątku. Do wygrania -
      zagadka. Liczy się data stemplasmile
      • stara.gropa Re: Nowe zagadki 25.08.09, 17:45
        Od niewinnego, nikomu nie znanego przechodnia. Przykład na
        przestępstwo doskonałe. Zgadłam?
        • groha Re: Nowe zagadki 25.08.09, 22:11
          Oczywiście. Z tym, że po pewnym czasie się okazało, iż była to przypadkowo
          spotkana, bogata przyjaciółka, hihi, ale to drobiazg. Nad tymi, co na bani
          Opatrzność czuwa wyjątkowo, wiadomo.
          Stara Gropo, wuala - nagroda jest Twoja.
          • stara.gropa Re: Nowe zagadki 25.08.09, 22:22
            Czekałam na tę chwilęsmile
            Kto zbierał rogi przez całe życie?
            • groha Re: Nowe zagadki 25.08.09, 22:29
              Uch, jakiś nieszczęśnik chyba...
              • heniulaa Re: Nowe zagadki 25.08.09, 22:31
                Bogusia Clupowa w Depozycie
                • g0p0s Re: Nowe zagadki 26.08.09, 10:30
                  Depozyt bardzo lubię, ale aż tak nie pamiętam? Chyba, że któregoś
                  tam dna nie złapałemsmile
                  • lylika Re: Nowe zagadki 26.08.09, 10:44
                    Na guziki miały być. smile
                    • stara.gropa Re: Nowe zagadki 26.08.09, 11:09
                      To wszystko prawda, Henia zadaje.
                      • groha Re: Nowe zagadki 26.08.09, 13:04
                        Wszystko prawda? Czyli jednak... Patrzaj, jak to chłopom jednak nie można
                        wierzyć. Nieboszczyk Chlup niby taki zahukany, cichutki i boguduchawinny, a tu
                        co się okazuje? Żona rogi zbiera. Ale w sumie, to ja mu się wcale nie dziwię...
                        • g0p0s Re: Nowe zagadki 26.08.09, 13:17
                          Może przy Zygmusiu powieksza zbiory.

Kurde mol. Jak się szybko pisze odpowiedź, to jej początek trafia na
                          koniec. Wrrrrrrrrrrrrrrrr
                          • groha Re: Nowe zagadki 26.08.09, 13:26
                            No, kurde mol, faktycznie. Na szczęście, tutaj nie musimy się śpieszyć, kolejki
                            dużej nie ma smile
                            • groha Re: Nowe zagadki 26.08.09, 14:27
                              Heniuula! Ano dawaj zagadkę, prosimy Cię bardzo grzecznie, bo nudno jest, jak
                              cho... ho ho ho ho.
                              • heniulaa Re: Nowe zagadki 26.08.09, 17:28
                                Ok już jestem!
                                Z pracy musiałam wrócić i dopiero mogę bo u mnie monitorują a "dupę" nam
                                informatycy przez pomyłkę wyłączyli.

Jaki jest najlepszy zdaniem Gurury sposób na "brzuszek" ?
                                • kamila29091 Re: Nowe zagadki 26.08.09, 18:29
                                  jesli brzuszek to ból brzucha to wypicie duszkiem szklanki gorącej
                                  wody.. inaczej nie rozumiem pytania...
                                  • heniulaa Re: Nowe zagadki 26.08.09, 18:39
                                    Nie miałam na myśli bólu brzucha tylko tłusty vel gruby brzuch, oponkę...
                                    Jest taki super sposób.
                                    • toanita Re: Nowe zagadki 26.08.09, 19:09
                                      Przysiady z mocnym wymachem rąk?
                                      • hortensja66 Re: Nowe zagadki 26.08.09, 19:13
                                        Dokładniej skłony. W przód i ile się da w tył.
                                        I tu osobista uwaga: na mnie to nie działasad
                                        • heniulaa Re: Nowe zagadki 26.08.09, 19:17
                                          No i Hortensja zadaje smile ja osobiście jeszcze proponuję MŻ!
                                          • hortensja66 Re: Nowe zagadki 26.08.09, 19:20
                                            O to to. Tylko jak ma MŻ ktoś, kto kocha podjadać?

