ocbspx 19.07.07, 16:44 czy ktoś mógł by mi pomóc w wyborze taniego internetu we francji najlepiej z jakiejś gsm, chodzi o to ze jestem tam np 3 miesiace, potem na 2 tygodnie jestem w polsce i tak cały rok Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iiizabella Re: Internet we francji !!! 24.08.07, 16:42 ja uzywam livebox, a slyszalam ze dobry jest tez freebox. Odpowiedz Link
greglysy Re: Internet we francji !!! 25.08.07, 16:13 polecam freebox, rozmowy na stacjonarne do Polski - gratis, bez limitu a wszystko to za 29,99euro internet telefon i TV. zobacz www.freebox.fr Odpowiedz Link
dortes Re: Internet we francji !!! 26.09.07, 18:15 Nie polecam noos, mialam internet zalozony z Clubinternet, sa tam takie same warunki jak w fireebox, 29,99 / mois telefony do Polski i innych 39 krajow (nie ma Anglii)i na stacjonarne FR za darmo. Nie wiem czy tak jest wsdzie, ale w clubinternet trzeba po zapisaniu uwazac na to co przysylaja i nie dac sobie wcisnac zmiany umowy pod pretekstem tanszych doplat, Neu9f ma takie same warunki. W obu sa pewne promocje dla studentow Odpowiedz Link