kamyszaaa 16.05.10, 23:14 witam! był już co prawda wątek dotyczący Cosmobelle, ale sprzed 2 lat, wiec zapytam ponownie. zamierzam się wybrać tam na stylizacje paznokci ;) powiedzcie mi jakie są wasze opinie o Cosmobelle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_n123 Re: Cosmobelle tychy ul. barona 06.07.14, 07:07 Niestety nie mam dobrych doświadczeń. Kilka lat temu postanowiłam zainwestować i wydałam mnóstwo jak dla mnie pieniędzy na depilację włosków z brody i wąsika. To była depilacja woskiem, a potem jakimś środkiem i ultradźwiękami. Panie obiecywały, że na pewno działa i, że po kilku zabiegach pozbędę się włosków na dobre. Wiec grzecznie chodziłam i wydawałam pieniądze. No i pozbyłam się... pieniędzy :-(. Natomiast z włoskami do końca życia będę miała problem, bo odrastają mocniejsze i ciemniejsze :-(. Niestety miałam wtedy jeszcze w sobie tyle zaufania do ludzi, że nie brałam rachunków, więc na reklamację nie miałam co liczyć. Ale licząc na uczciwość Pań napisałam 2 maile do nich w tej sprawie - jednak nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. To tyle moich przygód z Cosmobelle na ul. Barona w Tychach. Odpowiedz Link Zgłoś
kati792 Re: Cosmobelle tychy ul. barona 13.07.14, 16:45 Ja robiłam u nich paznokcie,które były piękne...przez 2 dni!Potem podeszły powietrzem,cyrkonie odpadły jeszcze w ten sam dzień.Pani,która mi je robiła stwierdziła,że tak może być,że takie mam po prostu paznokcie!!Na szczęście pani,która siedziała w recepcji stwierdziła,że to oczywiście podlega reklamacji i miałam korektę za darmo. Ogólnie nie polecam,więcej tam nie poszłam:-/ Odpowiedz Link Zgłoś