Pytanie prościutkie, z tego samego tematu:
                                            Co zachwalała Ewa Szykulska?
                                            • kurcgalopek Re: Nowe zagadki 26.08.09, 20:19
                                              chrom to był?
                                              Jakieś coś do odchudzania w każdym razie.
                                              • hortensja66 Re: Nowe zagadki 26.08.09, 20:46
                                                Zgadza się, chrom. Zadajesz następną zagadkęsmile
                                                • kurcgalopek Re: Nowe zagadki 26.08.09, 23:26
                                                  no dobra, to coś bardzo łatwego:
                                                  kto nosił włosy przewiązane kokardą ze starej pończochy i do jakich czynności tę
                                                  wyszukaną fryzurę sobie wykonał?
                                                  • mkostki Re: Nowe zagadki 26.08.09, 23:27

• kurcgalopek Re: Nowe zagadki 26.08.09, 23:35
                                                    Brawo!
                                                    Zadajesz, byle nie z najnowszej książkiwink
    • g0p0s Re: Nowe zagadki 28.08.09, 15:22
      Stoimy.
      • kocio_pierzaczek Re: Nowe zagadki 28.08.09, 16:03
        Nuuudzi mi się. Mogę bez kolejki? Najwyżej dostanę karniaka.
        Kto miał żółtego opla combi?
        • toanita Re: Nowe zagadki 28.08.09, 17:07
          Pierzaczek?
          • kocio_pierzaczek Re: Nowe zagadki 28.08.09, 17:57
            Wot i koniec zabawy. Zadajesz.
            • toanita Re: Nowe zagadki 28.08.09, 18:04
              No to tak: Kto namiętnie kupował i pożerał wędzone ryby i tym zmylił porucznika?
              • lylika Re: Nowe zagadki 28.08.09, 19:01
                Namiętnie pożerał ryby Pafnucy, ale one były świeżo złowione i nie miały na celu zmylenia porucznika. wink
                • toanita Re: Nowe zagadki 28.08.09, 19:10
                  To był osobnik człowieczysmile
                  • hortensja66 Re: Nowe zagadki 28.08.09, 20:23
                    Podejrzewam Rudego Sprężynowca.
                    • toanita Re: Nowe zagadki 28.08.09, 20:40
                      A tak się starłam, żeby była trudnaasad Zadajesz!
                    • lylika Re: Nowe zagadki 28.08.09, 20:43
                      Też go podejrzewam od początku, ale chciałam troszkę "świeżości" w te wędzone ryby wprowadzić i mieć wielkie zasługi. big_grin
                      • hortensja66 Re: Nowe zagadki 28.08.09, 20:50
                        To ja jak zwykle prościutką. No nie umiem wymyślać megatrudnychsmile

