croolick 21.05.05, 18:54 Oto w srodmiesciu pojawiaja sie w roznych miejscach roznej wielkosci i ksztaltu fallusy. Ciekawe co na ten temat moga powiedziec freudysci? "Kutasiarz" ma jakis kompleks czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janwer Re: Konkurencja dla Kroofki 21.05.05, 19:05 To chyba jasne, że się wybory zbliżają. Jedno z ugrupowań stara się już zaintrygować elektorat dyskretnie promując swojego członka. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Konkurencja dla Kroofki 21.05.05, 19:26 hłe, hłe aby uprzedzic kolejne komentarze powiem: "no wiesz co, to bylo niesmaczne i nieetyczne na pozomie Gazety Regionalnej" ;-) p.s. ROTFL :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Konkurencja dla Kroofki 21.05.05, 21:29 janwer napisał: > To chyba jasne, że się wybory zbliżają. Jedno z ugrupowań stara się już > zaintrygować elektorat dyskretnie promując swojego członka. Ale nie są odkrywczy. Pierwsza była Heyah z reką. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Czyżby kontynuacja? 21.05.05, 21:42 Kiedyś w czasach komuny jeden z żarskich tzw. prywaciarzy (jak ja nie znoszę tej nazwy) pokłócił sie w urzedzie miasta. Poszło bardzo ostro - urząd (waaadza) chciał ograniczyć przedsiebiorcy mozliwośc dzialania i zarobkowania. Przesiębiorca ustąpił. Kilka dni później na ścianie kamienicy, gdzie dawniej był PEWEX (obecnie Roosmann) z boku, gdzie wisi telefon - pojawił się napis "Pocałujcie mnie w dupę". Wtajemniczeni (tak z ćwierć miasta) wiedzieli kto to napisał i do kogo było to skierowane, ale dowodów nie było. A przeciez wiadomo, że napis został uczyniony przez Może "kutasiarz" to jakaś kontynuacja? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Czyżby kontynuacja? 22.05.05, 01:02 a tak pamietam, wydaje mi sie, ze to bylo tak w 1987 lub 1988? Odpowiedz Link Zgłoś