Do czego naprawdę służyło to coś podobne do grubego trzonka łyżki do butów?
                        • konopika Re: Nowe zagadki 28.08.09, 22:28
                          Chyba poproszę o drobną podpowiedź wink
                          • hortensja66 Re: Nowe zagadki 28.08.09, 22:37
                            To coś pod spodem miało krótką wygiętą rurę. Bohaterka stwierdziła, że ta rura
                            mówi sama za siebie.
                            • kocio_pierzaczek Re: Nowe zagadki 29.08.09, 17:52
                              Jak rura, to mię się z samopałem kojarzy.
                              • hortensja66 Re: Nowe zagadki 29.08.09, 19:28
                                Eeee nie.
                                Tym niby trzonkiem od łyżki to można było obracać na boki, można też unosić go
                                do góry. A jak się już uniosło to...
                                • konopika Re: Nowe zagadki 29.08.09, 21:12
                                  Z Pawełkiem ma to coś wspólnego?
                                  • hortensja66 Re: Nowe zagadki 29.08.09, 21:53
                                    Z Katarzyną L. Dodam tylko współczesną Katarzyną L.
                                    • toanita Re: Nowe zagadki 29.08.09, 22:13
                                      Wajcha od baterii? Zgadłam?
                                      • toanita Re: Nowe zagadki 29.08.09, 22:17
                                        Umywalkowej...
                                        • hortensja66 Re: Nowe zagadki 29.08.09, 22:28
                                          Brawosmile
                                          Nie wiem czemu ten szczegół utkwił mi tak w pamięci. Mylą mi się o wiele
                                          ważniejsze rzeczy a wajchę pamiętamsmile
                                          Toanita dawaj następną zagadkę.
                                          • toanita Re: Nowe zagadki 29.08.09, 22:30
                                            No to jadę: czyj tatuś rynny kładł, po pijaku z dachu zleciał i na śmierć się
                                            zabił? A i jeszcze żadnego odszkodowania za niego nie było, tylko pogrzebowe?
    • toanita Re: Nowe zagadki 30.08.09, 16:37
      Czyżby bojkot mej skromnej osoby???
      • asia.sthm Re: Nowe zagadki 30.08.09, 16:58
        alez skad?! pojecia nie mam gdzie tego tatusia umiejscowic, ja mam skleroze i
        dlatego cicho siedze. Czasem tylko mam zryw pamieci, ...czekam nieustepliwie na
        taki wink
      • mika_p Re: Nowe zagadki 30.08.09, 23:44
        No, ja w ogóle nie kojarzę takiego tatusia.
        • hortensja66 Re: Nowe zagadki 31.08.09, 09:18
          Coś mi niby dzwoni, tylko zupełnie nie wiem w którym kościele.
          • ewa9717 Re: Nowe zagadki 31.08.09, 09:23
            Mam ten stan od wczoraj, ale jedyne, co wiem na pewno, to że
            czytałam o takim fatrze.
            • se_nka0 Re: Nowe zagadki 31.08.09, 09:46
              Tatuś Gabrieli - siostry Mireczka - ' ogrodnika'. ( Zapalniczka)

Dzień dobry - witam wszystkich serdecznie - przepraszam za wtargnięcie, ale nie
              wytrzymałam.smile Toż tu SAMI SWOI smile
              • ewa9717 Re: Nowe zagadki 31.08.09, 09:54
                Wtarguj, wtarguj! W końcu Kargul to czyj, też Pawlaka!
                • se_nka0 Re: Nowe zagadki 31.08.09, 10:00
                  Fakt smile
                  • lylika Re: Nowe zagadki 31.08.09, 10:10
                    Miło Senko, że wtargnęłaś. Rozgość się na dobre i zajrzyj do wątku Skąd Jesteśmy. smile
                    • toanita Re: Nowe zagadki 31.08.09, 10:50
                      No to nowa duszyca zgadłasmile Zadajesz.
                      • se_nka0 Re: Nowe zagadki 31.08.09, 12:33
                        Już się robi smile

Sezamie, otwórz się !!!
                        Kto i gdzie wykrzyknął takie zaklęcie ?
                        • kratka.1 Re: Nowe zagadki 31.08.09, 12:45
                          Pawełek w wąwozie w Algierii - "Skarby"
                          • se_nka0 Re: Nowe zagadki 31.08.09, 12:53
                            Oczywiście - tak !

Zadajesz smile
                            • kratka.1 Re: Nowe zagadki 31.08.09, 12:56
                              Pytanko brzmi: Dlaczego Alicja nie nosiła spodni żeglarskich ?
                              • stara.gropa Re: Nowe zagadki 31.08.09, 13:00
                                Bo leżały w kocich workach i nie mogła ich znaleźć?smile
                                • kratka.1 Re: Nowe zagadki 31.08.09, 13:06
                                  Pudło
                                  • kocio_pierzaczek Re: Nowe zagadki 01.09.09, 13:20
                                    Bo nie nosiła spodni w ogóle?
                                    • kratka.1 Re: Nowe zagadki 01.09.09, 13:35
                                      niestety nie jest to prawidłowa odpowiedź
                                      • kurcgalopek Re: Nowe zagadki 01.09.09, 14:48
                                        a w jakich okolicznościach ona je miała nosić?
                                        Z Alicją i ubraniami kojarzy mi się ten jej bufiasty strój antykomarowy.
                                        • stara.gropa Re: Nowe zagadki 01.09.09, 17:51
                                          Wiem! Nie nosiła żeglarskich spodni, bo nie miała jachtu.
                                          • kratka.1 Re: Nowe zagadki 02.09.09, 06:45
                                            Brawo Gropo. Teraz Ty zadajesz
                                            • stara.gropa Re: Nowe zagadki 02.09.09, 08:22
                                              Co babcia Guruy chciała wziąć ze sobą kiedy zabierało ją pogotowie?
                                              • se_nka0 Re: Nowe zagadki 02.09.09, 08:38
                                                Dużego kwiatka w donicy ?
                                                • aganoreg Re: Nowe zagadki 02.09.09, 10:38
                                                  Tak, fikusa dla wnuczki, bo przeciez beda przejezdzac obok smile

Nie moja to byla zagadka, juz odpowiedz padla, ale sie stesknilam za
                                                  wami smile Dawajcie nastepne!
                                                  • stara.gropa Re: Nowe zagadki 02.09.09, 11:01
                                                    Koleżanka Aganoreg podała dokładną odpowiedź i proszona jest o
                                                    zadanie następnej zagadki.
                                              • g0p0s Re: Nowe zagadki 02.09.09, 11:03
                                                A propos pogotowia. Czekam sobie na zielone światło na mocno
                                                ruchliwym (pojazdowo i ludzko) skrzyżowaniu. Przez samochody i
                                                pieszych przedziera się na wszystkich możliwych sygnałach karetka.
                                                Zatrzymuje się przy chodniku. Nikt nie wysiada, wręcz przeciwnie -
                                                do szoferki wskakuje dziewcze z dużym plecakiem. Karetka z całą
                                                dyskoteką odjeżdża.
                                                Prośba o przewóz kwiatka przegrywa.
                                                • stara.gropa Re: Nowe zagadki 02.09.09, 11:33
                                                  Dziewczę mogło być lekarką pilnie potrzebną w szpitalu.
                                                  • g0p0s Re: Nowe zagadki 02.09.09, 11:46
                                                    Na to nie wpadłem, pewnie w plecaku miała narzędzia. Ale po co
                                                    karimata?
                                                    To było ok. 300 m od szpitala, który karetka ominęła. Ale mogła
                                                    jechać do innego, jeżeli tej wersji się trzymamysmile
                                                    My tu gadu gadu, a kto zadaje?
                                                  • orale Re: Nowe zagadki 02.09.09, 12:00
                                                    wstyd się przyznać, ale gnalyśmy kiedyś z koleżanką karetką
                                                    osygnalowaną na imprezę, na wytłumaczenie mam jedynie młody wiek i
                                                    przynależną mu głupotę
                                                  • mkostki Re: Nowe zagadki 02.09.09, 12:02
                                                    To trzeba Heniuli zapytać - może teraz karetki w ramach planowanej
                                                    komercjalizacji szpitali i ich obowiązku zarobkowania, świadczą
                                                    odpłatne usługi dla ludności? Jak karetka ma przestój - to jako
                                                    taksówka jeździ, co sie będzie karetka marnować.
                                                    Ja w zeszłym tygodniu nie zadawałam, albowiem miałam lumbago, więc
                                                    może teraz się sie wepcham z zaległą zagadką?

Jaki był kierunek podkopu, który wykonywali koledzy więźniowie?
                                                  • ewa9717 Re: Nowe zagadki 02.09.09, 14:09
                                                    Na wschód, bo tam na pewno jest jakieś życie? wink
                                                  • groha Re: Nowe zagadki 02.09.09, 14:51
                                                    E, jeśli dobrowolnie, a nie kibitką, oraz podkopem, a nie windą na hasło, to
                                                    obstawiam jednak zachód wink
                                                  • g0p0s Re: Nowe zagadki 02.09.09, 15:02
                                                    Dorzucę południesmile
                                                  • bumbecki Re: Nowe zagadki 02.09.09, 15:13
                                                    północ, pólnocny-zachód ? smile
                                                  • g0p0s Re: Nowe zagadki 02.09.09, 15:28
                                                    To można obstawiać po dwa? smile
                                                  • groha Re: Nowe zagadki 02.09.09, 15:46
                                                    No pewnie, zawsze to podwójna szansa, że się trafi smile
                                                  • ewa9717 Re: Nowe zagadki 02.09.09, 16:21
                                                    A jeszcze jest cum bajszpil "Kierunek Berlin"...
    • g0p0s Re: Nowe zagadki 03.09.09, 12:08
      A gdzie ci koledzy więźniowie byli? Wiem, w więzieniu, ale w której
      książce? Chyba tylko w Autobiografii?
      • groha Re: Nowe zagadki 03.09.09, 13:08
        I czyi to koledzy byli? To dosyć istotne, bo przy bardzo dobrych znajomościach,
        to podkop wcale nie byłby potrzebny, podejrzewam, a przy dobrych - na pewno
        zmierzałby we właściwym kierunku smile
        • mkostki Re: Nowe zagadki 04.09.09, 09:59
          To byli koledzy nawzajem, jeden kolega więzeń i drugi kolega
          więzień, chociaż ten drugi to był właściwie koleżankąsmile
          Nie było to w Autobiografii, ani nawet w Całym zdaniu nieboszczyka,
          podpowiedzieć moge, że w tej samej książce, co koledzy więźniowe
          występował komórkowiec, a podkop był dla kamuflażusmile
          Zgadujcie dalej, co do kierunku to jeszcze nikt nie trafiłsmile
          • hortensja66 Re: Nowe zagadki 04.09.09, 10:35
            Aaaa, to ten strychowy podkop. Kolega więzień kierował się na północ północny
            wschód.
            • mkostki Re: Nowe zagadki 04.09.09, 11:30
              Hartensjo, brawo! Zadajesz!
              • hortensja66 Re: Nowe zagadki 04.09.09, 11:34
                Czym kuzyn William ugościł kuzynki?
                • g0p0s Re: Nowe zagadki 04.09.09, 12:31
                  Bogato nie było, niczym?
                  • stara.gropa Re: Nowe zagadki 04.09.09, 12:34
                    A przecież nie był Szkotem.
                    • hortensja66 Re: Nowe zagadki 04.09.09, 12:45
                      No i GOpoOs zadajesmile
                      • hortensja66 Re: Nowe zagadki 04.09.09, 12:47
                        za dużo "o" mi wskoczyłosmile))
                  • g0p0s Re: Nowe zagadki 04.09.09, 13:00
                    Kto był podejrzany o produkowanie świetlnych efektów specjalnych,
                    które Gurua widziała na własne oczy i potrafi sobie je wyobrazić na
                    zawołanie?
                    • kocio_pierzaczek Re: Nowe zagadki 04.09.09, 14:02
                      Małgosia. Posądzana o to mamrotliwie. Chyba czytamy tę samą część
                      Autobiografii. smile
                      • g0p0s Re: Nowe zagadki 04.09.09, 14:14
                        Kocio zagadkuje smile
                        • kocio_pierzaczek Re: Nowe zagadki 04.09.09, 17:49
                          Gdzie wlazła Kasia?
                          • toanita Re: Nowe zagadki 05.09.09, 00:11
                            Na drzewo? Kocica znaczy się, dla upewnienia?
                            • kocio_pierzaczek Re: Nowe zagadki 05.09.09, 17:56
                              Tak, kocica. Zadajesz.
                              • stara.gropa Re: Nowe zagadki 05.09.09, 19:41
                                Korzystając z tego, że tu nikogo nie ma zadam zagadkę.
                                Gdzie są Gąsawy Rządowe i kto o nich mówił?
                                • ewa9717 Re: Nowe zagadki 05.09.09, 19:44
                                  Są w powiecie szydłowieckim (co do przodków Guruy pasa), a obficie
                                  mówią o nich google wink
                                  • toanita Re: Nowe zagadki 05.09.09, 21:28
                                    Ewa zgadła? Moja kolejsmile Kto mieszkał w Strzelcach?
                                  • stara.gropa Re: Nowe zagadki 05.09.09, 21:52
                                    Nie możemy uznać tej odpowiedzi, ponieważ w książkach Guruy nie
                                    występują bohaterowie o imieniu lub nazwisku Google. Prosimy o
                                    ponowną odpowiedź, do trzech razy sztuka smile
    • g0p0s Re: Nowe zagadki 07.09.09, 11:42
      Obowiązują Gąsawy czy Strzelce? Czy też równolegle? Jak dla mnie, to
      mała różnica, bo nie mogę dogrzebać się w pamięci do nich.
    • toanita Re: Nowe zagadki 08.09.09, 09:25
      Wątek w zawieszeniu??? Co dalej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka